icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

st2
12. aug 2010

@nellie_ to s tym nickom mi to uz tusim niekto povedal 😀 😀 st je v podstate zaciatok mojho mena a 2 je moje stastne a oblubene cislo
a s tou PN si myslim pokial to nie je nevyhnutne tak raddsej si to odsediet, lebo tie peniazky sa urcite zidu

maahuliena
12. aug 2010

beťarky 😅 vy fakt píšete ako draci 😀 ja sa snažím navariť... nachviľku sa vzdialim a hen strana zapísanaá 😀 🙂
@mirka7582 ja som tiež doma PN...kvoli rizikovej praci 😉

brumca
12. aug 2010

ahojte zienky 🙂 nestiham vas citat, som len chvilku na nete, ale chcem vam povedat, ze to mame potvrdeneeeeeeeeeeeeee od doktora 😀 som tehotna, na zaciatku 6. tyzdna a bolo na sone vidiet taku bublinku, ma 3mm...este nebola aktivita srdiecka, ale ze to je este cas, o dva tyzdne idem na kontrolu dakujem vam, ze ste na mna mysleli 😵

st2
12. aug 2010

@brumca tak to je kraaaaaaaaaaaaasne, a srdiecko nabuduce bude urcite 🙂

maahuliena
12. aug 2010

@brumca gratulujeeeeeeeeem 😵

brumca
12. aug 2010

@maahuliena ahoj 🙂 mooc dakujem 😀 a samozrejme som si zabudla pytat fotocku, ale vypytam si ked pojdem o dva tyzdne 😵 bola som taka stastna, ze som ani poriadne nerozmyslala 😀

maahuliena
12. aug 2010

@brumca uplne ťa chápem.. mne sestrička povedala, ked som jej povedala, že som chcela zobrať foto pre manžela.. že sa nemám bať.. že ma čakaju ešte krajšie fotky 😵 Tak za 2tyždne už bude aj blik blik 😵 Si to vychutnaj potom.. ja som si porevala pri sone 😅

mirka7582
12. aug 2010

@st2
@nellie_ ja pracujem v obchode takzetak nebudem riskovat 😉 aj ked sa citim fajn ale uz pobede som unavena musim si pospat aspon hodinku 🙂

mirka7582
12. aug 2010

@brumca jeeeeeeej gratulujem 😀

heveri35
12. aug 2010

@brumca gratulujem 🙂

st2
12. aug 2010

@mirka7582 no jasne riskovat sa neoplati, a pre babo vsetko 😉

mirka7582
12. aug 2010

@st2 to je jasne 😀

maahuliena
12. aug 2010

@mirka7582 a ešte si ktomu pripočítaj tie roky snaženia... myslím, že iná voľba by ani nemohla byť spravnejšia.... 😉

mirka7582
12. aug 2010

@maahuliena to je jasne po 6rokoch 😀

petasllov
autor
12. aug 2010

vy ste tu toho teda popísali, bože, nestíham vás čítať. tak závidím tým babám, čo len čakajú prvé bábo, ani neviete, čo by som dala za to, keby som si mohla aspoň na chvíľu len-tak vyložiť nohy a nič nerobiť alebo si pospať poobede. nesťažujem sa, len spomínam, aké to bolo prvýkrát, že človek nebol zodpovedný za nikoho len za seba a to malinké v brušku. no ale teraz...... celý deň mám zhon, ruch a teším sa, keď mi večer konečne malá zaspí, to aj ja padám únavou. no a neviem si predstaviť ako to bude od septembra, keďže malá ide do škôlky a ja nastupujem do roboty, aj keď len na chvíľu, ale to tam ešte v práci nevedia a kým nebudem mať za sebou prvý trimester, tak sa to ani nechystám zamestnávateľovi oznámiť.

mirka7582
12. aug 2010

@petasllov ahoj tak si trosku odychni pri nas 😎

petasllov
autor
12. aug 2010

@mirka7582 no rada by som, ale keď sa mi moc nedá, to ja len tak nachvíľku nakuknem vždy a zas bežím ďalej. aj teraz mi už malá píli uši, aby sme išli von, tak idem, zatiaľ sa majte a dúfam, že večer vás stihnem dočítať, lebo potom strácam prehľad, že kto čo ako prečo..... 😵

mirka7582
12. aug 2010

@petasllov xixixi ved toto aspon mas radost s malej mi sa ostatne tesime nato aby nas otravovali nase ratolesti 😉tak prijemnu prechacku 😀uz by som aj ja mala zacat s prechackami

mirka7582
12. aug 2010

dievcata inak sa ako citite 🙂 ??? ja niekdy ako keby som tehu nebola 😲 a niekedy mi to daju vyzrat moj poladik alebo pokladiky 😀 zaboli brusko zacnem sa potit a musim si lahnut 🙂 a potom to prejde take napnutie ci co je to

prsky
12. aug 2010

@mirka7582 no mne je oproti prvemu tehu tazko na zaludku stale - jedno ci sa najem alebo ostanem hladna - a teraz mi dost zneprijemnuje zivot taka ta leniva unava, ale to som mala aj pri Lale, len to som dosla z roboty a zalahla, teraz sa neda a nocne curanie je ako bonus - takze ked v noci nedojcim, tak curam, tak som uzasne vyspana 😀

mirka7582
12. aug 2010

@prsky haahaha ja mam v noci klud samozrejme kym vecer sa nenapchavam dinou ako vcera a v noci som bola na vc 3krat inak buvam v pohode, ale stavam 5.45 xi strasne a idem curat a potom neviem zaspat tak otravujem mangela 😀

prsky
12. aug 2010

@mirka7582 tak to je manzel rad (ak ho otravujes tak, ako chlapi radi 😝 😀 )

st2
12. aug 2010

no myslim ze prisla prve naznak vone, resp. smradu - davala som nivu do omacky, fuj

heveri35
12. aug 2010

je to normalne,ze ma stale bolia krize??a beriete nejake vitaminy a ake??poradte mi 🙂 diky

maahuliena
12. aug 2010

@st2 no už sa to začína 😅 😅

@heveri35 je uplne normálne, že ťa bolia križe 😉
.. ja napr. ku všetkým liekom beriem len kyselinu listovu.. tak neviem či ešte kupiť nejaké vitamíny.. radšej si ale kupim nejaké ovocie 🙂
@mirka7582 no prcek si robí miesto.. ved musíš vedieť, že tam je 😎 😀

st2
12. aug 2010

@heveri35 ja tiez beriem len kyselinu listovu, ale tu som zacala brat uz dva mesiace dozadu, a vela ovocia, to mi chuti

st2
12. aug 2010

@heveri35 a ano krize ma bolia v kuse, ale je to taka bolest ako keby od unavy, dokonca vcera ma strasne aj nohy boleli a o 9 som bola uz mrtva, dnes sa drzim ale to preto lebo ako som prisla z prace domov tak som si schupla na hodku 😎

lenusa
12. aug 2010

babyyyyyyy tak mala som co robit Vas docitat 😀

jooj v dobrom zavidim ten oddych ja som ako vypluty sliz teraz mala zaspala, tak konecne veget nachvilku Pri prvom je to super vsetko sledujete a tak starate sa o seba a pri druhom ledva stiham badat, ze som vlastne tehotna 🙂
Moja mala je po mne desne hyperaktivne dieta 😀 Dufam, ze druhe bude kludnejsie.

Pisali ste o byvani my byvame momentalne v pristavbe u svokrovcou, takze super aj povaruje svokra, ale o mesiac sa stahujeme do noveho domceku, ktory si dokoncujem, tak mame este kopec vybavovaciek okolo...a potom sa nam sladke casy varovania skoncia 😀

A baby ku koncu tehu bude ta unava horsia budeme ako hrosice nervozne vsetko nas bude tlacit, vsetko vadit 😀 .... ale da sa to v pohodke zvladnut 🙂 Kazde obdobie tehulkovania je vynimocne a zaroven krasne ja si na neho rada spominam, aj ked to s nami nebolo vzdy ruzove a ked ucitite prve kopkanie tak to bude nieco nadherny pocit a na 4D ultrazvuku ked vam zamava a usmeje sa na vas to budu slzy stastia my to mame aj na dvdcku a sem tam si to pozriem no krasa...
uff soory som sa nejako rozpisala a zaspominala si 😀

lenusa
12. aug 2010

aa k tym vitaminom su perfetkne gs mamavit tam je zahrnute vsetko a hlavne je jest vela ovocia a zeleninky 🙂 a cerstvy vzduch je fajn vec 🙂

lenusa
12. aug 2010

noo vidim, ze som tu uz asi sama 🙂 , tak dobru noc dufam, ze zajtra nezapisete 10 stran a stihnem Vas docitat 😝