icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

certica22
13. okt 2011

@baranovadanka tak brala mi vyter a ostatne pozerala asi či je všetko okey...a ma nejako poškrabala možno teraz sme viacej citlive na take a preto neviem ale tak snad bude všetko okey 🙂

urma
13. okt 2011

@certica22 asi sme fakt viacej citlive, lebo mna ked vysetroval moj, tak ma to prvykrat v zivote bolelo ☹ Ma mikalo ako u zubara kokos... Neboj sa, urcite to bude ok zajtra.

certica22
13. okt 2011

@urma dufam dufam ako take to bolo neprijemne :D ale tak čo nespravíme pre našich drobčekov nie 🙂

sunday1
13. okt 2011

Predstavujem Vám náš poklad, všimnite si, prosím, ladne prekrížené nôžky 😀 😀 😀

certica22
13. okt 2011

@sunday1 jeeej kraasne 🙂 a viete čo to bude ??

sunday1
13. okt 2011

@certica22 Ďakujem 😀 Nevieme, celý čas malo prekrížené nohy 😀

certica22
13. okt 2011

@sunday1 jeej že ďalši baran hej :DD 🙂) ja som presvedčena že pri takom tvdrohlavom spravani ja pri mojom nebudem vedieť an vi den porodu čo bude :D

urma
13. okt 2011

@sunday1 no a my tu cakame, ze prides uz aj s pohlavim a ono takto s vami vybabralo ? 😅 Ale krasna fotka, vazne 😵

takitak
13. okt 2011

@sunday1 jejda to je krásne foto 🙂 takže nie si o nič múdrejšia 😀 ale určite spokojnejšia a môžeš byť aj hrdá na to krasuliatko tvrdohlavé 🙂

sunday1
13. okt 2011

@certica22 Vieš čo, išla som tam s tým, že to veľmi-veľmi chcem vedieť, ale teraz som v takej eufórii, že mi to ani nevadí 🙂 Som strašne prekvapená, že to už nie je taký malý mimozemšťan, ale pekné bábo na pomojkanie 😀

certica22
13. okt 2011

@sunday1 tak tak a ako rychlo rastu nie ?,? pred par tyždnami to boli male fazulky a teraz su z nich už kraasne babetka 🙂ale pokial ich budeme držať v náruči tak na to si ešte počkáme🙂

urma
13. okt 2011

@sunday1 ano 🙂 konecne ani ja nemam problem zistit, kde je hlava a kde ruka... 😀 To su uz ineee fotky ako tie moje 2D machulky...

sunday1
13. okt 2011

@urma @takitak Ďakujem 😀 Mňa nejak divne zalial hormón šťastia, tak sa len usmievam od ucha k uchu a pozerám si fotečky a videá 😀

takitak
13. okt 2011

@sunday1 v 16tt sú to vraj ako bábiky... a asi naozaj, nádherné je, tak sa tam krčí ale aké je to nádherné ... naozaj asi máš pocit (ja ho teda mám), že by si ho najradšej už držala, hladkala a tulkala ... jój krása ...

elfka.elfka
13. okt 2011

ahojte, sme po poradni, vsetko je krasne vporiadku, velmi sa tesim kedze uz mame za sebou silne krvacanie, injekcie a beriem dufaston 🙂
vazime 84g a sme 14+3. pohlavie neprezradil, ideme na utz 23.10 a vraj tam nam to povie, ale dal nam videjko napalene a ja tam vidim ked sa babo mrvi nieco vysiet take male gulate xixi

sunday1
13. okt 2011

@certica22 @takitak Ešte je do pôrodu veľmi ďaleko, ale mne sa zdá, že to strašne letí a za chvíľku už budeme mať naše pokladíky doma 😵

certica22
13. okt 2011

@sunday1 no dufam že to fakt tak rychlo zbehne tie prve týžden ubehli rýchlo a už sme vo 4 mesiace tak lent ak dalej 🙂

adik109
13. okt 2011

@sunday1 nádherná fotka 🙂 je fakt neuveriteľné ako tí drobčekovia rýchlo rastú

darinkazv
13. okt 2011

ahojte žienky, čo ste celý deň porábali? nám konečne nabehli peniažky, tak sme vybehli do mesta kúpiť topky pre všetkých. a neodolali sme jednému krásnemu overalčeku pre drobca 😀

urma
13. okt 2011

Dnes je presne tyzden,co som vysadila utosa a divaj sa, este zo mna vypadava? 😝 To som tam riadne zasoby napchala 😉

sunday1
13. okt 2011

@adik109 Ďakujem 🙂

takitak
13. okt 2011

@urma nomne až tri dni ho bolo nachadzať ... 🙂 ale zato ten pocit byť bez je skvelý

atreyu
13. okt 2011

@sunday1 jéjo akého vlasáča budete mať 😵

sunday1
13. okt 2011

@atreyu To nie sú vlásky 😀 😀 😀

atreyu
13. okt 2011

Baby a vy ste sa teraz v 16tt vypýtali na UZV, alebo vám ho opäť zrobil?Keď ja som už bola na štyroch, pôjdem na amnio a následne na morgfológiu nebude toho už trošku veľa?Ale chcem veľmi vedieť či je všetko ok, lebo ma veľmi pobolieva bruško v poslednej dobe...

atreyu
13. okt 2011

@sunday1 nie?a čo to je?ja že mu háro rastie 😀

urma
13. okt 2011

@takitak no mna ten utros dnes dostal prave preto, ze uz asi 4 dni nikde nic a zrazu ako keby som si ho davala pred par hodinami. Dufam ,ze som nebola namesacna 😀 lebo neminula som cely a mam ho v nocnom stoliku po ruke

sunday1
13. okt 2011

@atreyu To sú lebečné kosti, oni sa len postupne vytvárajú a približujú k sebe 😉 Sama som zvedavá, či mi doki bude robiť v pondelok v poradni sono, ale u Teba je to podľa mňa isté. Ja som sa bála vaginálnych ultrazvukov, ale krátky ultrazvuk cez bruško nemôže uškodiť. A zvlášť keď Ťa bolí bruško, určite si ho vyžiadaj, budeš potom oveľa kľudnejšia 😉

urma
13. okt 2011

@atreyu ja tiez v prvom momente ze ma dobry uces, ale potom som sa uvedomila, ze to asi ee. Podla mna su to tie lebecne svy, co povies @sunday1 ? 😉

urma
13. okt 2011

@sunday1 aha tak piseme naraz 😉 zdravim maminu 🙂 rozoberaneho drobca