Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
ahojte baby..rada by som sa k vam pripojila kedze sme zistila ze budeme mat babo v aprili..presne este neviem,ale dufam ze sa k vam mozem pripojit🙂)
baby prave tu pozeram ze niektore mate skorsi termin ako ja a ste v 6tt, a ja mam neskorsi a som v 5tt, to ako toto 😨
mna prsia nenormalne bolia.. a teraz asi najviac.. v noci som sa budila na to ze ako ma bolia ked lezim na boku.... 😅
a tiez mam uz dost plne podprsenky.. ale vytesujem sa lebo inak nemam moc velke... 😀 😀
dobre ranko kocky ako sa dnes mavate? 😉 som po nocnej a hned ako som rano dosla isla som sa uistit ci ciarky// nezmizli 😵 😵
inak co som si na sebe vsimla tak mne sa horzne grga -pardon a potm som hrozne unavena uz o 20.00 som K.O. 😀 😝
@mirka7582 ano v praci, ale chvalabohu dnes iba doobeda, vzdy tak robime ze v piatok iba do 12,00 max do druhej, tak to tu dnes vydrzim aj tak pojdem este na postu do mesta takze si dam taku prechadzku zdravotnu a obedik a potom sup ho domov a ako sa poznam tak ho rovno zalomim
@nadenkaaa po nocnej?? tak to budes cely den spinkat, a ciarky nezmizli urcite, aspon zosilnenli?? urcite ano, ja musim si dnes kupit tie mamatesty lebo tym ze neviem ci to silnie som poriadne nervozna kedze vcera ma ten rapiclear tak sklamal 😠 a inak ja tiez chodievam spat dako skoro, ale vcera som si lahla na hodku ako som z robotky prisla a vecer som potom vydrzala az do 22 😀
@kaktusik007 - ja som to aj tušilaaaaaa 😝 😀 😀
super super.. 😉 🙂
@kaktusik007 no tak pod nato ci cakas na krvicku 😀
@kaktusik007 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, to by bolo super, tak sup sup a pripoj sa
a s rapiclearom asi takto, som testovala v utorok s mamatestom a foto ma v albume, a vcera som chcela ze skontrolujem ci to silnie alebo co a kupila som rapiclear a tam uplne slabunka ciraocka, tak som bola z toho taka smutna, ze co to, ako ciarka je ale uplne slabulinka, a potom kocky viacere hovorili len negativne o rapicleere takze tak nejak
a preto stale neviem co tam moja druha ciarka teda robi, dneska zozeniem mamatest aby sa to dalo pekne porovnovat, a zajta rano testnem zas
babulky a vy ste boli aj na krvicku, lebo ja ked som volala k doktorovi tak som mala na vyber bud hned na krv a cakat tzyden na vysledok z krvi alebo potom o dva tyzdne rovno na uzv, tak som si uzv vybrala

Baby, ahojte🙂