Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
ahojteee! Vitam tiež nové tehulky 🙂 😵
Taaak, my sme dnes boli u DR. na sono, lebo som mala veľké tlaky na lavy vaječník.. takže bolo veľa strachu.. 😒 ale ten strašný tlak zapríčinila cysta, ktorá je dosť veľká, takže sa máme veľa šetriť (čo sa dá, lebo sme doma na PN)
A to hlavne, videla som drobčeka a nádherne mu bilo srdiečko 😵 😵 😵 bud. tyžden kontrola a odbery na tehu knižku 😅 😵 Snad všetko dobre dopadne... 🙂
@maahuliena mahu gratulácia k srdiečku a s tou cystou čo bude?
@edita84 dakujeme... snad všetko pôjde ako má.. 🙂 no cysta je v tehu dosť bežná... lebo je to cysta zo žltého telieska(produkuje progesteron a teda jeho funkcia je, že dodáva vyživu pre babatko asi tak do 12tt, potom už funkciu preberá placenta) a počas tehu narastie (može-nemusí) aj na 6cm... a taku mam aj ja... dôležité je sa šetriť, ona by sa mala časom vstrebať... 😉
@lenusa aj spinenie zvykne byť na začiatku tehu... len by bolo fajn keby si malu napr. nedvihala a podobne.. a snažila sa čo najviac šetriť... 😉 držím palce! 😉
maahuliena snazim sa setrit ako sa da, tak uvidime.. inak tu cystu som mala aj ja pri malej v pohodke sa vstrebala 🙂 a inak mame spolocnu znamu Katku Cicu sme spolu rodili a teraz tu na mna prisla normalne ma vymakla, ze som tehu 😀
@lenusa Faakt cicaa, no teeda, no veru aj mna vymakla 😀 😉
@maahuliena
@lenusa sa tu sulam......ze som vas vymakla... 😀 ale drzim vam obom palce, nech je vsetko v poriadku a uzivate si bezproblemove tehulkovstvo 🙂
ahojte 🙂
@maahuliena a vsak tehu je 280dni 40ttyzdno 9mesiacou tak som si to to dobre vo stvrtok idem do 3tt 😉 kukala som este raz
Ahoj kočky tak ja som dnes bola u dokiho a som 3-4 tt a dostala som duphaston a kanavit kvapky lebo som ráno začala špiniť
edita super a uz ty si zacala spinit co to hm. Baby myslite, ze by som si ten duphaston mohla nasadit aj sama preventivne?kedze doky je tento tyzden na dovce? a ja sa bojim aby sa nieco nestalo ☹
ahoojtee
@mirka7582 nie nie Mirka... datup pôrodu si vypičítaš aj napr.. nete...kde zadáš datum poslednej ms... Pretože napr tie 2tt su v čase od ms do ovulacie(u teba od OPU) a tie dalšie 2tt su od OPU(alebo teda ovulacie do ms) čiže ked nepride ms... v den meškania by si mala byť cca už 5tt 😉 😉 (čiže 4+1) 😅
@edita84 dobre že si išla k dokymu... dufík je dôležitý, ked špiníš... na udržanie... ja beriem utrogestan,estrofem a aj prednison a anopyrin 😅 😅
@lenusa ak máš doma dufík... kludne si ho daj... aj sama... 😉
jemiiine ospravedlnujem sa Mirke7582 aku chybu 😅 😅 malo byť vypočítaš 😲 😲 😲 ospravedlnujem sa.. niekedy rýchlejšie píšem a potom to takto dopadne... 😅
@maahuliena no veru dobre aj som sa trocha aj ukludnila
ahojte tak dnes sme boli na kontrole babatko krasne narastlo,srdiecko este nebolo (je este skoro),na kontrolu ideme 30.08 a bude uz aj tehu knizka 🙂
@mirka7582 ked si das www.tehotenskakalkulacka.sk a hore si zadas, ze termin porodu, tak tam ti presne vyrata, ze kedy doslo k oplodneniu. ale to je fuk, hlavne, nech vam to vyjde 😉
@augustovka gratulujem 😎 😎 😎
@edita84 verim Ti... len sa tiež veľa šetri... 😉
@prsky to si krasne napísala... je to fuk, ktorý sme tt, ale najdôležitejšie je aby bolo všetko v poriadku, aby to tak vyšlo 😵 😵
baby už máte aj vy taky problém, že nezapnete ani jedny gate? 😅 😕 no ja neviem ak to pôjde takto... tak ja budem asi veľryba zachvilku 😅 😕 ale nevadí.. nech je babatku dobre u mna 😉
maahuliena ja som to tak mala ja pri malej a aj teraz a nakoniec som pribrala 20 kg 😝 , ale hned po porode to bolo rychlo dole
@lenusa nestraš 😅 😅 no ale tak... snad po porode dame čo to dole...
...ja som bola vždy taka plnoštihla.. ale odkedy beriem hormonym tak sa to odrazilo aj na Váhe..Ako som zistila, že som tehu som sa postavila na vahu a mali sme 69kg) nuž prednison robí svoje... 😒 a ešte všetky ostatné estrogeny a gestageny 😲 nevadí.. zvladneme to 😎
@maahuliena mne to bolo a vlastne aj je jedno kolko priberiem, hlavne nech je vsetko ok 🙂 a uvidis pri dietati to vybehas ja mam pri malej hroznu podvahu 48 kg, tak som zvedava ako zacnem naberat 😀
ahojte kocky
tak ja sa k vam pridavam tiez, dnes som na testiku objavila //

vitam vsetky nove tehulky a gratulujem im 🙂!ja idem zajtra na sono tak som zvedava co bude,juuuj keby bolo uz srdiecko 😀