Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
jaj mňa podbruško už nebolí odkedy pijem tú vodu
@edita84 moja je to tazko povedat, pred dva a pol rokom som vysadila HAK, cize sme sa nijak nechranili...ale rok a pol sa z toho moje telo dostavalo...vobec mi nechodila mrcha, az po injekciach a tabletkach...pichali mi Agolutin, brala som Duphaston a Lutenyl. Konecne od januara tohto roku chodila mrcha sama bez liekov ale nebyvala ovulka, tak som tri cykly brala Clostilbegyt a v tom tretom nam to vyslo...v druhom mi aj pichol Pregnyl na ovulaciu, ale nepodarilo sa a teraz ked som nebola ani na folikulometrii, ze ake foliky narastli sa nam to podarilo...a to sme sa snazilkovali u svokrovcov, lebo sme tam akurat boli 😀
@brumca no tak sa to je dobré asi tá zmnena prostredia pomohla 😀 no inak aj mne pred 5 rokmi hak totálne pomiešal hormony ale vtedy som brala prevenar a na to pol roka sa podarila Bejka a po 2 rokoch sme sa dali na druhé babarko ale cyklus už bol v poriadku HP v poriadku len sa nám nedarilo ale tento cysklus ked som nebrala žiadne vitamíny a mm bol pracovne vyťažený to vyšlo 😀
pridala som pár foto našej Beatky 🙂
ahojte, pridavam sa k tejto teme, tiez mam // a termin 14.4. 😵.
@marusinka80 ahoj 🙂 vitam ta a srdecne gratulujeeem 🙂 😵 uz si bola aj u doktora?
aj ja vitam novu aprilovku 🙂
@marusinka80 vitaj medzi nami gratulujem u dokiho si už bola? 🙂
@marusinka80 gratulka 😵 tešíme sa, že sa rozrastáme, že 😵 😵 😀
@brumca paradny testik 😵 😵 😉
ahojte,
prepacte ze vam sem leziem
@maahuliena gratulujem z celeho srdiecka, tak ste sa konecne dockali, velmi sa tesim 😵
ahojte hadajte aj som aprilovaaaaaaa tak vcera // 😀 dnes silnejsie
@evitkamalicka dakujem evit 🙂 verime, že všetko dobre dopadne.
A tebe gratulacia k Oliverkovi, ah, taky je chutny 😵 😵 😵 😵 Držkajte sa!
to nie ved je to prírodné a nemuš to piť non-stop 😉

@edita84 pijem magnezium a mam pocit, ze trosku pomaha...teba neboli podbrusko? ja dojedam ElastiQ a budem papat Pregnium 🙂