icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

mimave
9. jún 2012

@careamell no prave ze mi taketo kolesa pridu ze sa nedostane moc k vode, ved tam len kopka nozkami a nejak zahrat sa nemoze, ci? uz ste to skusali niekde? inak toto je v podstate to iste ako tie zlte kolesa, nie?vies co myslim, to s tym prekrizenym na nozky. mna rukavniky napadli lebo sak aj tak budem pri nom stale, a moze sa hadzat do vody a blaznit, nas je strasny vymyselnik a neposeda, zrejme mu kupim tie rukavniky, uz som sa bavila s par kamoskami a tiez beru len rukavniky a normalne koleso, tak to zrejme nie je tak skoro. idem to skusit popozerat na nete a volaco kupim, no snad to aj vyuzijeme lebo toto pocasie je neuveritelne, stale je zima a prsi, no ale zas bude leto do oktobra pomaly. cele sa to nejako posuva

careamell
9. jún 2012

@mimave My sme ho už párkrát skúšali. Malinký v pohode sa vyšantil, keď sa oprel dopredu o to koliesko, tak mal dostatočný prístup k vode. Hlavne je bezpečné a využijeme dlhšie. Ja by som povedala, že skôr v tom žltom je ďalej od vody, lebo je väčšie. V tých rukávnikoch myslím, že by sa neudržal, nemá tak dostatočne silné rúčky. Ale vyskúšať môžeš, veď uvidíš. My máme doma asi troje ešte po staršej. Uvidíme cez leto, keď napustíme bazén, len veru, neviem, s týmto počasím kedy to bude. Dakde som čítala, že má byť upršané leto. 😒

mimave
9. jún 2012

@careamell ani nezartuj 😢 maly miluje vodu tak preto rozmyslam aby som mu tak nejak umoznila lepsi pristup k nej. ale mas pravdu, lepsie som si to pozrela a je to ine, to zlte ma dve obruby tak je dost take mohutne a toto je uzsie. len aby to naozaj nebolo ako v zime zo sankami 😀 este sme sa s manzelom bavili ze kupime sane take tie stare klasicke sme chceli ako sme mali ked sme my boli decka, no boli by nam na dve veci, my sme tu mali trochu snehu asi 4dni dokopy. tak aby to aj s letom neskoncilo tak na prd. ale snad sa decka vyjasia. inak citam si aj marcovky, no a videla som ze rozmyslas ze nedas mmr ockovanie, ako si sa nakoniec rozhodla? teraz strasne vela mamin to ockovanie odmieta, myslim ze zdaleka nebudeme jediny tu u nas v ordinacii 😅 lekarka bude rada, my totiz tiez neockujeme...

careamell
9. jún 2012

@mimave myslime pozitívne a leto sa vydarí 🙂 🙂 🙂
Ešte sme u lekárky neboli, ale očkovanie som rozhodnutá nedať, dačo som počítala a je naozaj mnoho mamín, ktoré ho už odmietli, podľa mňa je zbytočné. Uvidím, neviem, čo na to Dr. povie.

mimave
9. jún 2012

@careamell podla mna robis dobre, drzim palce 😉

sidluska
9. jún 2012

Ahojte, tie, co neockujete, ako na to reagovala doktorka? Nasa doktorka je extremne naklonena ockovaniu. Je mila, s detickami sa porozprava, aj popestuje, no myslim, ze ked odmietnem alebo odlozim ockovanie, jej vztah sa k nam zmeni k horsiemu. Doktorku sa mi menit nechce, lebo inak som s nou este nemala problem. Neviem, ako to uhrat, aby som vztah udrzala, no zaroven odlozila ockovanie. Mame ist zaciatkom jula, maly bude mat tyzden pred 15. mesiacom, ak by som neodmietla uplne, aspon chcem odlozit min. na 18. mesiac.

careamell
12. jún 2012

Kočky prosím zahlasujte za nášho malého 5 hviezdičkami pod fotkou. Ďakujeme 🙂
http://latkoveplienky.com/content/andrejko-v-la...

sidluska
12. jún 2012

@careamell Nejde mi to. Vyskusam neskor. A ktora je to ta najmaksia a najsavejsia plienka? Davam malemu doma klasicke stvorcove plienky, no rozhodla som sa, ze mu kupim par tychto modernejsich, ktore viac vydrzia, ked ideme na prechadzku.

careamell
12. jún 2012

@sidluska Ďakujem 🙂 Táto, čo má na tej fotke je Wonderoo. Má skvelú vkladačku, super savú, my máme túto plienku najradšej. Aj po neviem koľkých vypraniach je ako nová, určite ju odporúčam 🙂

sidluska
12. jún 2012

@careamell Vyskusam take kupit. Uz som viackrat pozerala, ake kupit, no vzdy ma odradi, ze sa tomu poriadne nerozumiem a nechapem rozdiel medzi kapsovymi a nohavickovymi. A okrem toho je vela znaciek.

careamell
13. jún 2012

@sidluska Značiek je dosť, my máme zopár, ktoré nám vyhovujú, ale plánujem vyskúšať aj nejaké nové. Kapsovky sú najlepšie tieto, čo som písala a ešte kapsovka Bum Genius. Tieto dvoje sú super.
Rozdiel medzi kapsovkami a nohavičkovými je, že na nohavičkové potrebuješ ešte vrchné nohavičky, lebo nemajú tú nepremokavú vrstvu, ktorú zase kapsové plienky majú. Nohavičkové nosíme na noc, kapsové na von, vydržia rovnako dlho ako plastové /Pampersky/.

sidluska
13. jún 2012

@careamell Tak potom mam jedny nohavickove, su to LittleLamb, bambusove, schnu 3 dni ☹. Tu noc si neviem predstavit, maly ma rano asi 2-kilovu plienku - jednorazovu.

careamell
13. jún 2012

@sidluska Tú máme aj my, ja ju ešte dovypchávam a v pohode do rána vydržíme. 🙂 To schnutie trvá dlhšie, ale vonku na balkóne to mám za 1 a pól dňa.

sidluska
14. jún 2012

@careamell Ked si mi to tak jednoducho vysvetlila, mozes mi este napisat, aka je plienka All-in-one? Dakujem 🙂

careamell
14. jún 2012

@sidluska To je plienka, ktorá má vkladačky už všité, znamená to, že sa z nej nič nevyťahuje, perie sa plienka celá. Kapsovky majú tú kapsu, kam sa tie vkladačky dávajú, táto to už má všetko všité. Sú drahšie a sú pre mamičky, ktorým sa jednoducho tie vkladačky nechce vyťahovať a znova po opratí ich dávať do plienky. Ja mám jednu takú, ostatné mám kapsovky. 🙂

sidluska
15. jún 2012

@careamell Dakujem za radu. Idem objednat tie kapsovky, no su dost drahe tie znacky, co si spominala.

careamell
15. jún 2012
sidluska
15. jún 2012

@careamell Dakujem, pozriem. Nasla som za dobru cenu:
http://www.nili.sk/product.php?id_product=17

careamell
15. jún 2012

@sidluska Super cena, určite budeš s touto spokojná 🙂

sisulita
17. jún 2012

maminy ked je takto teplo kedy chodite s detickami von??chodite sa aj kupat na nejake jazero?

mimave
17. jún 2012

ahojte baby je tu niekto kto sa tiez dal na odplienkovanie? bola by som zvedava ak ano, ako vam to ide, nas maly je uz cely den bez plienky no jasna vec ze mame este nehody 😉 no a na spanie mu plienku dam aj ked sa brani.
@sisulita ahoj my sme sa boli kupat uz aj na jazere, mam problem dostat maleho z vody potom.... kupila som mu obycajne koleso aj rukaviky, no zatial sme neplavali, lebo ja teraz nemozem tak sa tesim ze vyskusame cez tyzden- ak teda vydrzi pocasie. my chodime von uz skoro rano okolo 7-8 😀 nikde nikto len my uz vyrazame a teraz spi maly a potom zas o tej 14.00-14.30ideme von. ako ste so serblikom?

careamell
18. jún 2012

@mimave Ahoj, my zatiaľ šerblík nejak neriešime, vonku behá bez plienky na záhrade, ale inak má stále 🙂

@sisulita My sme cez víkend napustili bazén, takže teraz budeme asi len v ňom. Ale premýšľame s mm, že by sme šli aj na kúpalisko dakde, ale len cez týždeň, doobeda, keď nie je veľa ľudí. My máme nablízku Brumov v Čechách, takže asi tam 🙂

sisulita
18. jún 2012

@mimave no my tiez okolo 8 vyrazame🙂 ale teraz je uz aj vtedy teplo....
serblik tiez neriesime,maly sa ho zacal bat a nechce si tam sadnut...tak pockame...
a ty co este kojis? ja sa priznam nemam srdce ho odstavit ked vidim ako velmi sa tesi vecer..skusali sme flasku...no nechcel..
a v noci samozrejme hore dost casto..:(
ste na tom lepsie?

mimave
18. jún 2012

@sisulita ani o macik lepsie 😅 ja som sa aj s manzelom bavila ze ci ho mam odstavit, je to skoro kazdodenna tema, no vzdy sa dostaneme len k tomu ze nie... 🙂 on si tak krasne vypyta prso, sa na mna tak zapozera, usmeje sa a povie didi.. 😀 tak vyberem prso a on ide vyskocit z koze jak sa tesi, cucka a usmieva sa na mna a aj ked sa kvoli tomu v noci nevyspim asi by mi aj bolo luto...
nas maly sa tiez zacal branit na serblik co dovtedy tam sedel v pohode, tak som mu kupila taky zachod 😀 no to si mala vidiet, sedi tam ako kral, aj sa oprie, chyti sa za boky a sedi a ked sa vypiska alebo vykaka tak mu to zahra melodiu. akurat problem je ze filip je taky spekulant, on to aj hned rozobral a behom 2minut dosiel na to ze sa to da pustit aj bez cikania 😉 tak teraz musim striehnut na nho nech to necha v jednom kuse...
len teda mame dost vela nehod vonku, lebo on nevydrzi stat na jednom mieste ani pol minuty a strasne ho to otravuje ked mu dam dole gate ze piskaj, on na to nema cas, jednoducho utece a krici ze nejde nejde 😅 a potom do gati mu to uz ide, lebo uz nevydrzi, ale hned mi ukaze ze sa pocikal a aj sa tak zahambi, tak dufam ze casom bude nehod menej. dnes sa poobede chystam s nim na jazero okupat, uvidim do kedy bude hajat, chcela by som tak po tretej az ist nech nie je take slnko ostre.
inak co si mu dala ze si skusala flasku? akoze tvoje mliecko len odsate alebo umele ste skusali?

ivanazv
18. jún 2012

Ahojte, ja som vam sem nakukla, a chcem sa vas opytat, ja som z apriloviek 2012, a chcem vedet ci niektora predavate vecicky pre dievcatko narodene v aprily, by som chcela velkosti od 6mesiacov, ciže asi od 74 dakujem

sidluska
18. jún 2012

@mimave Nam tiez nejde serblik, nechce si nan sadnut a ak sa mi nahodou podari ho tam posadit, tak sa hned stavia, akoby sa ho bal.

sidluska
19. jún 2012

@careamell Ahoj, taketo nepoznas? https://www.modrykonik.sk/shopy/plienky/1gft/ka... cena super, az podozrivo nizka.

careamell
19. jún 2012

@sidluska Toto sú plienky z e-bayu. Preto sú také lacné, lebo sú vyrábané z necertifikovaných materiálov. Vyrábajú sa v Číne. Ja jednu takú mám (chcela som skúsiť), kvalitou neporovnateľne zaostáva za plienkami, ktoré sú síce o dosť drahšie ale omnoho kvalitnejšie a vieš, čo dávaš na prdelku. Inak ostatné plienky, tie lepšie sa vyrábajú v Anglicku, Anavy značka je česká a sú aj z Egypta atď. 🙂 Ja by som ju nekupovala.

mimave
19. jún 2012

jaaaj baby ja som taka hrda na toho nasho malickeho 😀 ja sa musim pochvalit!!! my sme boli dnes na vylete cely den prec z domu a malicky bol bez plienocky, brala som samozrejme nahradne veci- vela 😅 no nepotrebovali sme ich, lebo sa nam ani raz nepocikal do gatiiiiiiii 🙂 🙂 🙂 🙂
krasne piskal ked sme ho dali a vobec neprotestoval 😉 dufam ze to znamena ze tomu zacina rozumiet... 🙂

sidluska
19. jún 2012

@careamell Dalo sa tusit, ze nieco za tou cenou bude.