icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

ivetka1981
12. okt 2011

@stassa a meno pre chlapčeka aké?

strihalka
12. okt 2011

@adik109
@atreyu
@urma ja jsem taky mela tehotenskou rymu od zacatku tehu, ale pak to ustalo...teda z toho nejhorsiho, a vcera odpoledne uz sem se necitila...., vecer kychanice plyskanice oci zalite rymou, z nosu ryma, manzel udelal dva cajiky a dnes rano...no zatim jsem smrkala jen dvakrat..coz je podezrive malo:D, bu jsme to nejak divne zastavili, nebo jest edorazi mrchona☹

urma
12. okt 2011

@strihalka mozno vcera len daky alergen, ako to popisuje. Nech ste zdravi zelam 🙂

takitak
12. okt 2011

dobré ráno
no na mňa tiež niečo leze ... včera som mala blbý deň zaklincovaný vládou a dnes mi je ešte aj choro ... no asi ani kyslá kapusta s cibuľou a pomarančový džús nepomohol. takže mám jedno stretko o 12,00 a potom zdrhačka domov a ležať. dobrú cesnačku so zemiakmi si spravím a hádam to nejak vyležím.
všetkým prajem hodne zdravia a dajte si pozor nech je to len nádcha - radšej vyležať ako potom dlhodobo riešiť niečo iné ...
a ešte aj to počasie je na ...

ináč som vás ani nečítala, tak dúfam že všetko ok ...moje bruško si dnes robí čo chce ale niekto mi včera rozprával že možno keby sme vedeli mi prvorodičky tak že už to aj sú tie pocity bába ... alebo je to tá kyslá kapusta a pomarančový džús 😀 😀 😀
krásny deň všetkým

strihalka
12. okt 2011

@takitak juuuuj, aj jsem chtela delat cenecku, ale dneska bude zapekane rybi file s brokolici-.-)mnam:)
a cesnecku asi zitra, ci v patek, to mam volno🙂

urma
12. okt 2011

@strihalka baby, vy si tu robite chute na cesnacku a mne sa zacali zbiehat sliny ale v opacnom zmysle ako vam. 🤐 Mne teraz nenormalne smrdi cesnak ako jeden z mala pachov, ktory ma aj napne. Taky surovy hlavne. Normalne veci od cesnaku taky silno zboznujem hoci mi robi tazko. 😉
Mam v chladnicke uz par dni staru polieku a je v nej aj cesnak a bojim sa ju vytiahnut.
Asi si spravim palacinky dnes

strihalka
12. okt 2011

@urma no tak tu polivku bych asi uz rovnou vyhodila🙂
palacinky jsme meli nedavno a zvlastni je, ze sem zacala vecer vyvaret, to se mi nikdy fakt nestalo, divnee🙂

atreyu
12. okt 2011

@strihalka júúúúj s tou cesnačkou to je super nápad 😵 ďakujem 😝

strihalka
12. okt 2011

@atreyu tuto slat sem prinesla takitak 😀, ja se jen opicim 🙂ja bych ji udelala aj dnes,a le cesnek mame doma jen trochu a ja miluju ze tak 3hlavy do ni vmacknout 😝
jinak se nemsirne tesim az v obchode zavoni klementinky, ty malinke mikulasske mandarinky 😝 , juuuuuj, moc se na ne tesim

stassa
12. okt 2011

@ivetka1981 no tak to prišlo nejak spontánne 🙂 . Nový manželov kolega sa volá Damián a je veľmi sympatický 😎 tak sa mi to meno nejak veeeľmi zapáčilo a odkedy viem že čakám bábo tak pracovné meno má Damiánko aj dcérka ho od začiatku volá tak. No bude sranda keď to bude baba... 😀

stassa
12. okt 2011

Vidím že sa tu bavíte o polievkach. Ja som dnes dostala strááášnu chuť na nejakú strukovinu, tak sa idem do toho pustiť. Asi bude fazuľa ale podľa spôsobu doktora Bukovského...vyvariť na 3 krát aby nenadúvala 😀

sunday1
12. okt 2011

Urobili ste mi chute na palacinky, asi si ich idem spraviť. Ale mala by som navariť niečo aj pre manžela (preňho palacinky = dezert 😀 ), len ako tak pozerám do chladničky, zásoby sú mizerné, takže moje možnosti sú dosť obmedzené 😖 Asi zase potrebujem spraviť veľký nákup 😒

belissima85
12. okt 2011

ja mam uz navarene polievka od vcera a dnes len zemiacky a bravčove s kukuricou 🙂

stassa
12. okt 2011

@belissima85 to by som si dala 🙂

takitak
12. okt 2011

už to tu vyzerá ako u tehotných ... chute a papanie 😀

@urma palacinky si spravím na večeru nech prasknem 😀 akú múku dávaš do palaciniek ? sa pýtam blbo ale mne každý povie inú ...

@strihalka práve som zjedla mandarinky mojej kolegyne ... ale dala som jej za to banán ... 🙂

danka.chomka
12. okt 2011

@sunday1 ked si pisala ze pre tvojho muza palacinky= dezert. pripomenulo mi to mojho ked sa ho spytam ci bude jest ked uvarim grenadir- tak na mna len pozrie ze kto to kedy videl jest prilohu s prilohou 😀

sunday1
12. okt 2011

@danka.chomka Tak ten by ešte zjedol, ale zobral by si k nemu 20 dkg šunky 😀

strihalka
12. okt 2011

@stassa ja mam velice dobrou zskusenost s fazolema od bonduel v palive omacke, mimochodem ted jsem je fakt dojedla kobde v praci :D
Paliva omacka nepali a jsouto jedine fzole co poznam, co takhle z konzervy nenadymaji🙂a navic jsou vel,i chutne a rychle 🙂ohrat v mikrovlnce a ukrojit chleba a rychlay obed vecere je tiu🙂

ivetka1981
12. okt 2011

@stassa to teda sranda bude a veľká..len aby aj slzičky od malinkej neboli ☹

stassa
12. okt 2011

@strihalka tak to mám rada aj ja. Je to naozaj veľmi chutnééé. Mňaaam. Samé dobroty. Ja mám teraz také obdobie, že keď mi niečo príde na chuť tak aj o 10-tej večer si to musím urobiť, hoc by to bolo čokoľvek ... aspoň nezleniviem ale zato priberiem 😠 Ale teraz je mojim heslom že si to môžem dovoliť. 😀 Samozrejme nezjem toho veľa lebo naozaj nezvládnem. Napr. keď obedujem tak najprv si dám polievku a po takej hodinky druhé jedlo lebo naraz by som to teda ani náhodou nedala 😉

stassa
12. okt 2011

@takitak dám ti recept na palacinky, ktoré ja osobne milujem. Nie som veľmi palacinková ale keď už áno tak iba jedine tieto. Vyskúšaj: 300 g hladká múka * štipka soli * vanilkový cukor * 3 PL oleja * 3 PL rumu * 3 vajíčka * 250 ml vody * 250 ml mlieka

atreyu
12. okt 2011

@stassa @strihalka zo mňa sa zase manžel smeje...napr. pred včerom som prišla z práce a zjedla 6 rožkov s maslom a cibuľou a za tým celú fľašku uhoriek 😀 a ešte by som jedla, ale mi stačil ten manželov pohľad 😠

stassa
12. okt 2011

@ivetka1981 dúfam že slzičky nebudú. Ona sa tak strašne teší aj keby to bola sestrička. Myslím si že by si ale viac rozumela s bratom, lebo ona je taký tip, že vyhľadáva skôr chlapcov aj v škôlke. Ale už teraz by pre ňho urobila čokoľvek, keď ma nechce počúvnuť a jej to pripomeniem tak hneď sa chce 🙂

strihalka
12. okt 2011

@atreyu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

miselita
12. okt 2011

@danka.chomka mne zasa priatel na otazku ze ci si da polievku odpovedal - " Nie diky pil som uz v robote" no a nezabi ho 😀

stassa
12. okt 2011

@atreyu 😀 😀 😀 My máme doma tiež také pohľady a už keď si idem po 4 rožok tak mám vyčítky svedomia keď sa na mňa tak pozrie že urobím aj jemu a je spokojný 😀 😀

danka.chomka
12. okt 2011

@miselita 😀 😀 sprostaci su to 😀

danka.chomka
12. okt 2011

@miselita sa nahlas rehocem z toho v robote 😀

miselita
12. okt 2011

@danka.chomka no on nema rad polievky este omacky zje ale polievky nehrozi..to ma asi po svokre aj ta len kus massa stale aby mala 😝

strihalka
12. okt 2011

@miselita ja mam muze a ten je zase polivkovy😀, miluje polevky takze nic jineho skoro endelam, nez hovyzi vyvyar, kureci vyvar krenove polevky ano vsico to jsem red rokem zvldla tak caj :D