Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@evaharg ahoj, pocuj inak ako je to s tvojou chôdzou??? ja som za normalnych okolnosti clovek prechazdkovy, vyletovy, v nohach nabehane az po urcite stadium tehotenstva. Teraz som v 37tt a vraj maly je polozeny dost dole. Neviem ci je to tym, alebo to vsetci uz takto v tomto stadiu ale ja chodim po mini krôcikok, doleziem do mesta a je mi normalne zle!!! kdesi ma tlaci vsetko, ci v hrudniku ci do panvy a nie som schopna chodit aspon normalne, ale malinke krôciky a je mi zle. Proste sa musim vzdat prechadzok a tak. Len neviem ci je to normalne alebo je to tym, ze je tak dole??? Inak mam ho plne brucho🙂) prasknut idem.
@mily7 oooooo presne 😀 chodim ako kacka a len po malych krocikoch a pomaly.... Uvedomujem si to najma ked kracam vedla niekoho netehotneho 😉 a po chvilke chodze ma bolia krize.....teta doktorka na epiduralkovej prednaske vsak vravela, ze to je normalne a ze je to sposobene tym ako sa nam zmenila panva a rozlozenie kosti kvoli porodu....tak uz len chvilku vydrzat.....a aj moj maly je uz velmi nizko, tak to k tomu asi tiez prispieva....
Mozem sa este pridat do sukromnej,ked uz sa nam to tak blizi?dakujem
evaharg mam pocit, ze sa stretneme v tej porodke🙂))takze super, nie som v tom sama, to je dobre
@mata128 ak myslis, ci sa mozes pridat do tej uzamknutej sukromnej aprilovej skupiny, tak skus napisat @strihalka . Uvidis. ja som jej vsak pisla uz 2x a nic. Tak ak chces, pis si tu s nami a ako pisala @mily7 - my pokecame s kazdym 😉 ja zatial nemam ziadnu negativnu skusenost s MK, tak aj tak vytvoreniu tej sukromnej skupiny celkom nerozumiem....
@strihalka jeeejda. az teraz som skusila klinkut na tu skupinu a vsimla som si ze ma to tam pustilo.....prepac....myslela som si, ze mi pride nejaky kod ktory tam budem musiet zadat a bez neho ma to tam nepusti.... to som aj s vami ostatnymi mohla uz par tyzdnov kecat aj tam....jaaaaaj 😅
evaharg ahojky. pocujte baby, vam nepne brusko? Skusala som lahnut teda, ci bude tvrde a je v pohode. Ale niekedy to nie je maly, ten je na klude a ja mam pocit, ze prasknem, je to velmi neprijemne, take natiahnute to brusko je a nie a nie polavit. Nerozumiem pretoze nemam pocit, zeby to bolo z jedla, jem po malych porciach pravidelne, tak ako pred tehotenstvom, dokopy som pribrala len 7 kil aj to tento mesiac sa na mna nic nenalepilo, podla mna to telo spalilo tak ako vzdy hlavne ze maly pribral, ale proste uz nerozumiem tomu tehotenstvu:(
@mily7 ak budce moj maly po ockovi, tak sa mam na co tesit - ten mal porodnu vahu 4,5kg.....tajne dufam, ze ten moj maly az taky velky nebude, lebo sa uprimne desim ako by som to zvladla vytlacit (s mojou kondickou..... 😒 ) a sekcii by som sa rada vyhla ak to pojde..... v pondelok sa chystam na poradnu k Oravcovi na Antolsku a som zvedava, co mi povie..... ty uz na Antolske k niekomu chodis?
evaharg nebudeeeeeeee. 🙂)Co ti mam povedat? Pozitivne ovplyvnuj!!!! Nas malý ak bude po maminke tak moze mat do styroch kil a ked po tatkovi tak este viac tusim, cez styri!!!! Ale nas maly nebude po rodicoch, vie aku ma mamu, no a v ramci zachovania si zivota a zdravia to je krásne, mudre, kludne a male dieta🙂) verim tomu
stronza ja som doteraz v pohode bola a teraz najviac ma stve, ze si neviem pomoct, nerozumiem vlastnemu telu. jedna vec, ze tlaci, tazko sa chodi vraj je dole, ale na druhej strane mam pocit tazoby v pazeraku. Proste nie je to palenie zahy, ale ako keby som tam mala hrcu. Neviem, ci to stlacene pluca, ci travenie, najlepsie ze neviem co je s mojim telom:(( no kto sa ma vyznat?
@mily7 ja som mala taketo pocity 36tt-37tt. tera uz ma nic netlaci, vsetky tlaky presli, aj ta tazoba v pazeraku, aj sa mi dobre chodi uz, aj sa mi omnoho lepsie dycha....a to som este minuly tyzden zvracala ako som mala stlaceny zaludok a podobne, chodila len ako kacka a doslova presla par metrov... teraz asi brusko lepsie sadlo a je mi fajn, tak pockaj, mozno to patri k tomu tyzdnu...
ahojte, ja mám termín 16.04. a presne tak isto mám už 8r. syna.takže uvidíme, či sa to podarí presne na deň🙂
ahojte...tak nie som sama co sa tak citi...tiez nemozem v noci spavat...chodim sale na wc a potom sa len prehadzujem...babo ma strasne kope,az to niekedy boli,tak ze skiknem a manzel sa potom zlakne...ale utesuje ma to yze to mam za par...
elfka.elfka zlataaa, tak si ma potesila. sa tesim, ked je tu moznost, ze je to prechodne len. Problem je, ze ako je to mozne, ked moje dietatko uz vraj slo dole predstav si, ze vraj je dost nizko a mne je zle tak ci tak. joj.ale tesim sa, hadam bude lepsie ako vravis.
@kukulianka to najmenej, ze som tam tak kopne,to si aj ja poviem, ci je normalny 🙂) nech sa ukludni, inak to je skôr o tych sialenych tonach co mam v zaludku, bruchu. inak by sa celkom dalo. niekedy mam pocit, ze uz to neprezijem ale, proste niekedy mi to fyzicky velmi vadi.
napodobne...teraz mam pocit ako keby my islo brucho roztrhat...trosku som ho vyhriala na slniecku tak mu neni rady..
Ahojte je tu niekto kto bude rodiť v Po v starej či v novej nemocnici a kto pozna Doktora Olejara chcela by som ho ku pôrodu ale neviem či bude ochotny sa ma ujať nevie niekto poradiť vdaka
@zuzanka2905 ahoj,ja som blizko Presova ale idem rodit do Sace.K Olearovy som chodila na ugs ale velmi ochotny nebol.Skor sa mi zda taky naladovy,ale kazdy lekar ked mu das do vrecka tak je ochotny.
@katkarv no šak to mi je jasné že je to tak lenže ja si pichám a teraz mi hematologička povedala že v den pôrody si pichnuť nesmiem a ja ako mám vedieť kedy to na mna príde ja neviem preto som si chcela niekoho vybaviť aby to bolo ok a dávala si niečo do predu tomu doktorovi
@katkarv bo ja som rozmýšlal že do predu dsť aby sa postaral o mna a potom keby všetko dobre dopadlo tak by som kúpila dezer aj fľašku by som dala ja neviem čo mám robiť ☹

@kukucka26 drzim velmi palecky
@kukucg aj moje znama...to mela takto s ovu....otehotnela a 4 tydny na to mela oplodnene druhe vajicko 🙂..takze dvojicky ale s mesicnim odstupem gest. veku...no obe dosly zdarne do konce .-D