Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@takitak veru ešte som nebola,chystám sa budúci týždeň...
Dobré ránko baby. Pozerám že tu píšete o súkromke aj ja by som sa pridala. K zubárovi sa ešte len chystám, ale už teraz sa bojím. Mám nie veľmi dobrého zubára, keď má zlú náladu tak radšej sa otočím ešte na dverách ale odborník je celkom dobrý. Ale asi ho zmením, lebo kvôli tomu mám strach. čo dnes budete porábať?
@maxara aha to som ešte nevidela ... akože predpokladám dopplerov efekt - tj. ako angel sound ...no bola som zvedavá
včera som bola s kamoškou v ginfiv lebo sa strašne bála o výsledky (ja - hrdina - som tam s ňou šla 🙂) a oni tam majú úplne fakt iný ultrazvuk ... už sa teším na 3d
ináč som zdrhla so obchodu a kúpila si tie mini mandarinky čo ich myslím strihalka spomínala, slivky, banány, jablká a karfiol . taký krásny že si ho musím spraviť na večeru ... ináč mandarinky som už polku rozdala kolegynkám, tkaže tu krásne vonia po chodbách 🙂
@sunday1 myslíš v ginfive? ja neviem, ja som tam bola ako doprovod 🙂 ja chodím do iscare 🙂 len sa mi zdal tento ultrazvuk oveľa lepší ... a ešte vám napíšem, že kamoška sa bála či bude byť srdiečko a ja som jej zo srandy hovorila že možno aj dve - a hádajte ... tak tak - dvojičky, krásne uložené - bude to jej tretie a štvrté ... sme sa tak vytešovali až až ... (okrem jej manžela 🙂 ten ešte predýchava)
@takitak predpokladam aj ja.. mne dnes nie je do reci.. ☹ som uplne nestastna..ja nechapem, preco sa musi okolo mna vsetko takto tocit.. ale s malickym to nesuvisi, neboj.. a inak si myslim, ze nie si posero. Je normalne ze sa bojis o babatko. Aj ja sa bojim, len viem, ze nic nezmozem a nijak si nepomozem tymi obavami.. 😒 ale ta tvoja kamoska 🙂 super.. gratulujeme k dvojciatkam
@sunday1 🙂 no to neviem ci sa mne podari.. mam oca totiz v nemocke.. na JISke s emboliou.. az ma mrazi pri predstave, ze s takou diagnozou sa uteka hned a on si myslel, ze to rozdycha 5 dni !!!! 😔 akoze jeho anjel strazny sa podla mna zapotil, lebo ked mu v nemocke urobili sono, tak v momente fofry, na lehatko, na pristroje a nesmie sa ani pohnut z postele, ani na wecko.. vraj mu to mohlo hocikedy hocikam strelit.. 😢 a toto som sa dozvedela, ked som sa chcela mame postazovat, ako som doapadla s ninkou u ocnej.. 😔 proste katastrofa jedna za druhou.. ine nerobim, len revem (a holim nohy a umyvam vlasy 😔 )
@sunday1 http://www.pohlaviditete.cz/cinsky-lunarni-kale...
tu je kalendar, treba si to dat stiahnut, aby sa pekne zvacsil.. na lavej strane su datumy a tie si musis zratat, kolko si ich prezila do okamihu pocatia babatka a pripocitas jednotku.. a potom si pozries v tabulke mesiac pocatia v danom veku (tvojom lunarnom) a to je to pohlavie
@maxara a čo si nešťastná ? - musíme sa tešiť z maličkostí ... napr. určite Tvoja malá dnes niečo vymyslí čo Ťa poteší - a možno aj my prispejeme (s my/mi mám veľký gramatický problém !!!) a keď nevieš ako ďalej treba si povedať že môže byť aj horšie ... a žiaľ môže a občas aj je ale každý má naložené toľko koľko zvládne, a keďže toho máme asi všetci dosť, sme silný lebo inak by sme to predsa nezvládli
🙂
takže úsmev, ťuki ťuk do klávesnice a môžeš sa sťažovať aj vychvaľovať - všetko tu s Tebou preberieme aby sa Ti uľavilo 😀
Caute babule 🙂
Som mala par dni konikovu prestavku. Dnes mam oficialne posledny den I.trimestru, tak sa celkom vytesujem 🙂
@takitak -kazdy sa boji. Len zalezi aj nato, kto ma ake skusenosti, kto aku povahu. A strach sa po porode vobec nezmensuje - mi stacilo, ked mal maly anginu. Som sa bala teda riadne - mal teploty, takze som bola celu dobu v strehu, ci nedostane febrilne krce 😒
@maxara - usmeeeeej sa 🙂 Inak ti poslem link na MOM, aby si si zlepsila naladu 😀 😀 Alebo pohladam vtip o chuckovi? 😀
@maxara @urma Vychádza mi podľa toho dievča 😀 Sranda, podľa obyčajného čínskeho, kde sa berie do úvahy len klasický vek a mesiac oplodnenia tiež baba, ale podľa čínskeho, kde sa sleduje vek krvi otca a matky, vychádza chlapec. Ale to môže byť ovplyvnené aj tým, že medzi mnou a manželom je rozdiel len 10 dní 😒
@takitak - mozem poradit? Teda ja si to takto pamatam este zo zakladky 😀 😀 Mi - mne (makke i je ako 1 - cize vzdy, ked hovoris o sebe - akoze o jednom cloveku), my - viacej ludi (y - je "vacsi" ako i, takze vzdy ked hovoris o viac ludoch ) 😀 😀 😀 Mne taketo mnemotechnicke pomocky pomohli prezit celu skolu 😀 😀
@urma @sunday1 vdaka baby, ja si tiez vravim, ze teraz je uz dobre, ked je na monitore.. to chvilku vydrzi.. ale 5 dni bol dychavicny, oblievalo ho.. nohu napuchnutu jak medicimbal.. ale nie, on musi ist na vychod na navstevu, vlakom.. potom spat uviazli vo vlaku, v nedelu.. 6 hodin a on namiesto toho aby siel v pondelok, tak sa trepal este v uorok do brna po suciastku do traktora pre jedneho znameho.. otras.. vcera doobeda som mu volala ako nenapko o inom a ked povedal, ze je stale dychavicny, tak som mu povedala, ze okamzite nech ide k dr, lebo dojdem sanitkou po neho. Tak slubil, isiel a dr skoro odpadla.. 😒
A Ninka bude musiet zrejme na operaciu, lebo zacala skulit a je to stale horsie 😔 dostala okuliarky, ale dr povedala, ze toto je taky blby typ skulenia, co sa ASI nenapravi uplne.. a ta operacia sa ako bonus robi nejako skoro, ze sa necaka do nejakeho veku, tusim do roka a pol alebo dvoch rokov zivota.. a to ked si zratate.. akozeee, termin mam v aprili a v januari ideme na kontrolu a podla toho sa uvidi. Takze bud to stuihneme do marca alebo potom az neviem kedy 😔 ale ja ju samu v nemocke nenecham

ešte jedna otázka - boli ste u zubára na prehliadke? počas tehu treba ísť 2x