Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
ahojte, sme po poradni, vsetko je krasne vporiadku, velmi sa tesim kedze uz mame za sebou silne krvacanie, injekcie a beriem dufaston 🙂
vazime 84g a sme 14+3. pohlavie neprezradil, ideme na utz 23.10 a vraj tam nam to povie, ale dal nam videjko napalene a ja tam vidim ked sa babo mrvi nieco vysiet take male gulate xixi
ahojte žienky, čo ste celý deň porábali? nám konečne nabehli peniažky, tak sme vybehli do mesta kúpiť topky pre všetkých. a neodolali sme jednému krásnemu overalčeku pre drobca 😀
Dnes je presne tyzden,co som vysadila utosa a divaj sa, este zo mna vypadava? 😝 To som tam riadne zasoby napchala 😉
Baby a vy ste sa teraz v 16tt vypýtali na UZV, alebo vám ho opäť zrobil?Keď ja som už bola na štyroch, pôjdem na amnio a následne na morgfológiu nebude toho už trošku veľa?Ale chcem veľmi vedieť či je všetko ok, lebo ma veľmi pobolieva bruško v poslednej dobe...
@atreyu To sú lebečné kosti, oni sa len postupne vytvárajú a približujú k sebe 😉 Sama som zvedavá, či mi doki bude robiť v pondelok v poradni sono, ale u Teba je to podľa mňa isté. Ja som sa bála vaginálnych ultrazvukov, ale krátky ultrazvuk cez bruško nemôže uškodiť. A zvlášť keď Ťa bolí bruško, určite si ho vyžiadaj, budeš potom oveľa kľudnejšia 😉

@baranovadanka tak brala mi vyter a ostatne pozerala asi či je všetko okey...a ma nejako poškrabala možno teraz sme viacej citlive na take a preto neviem ale tak snad bude všetko okey 🙂