Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@mirka7582
@nellie_
@st2
super??? sak mi to vychadza presne po roku, ak je to pravda 😀 😀 😀
@st2 to si dobre spravila s tym ultrazvukom, ja viem ze sa vam to tazko hovori, ale teraz uz viem ze je fakt zbytocne ist k doktorovi skor... najma je to o bijucom srdiecku, to je vidiet az v tom 7-8 tyzdni....
k tomu rapiclear - skus si pozriet tu na nete pribalovy letak, ak ho este nemas... ten ma myslim citlivost 25, mamatest ma 10... preto si mala tu ciarku slabsiu... takze nestresuj 😉 no a ak chces porovnavat, ci ciarka silnie, musis si ad jeden robit testy v rovnaky cas (alebo iba rano) a s rovnakym testom... iba tak mas istotu, ze ak ciarka slabne, tak je pruser... 😖 inak ta to fakt znepokojovat nemusi 😉
nebudem cely den spat nam prave zatepluju barak takze si viete predstavit ked vam za oknami behaju chlapi na leseni otras 😝 😝 😝 takze to budem spat tak do 12 a potom musim zehlit a tak upratat, zajtra sa chystame s mm na hriby hned rano tak sa tesim.A dalsi test urobim az zajtra dnes sme este boli nakupovat s mm a kupila som si woman secret kazetovy -2 v 1 za 3 eura 54 centov tak jeden urobim zajtra a dalsi neskor asi az na buduci tyzden
@kaktusik007 no ten rapicclear mal citvliost 10 tak tam pisalo
@mirka7582 no a sme doma stara mama, bola som na wecku a malicko spinim, a teraz uz vobec neviem ze co to ☹
@st2 ☹ bola si vlastne u lekara? vzal ti krv? ci to, ze si tehotna, vies iba z testov??? mas dve moznosti... bud to nechat tak, s tym, ze priroda vie co robi, alebo nabehnut k dokymu, nech ti vezme krv, nasadi duphaston a dufat,....
co sa tyka tej druhej alternativy, tak lekarovi sa to pacit nebude a budes iba za dalsiu zensku, ktora si mysli, ze je tehotna, ked jej vysiel pozitivny test.... celkovo lekari proste prvy trimester neriesia.... teda ak sa nejedna o treti potrat za sebou, to potom uz testy robit idu...
utekam, maly chce papat 🙂
@kaktusik007 ja som taký zlý prístup od lekárov nemala. iba v nemocnici, inde nie
ja sa k dr chystam az tak za 2 tyzdne skor nie chcela som tak 30.8 sa objednat 🙂 skor to ani nema zmysel 😅
@afrika no idem domov do postele, to bude asi najlepsie
@kaktusik007 nebola som este u lekara, a idem si radsej lahnut, a snad sa to tam dole umudri, a budem dufat, je mi jasne ze priroda to vyriesi za nas
@st2 ono niektore zeny spinia najma na zaciatku tehu a napriklad kolegyna vzdy spinila v termine mrchy a to uz bola teda aj tehotna
ale pokial by som spinila tak asi idem k dr a on sice vidiet nic nebude ale zoberie ti krv a pokial je hodnota na 50 hcg tak si tehu a na ultrazvuku vidi hrubsiu sliznicu maternice nasadi ti duphaston a nariadi skor aby si sa viac setrila
@st2 - slabe spinenie nemusi nic znamenat, tak klud... horsia je jasno cervena krv.. veru skusi ist domov a lahni si alebo skoc ku lekarovi, mozno ti fakt nasadia hned duphaston.. aj ja ho beriem od kedy som nasla // ..
@nadenkaaa - ja som tiez cakala na prve vysetrenie 3 tyzdne.. doktor povedal ze to nema zmysel skôr chodit.. a sla som az ked som bola 6tt+6 😉 🙂 je lepsie počkat si.. 🙂
ja beriem 3x1 duph. a 2x2 utrogestan + estrofem 2mg a kyselinu listovú 😉
@nadenkaaa - presne tak 😉 ja som ani na krv nesla, doktor mi do telefonu povedal ze ked ciarky silneju tak nie je treba... 🙂 🙂 a ze prist mam iba ak by som mala silne krce alebo zacala krvacat....
a podla mna to aj dost stresuje.. niektore baby idu moc skoro - doktor vidi na sone iba plodovy vak a potom cakaju na srdiecko a to musi byt dost na psychiku.. lepsie je pockat si a hotovo... 🙂
aj ked mna uz porazalo a odratavala som ako male dieta do vianoc ked uz pojdem.. 😀 😀 😀 ale rychlo to ubehlo tie 3 tyzdne 😉
ako vas tak citam, som rada, ze sa moja (este stale neznama) porucha cyklu nakoniec neprejavila (mavam kadejaky cyklus - raz za 2m ale aj za 5m). dcerku sme sulali cca pol roka /nemerala som teploty ani nic, ja som myslela, ze si budeme zopar rockov uzivat zivot, kedze som predpokladala problemy/ a toto druhe sa nam pri nasej 20mesacnej antikoncecii postastilo ani nevieme ako - chceli sme az julovca 😀

@st2 bola som na krvicke ale o 10 dni na sono 😀