Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
ahojte. tak z nasho apriloveho drobceka (termin 6.4.) je nakoniec marcova rybicka...Anicka sa nam narodila 19.3.2012 o 14.03 cisarskym rezom (aj ked som mala rodit prirodzene), ma 2460 g a 45 cm a viac vlaskov ako jej tato...lezime v zilinskej porodnici a nevieme sa dockat kedy pojdeme domov...
@kukucka1982 blahozelame a zelame vela zdravicka a vela mliecka 🙂
Preco si isla cisarskym a tolko pred terminom?
@kukucka1982 blahozelam ku krasnej princeznicke 🙂 nech ste cim skor doma a som zvedava na vsetky infosky zo zilinskej porodnice, nech viem na co sa mam pripravit...
drzte sa dievcata 😵
@katkarv odtiekla mi plodova voda, a v porodnici mi stupla teplota na 38,5. povedali mi, ze babo by nevydrzalo dalsich 5-6 hodin vnutri a nechcela som sa otvarat hoci som mala kazde 2 minuty kontrakcie. tak muselo ist von takto...v podstate to bol uz 38.tyzden, takze termin bol ok...aspon podla lekarov...zdravicko je, mliecka je pomenej...a dakujeme
@vajanika27 dakujem...co take by ta z tej porodnice zaujimalo? po porode som bola 24 hod. na JISke, potom ma previezli na 4.posch. som na standarde, nie je to ziadna katastrofa, dokonca som sama na izbe - ani neviem, kolko tu je teraz mamiciek. malu mi ukazali asi 3 hod.po porode, ked som sa prebrala a pyatala sa na nu, ziadny problem nebol, ze by mi ju nechceli doniest. a na dalsi den som ju mala 5 min. v naruci. uz na oddeleni som ju mala vcera poobede, na noc ju vzali na novorodenecke. a dnes od rana ju mam u seba. sestricky su tu mile, ak sa budem chciet vyspat, mozem dat malu na noc zas na novorodenecke. vsetko je ok, len tu je strasne teplo. a na wc a v kupelni pre zmenu zima - v kuse otvorene okna...
@kukucka1982 blahozelam a prajem vela zdravicka 🙂
@kukucka1982 gratulujem a prajem vela zdravicka a maminke veela mliecka.. 😀
@kukucka1982 no asi najviac ma zaujimalo ake su sestricky, ako je to s dojcenim, ci ti vsetko vysvetlili ako prvorodicke?????
a kto ti robil sekciu?
@kukucka1982 tak to ste mali v podstate stastie,neboj mliecko bude.Aj mna caka cisarak,mala si spinal ci celkovu anestezu?
baby vcera som mala poradnu doky ma nevysetroval a vecer sa mi stalo ze som mala spinenie, nie kkvave len take hnedasty vytok, mam za nim dnes utekat alebo to je znamenie ze sa nieco zacina diat...
😖
@asma možno sa ti uvoľňuje hlienová zátka, možno čoskoro porodíš 😉 ale môže to byť aj o týždeň dva, ak by sa ti čosi nezdalo, radšej zbehni k dr.
@zlatulienka dakujem ... ved som ako sprosta sice som rodila pred rokom xiixxi ale pri malej sa vsetko zbehlo za 58 min doslova a nemala som cas sledovat co a ako... bolesti mam normalne to mi vcera povedal... krize ani necitim... uz by som bola rada keby som princeznu drzala v naruci 😅
Ahojte, na zaciatku tehu som sem prispievala, teraz uz nie, len niekedy nakuknem, ak ma nieco zaujme. Chcem sa spytat, ci nema niektora babo otocene KP? Ja mam TP 15.4 a mala je KP, mam z toho zmiesane pocity, viem, ze sa este moze otocit, ale mam materinskeho tusaka, ze tak nespravi :( . I ked v pondelok sa udialo cosi velmi zvlastne v brusku, s preukrutnou bolestou a mala bola vzpriecena nakriz, nemohla som ani ruku spustit, tlacila ma v rebrach na boku pod pazou 😕, ale teraz neviem ako je otocena.
@mily7 aj ja chodim k Havaldovi a idem v utorok 😉
Mily7,,,aj ja chodim k Havaldovi,🙂
Ahojte, bude niekto rodiť v Levickej nemocnici? termín mám 23.4. , malý je otočený KP a tento týždeň ma veľmi trápia nočné kŕče do lýtok. ráno vstávam ako po maratóne, tak ma bolia nohy. magne nemôžem brať, lebo mi to veľmi znižuje tlak a potom mi je celý deň zle.
@evatko ja mam termin 10.4. a mala je raz dole hlavou a raz KP.. a stale vidim ako sa mi v bruchu dokaze otocit... ale mozno uz ste spravne, ved uvidis na najblizsej poradni. a babo sa dokaze otocit aj v 39tt... asi ti zatial pre istotu spravia predoperacne vysetrenia, ale neboj, instinkt detickam kaze otocit sa, pokial nemas ine problemy... vraj zabera cvicit macaci chrbat, respektvie ta poloha na styroch...
@micifuzik skus si dat mandle, za hrsť každý večer...
@kukucka1982 držim palceky a prajem vela zdravíčka malej rybičke aj mamičke 🙂
@elfka.elfka no hej, vsetko teoreticky viem, ale nejak tomu neverim. Jedna holka pisala, ze skusala macaci chrbat, svetlo baterky, hudbu aj podkladanie vankusa pod zadok pri lahu a nic... ked babo chce, otoci sa, ked nie, tak nie. Len ja som tretorodicka a chcela som si posledny porod uzit podla vlastnych predstav 😎 😀 , tak asi nie...
kukucka 1982 blahozelam, vsetko dobre, vela zdravicka obom🙂)
ďakujem, prajem všetkým aby sme to dotiahli do konca a tešili sa z krásnych a hlavne zdravých bábatiek 😉
@evatko mam, ale nepamatam si ta. a mozno ze ano, ale ja tam aspon tam nastastie stale stretla mamicku nejaku ktora ma poznala (ja sa tesim, az mozem pokecat) takze som urcite vykecavala🙂) sa tak tesis do porodky? ja akurat dnes v noci paniku chytala, ze co ked to na mna teraz pride. neviem ci z toho, ze este by mal pockat, alebo celkovo, neviem🙂) v ten utorok tam budem
@evatko 🙂) môze byt, potom som to ja🙂) nemam rada, ak ľudia niekoho posudzuju podľa vahy, vyzoru, vonkajska. Alebo sa ti staraju do zivota. Človek nikdy nevie čo je pod pokrievkou v hrnci. A tak ako ja neviem, či by som zvladla 5 deti, existuju predsa rodiny ktorým to ide ľavou zadnou a su na to stvorené nie, tak čo. 🙂

@kukulianka aj ja som ho vyhrievala na slnku sa mrvil potom tak neviem ci sa mu pacilo ci nie🙂)