Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@maahuliena dakujeme 😵
@marusinka80 to vieš, že sa všetky bojíme.. 😔 ale musíme veriť, že to dobre dopadne! 🙂 😉 😵 Ja som napr. bola udr. len na HCg 2x.. na sono až za 10dni.. 😉 a kedy plánuješ k dokymu? 😉
@mirka7582 kukala som do inej temy... vam sa tiež podarilo "podobne" ako nám... len my sme z KEtu 😉
@maahuliena - verim, inac sa to ani neda, no ja k doktorovi planujem ist az okolo osmeho tyzdna, ak nebudu komplikacie. a ty uz mas vysledky z HCG?
@petasllov ahoj ja to viem týžden...minulý rok som bola v aprilovkach 2010 museli mi však dieťatko v 13 tt zobrať..tak dúfam, že tento krát to odpedne lepšie 🙂
ahojte aj sa k Vám pridávam......termín mi vychadza na zaciatok apríla....tešim sa takto pred rokom som bola tiež tehotná ale bohuzial ☹
@zuzana0204 gratulujem a teraz ti to určite výjde uvidíš 🙂
ja idem v pondelok na krv este musim zavolat do centra 🙂 ci robia
@brumca dakujem ja uz mam silnejsiu ako vcera 😀
@maahuliena ano podarilo velmi sa tomu tesim 🙂)
Baby ja som Aprilovka 2010, gratulujem Vam vsetkym k nadhernej udalosti. Drzim vsetkym palceky aby ste boli ok. Uzivajte si to.... ach aky sentiment ked Vas citam....zbehne to ako voda a takto o rok budete riesit kakanie a papanie Vasich pokladov.... este raz Vam blahozelam...
dakujem Editka.....
@zuzana0204 , mrzí ma, že ti to minulý rok nevyšlo, teraz už hádam bude dobre. 😉 aj moja kamoška musela nedávno v 14tt porodiť. viem, aké to musí byť strašné. verím, že žiadna z nás nebude musieť nič podobné zažiť a že o pár mesiacov tu budeme šťastne vypisovať, čo tí naši drobci vystrájajú. 🙂
@marusinka80 14. apríla? My máme deň predtým 🙂) Vitaj medzi nami 🙂)
ahoj kočky dnes som testovala znova ale len Modrou správou 50IU/I iné som nezohnala a kuk do albumu je to dobré?
ahojte mozem sa k vam pridat? ja mam termin 8.4.2011 😀
Ahoooj tak aj ja sa asi pridavam 🙂
dufam ze aj ja k vam budem patrit, len cakam ci MS bude meskat, bola by som rada ak hej, lebo ja sama som aprilova
Baby uz ste boli vsetky u dr? Ja som to zistila nahodne, snazime sa od januara tohto roku a nedarilo sa nam, tak sme si tento mesiac povedali, ze nic v januari nastupujem z materskej uz normalne do prace a vratili sme sa z dovolenky a mala som dostat mrchu a namiesto nej slabe 4 dni spinenia, tak som tomu nejako neprikladala rolu, ale v piatok ma napadlo, teda kamoska mi povedla sprav si test a ono tam vysli fakt // normalne sme s mm na to cumeli jak puci 😀 A dnes som volala s dr. ma dovolenku tento tyzden, ale zacala som slabo spinit tak dva tri krat za den trosku, tak som zvedava co bude do buducej stredy vtedy idem na utz, ale bojim sa 😖 Pri malej moc oddychu nema ona je zive striebro...
Mali ste niektora taketo alebo mate taketo spinenie?
Edita krasnu princeznicku mas 🙂

dakujem za gratulacie, dufam, ze to tentoraz vydrzi, prednedavnom som mala MA, tak som teraz trochu opatrnejsia aj s tou radostou (ale tesim sa hrozne 😉 ), u doktora som este nebola, chcem ist neskor, ale uz som si spravila 3 testy a vsetky su pozitivne...