icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

mily7
21. mar 2012

@kukulianka aj ja som ho vyhrievala na slnku sa mrvil potom tak neviem ci sa mu pacilo ci nie🙂)

kukucka1982
21. mar 2012

ahojte. tak z nasho apriloveho drobceka (termin 6.4.) je nakoniec marcova rybicka...Anicka sa nam narodila 19.3.2012 o 14.03 cisarskym rezom (aj ked som mala rodit prirodzene), ma 2460 g a 45 cm a viac vlaskov ako jej tato...lezime v zilinskej porodnici a nevieme sa dockat kedy pojdeme domov...

katkarv
autor
21. mar 2012

@kukucka1982 blahozelame a zelame vela zdravicka a vela mliecka 🙂
Preco si isla cisarskym a tolko pred terminom?

vajanika27
21. mar 2012

@kukucka1982 blahozelam ku krasnej princeznicke 🙂 nech ste cim skor doma a som zvedava na vsetky infosky zo zilinskej porodnice, nech viem na co sa mam pripravit...
drzte sa dievcata 😵

kukucka1982
21. mar 2012

@katkarv odtiekla mi plodova voda, a v porodnici mi stupla teplota na 38,5. povedali mi, ze babo by nevydrzalo dalsich 5-6 hodin vnutri a nechcela som sa otvarat hoci som mala kazde 2 minuty kontrakcie. tak muselo ist von takto...v podstate to bol uz 38.tyzden, takze termin bol ok...aspon podla lekarov...zdravicko je, mliecka je pomenej...a dakujeme

kukucka1982
21. mar 2012

@vajanika27 dakujem...co take by ta z tej porodnice zaujimalo? po porode som bola 24 hod. na JISke, potom ma previezli na 4.posch. som na standarde, nie je to ziadna katastrofa, dokonca som sama na izbe - ani neviem, kolko tu je teraz mamiciek. malu mi ukazali asi 3 hod.po porode, ked som sa prebrala a pyatala sa na nu, ziadny problem nebol, ze by mi ju nechceli doniest. a na dalsi den som ju mala 5 min. v naruci. uz na oddeleni som ju mala vcera poobede, na noc ju vzali na novorodenecke. a dnes od rana ju mam u seba. sestricky su tu mile, ak sa budem chciet vyspat, mozem dat malu na noc zas na novorodenecke. vsetko je ok, len tu je strasne teplo. a na wc a v kupelni pre zmenu zima - v kuse otvorene okna...

ancovicka30
21. mar 2012

@kukucka1982 blahozelam a prajem vela zdravicka 🙂

giapetko
21. mar 2012

@kukucka1982 gratulujem a prajem vela zdravicka a maminke veela mliecka.. 😀

vajanika27
21. mar 2012

@kukucka1982 no asi najviac ma zaujimalo ake su sestricky, ako je to s dojcenim, ci ti vsetko vysvetlili ako prvorodicke?????
a kto ti robil sekciu?

katkarv
autor
21. mar 2012

@kukucka1982 tak to ste mali v podstate stastie,neboj mliecko bude.Aj mna caka cisarak,mala si spinal ci celkovu anestezu?

asma
22. mar 2012

baby vcera som mala poradnu doky ma nevysetroval a vecer sa mi stalo ze som mala spinenie, nie kkvave len take hnedasty vytok, mam za nim dnes utekat alebo to je znamenie ze sa nieco zacina diat...
😖

zlatulienka
22. mar 2012

@asma možno sa ti uvoľňuje hlienová zátka, možno čoskoro porodíš 😉 ale môže to byť aj o týždeň dva, ak by sa ti čosi nezdalo, radšej zbehni k dr.

asma
22. mar 2012

@zlatulienka dakujem ... ved som ako sprosta sice som rodila pred rokom xiixxi ale pri malej sa vsetko zbehlo za 58 min doslova a nemala som cas sledovat co a ako... bolesti mam normalne to mi vcera povedal... krize ani necitim... uz by som bola rada keby som princeznu drzala v naruci 😅

evatko
22. mar 2012

Ahojte, na zaciatku tehu som sem prispievala, teraz uz nie, len niekedy nakuknem, ak ma nieco zaujme. Chcem sa spytat, ci nema niektora babo otocene KP? Ja mam TP 15.4 a mala je KP, mam z toho zmiesane pocity, viem, ze sa este moze otocit, ale mam materinskeho tusaka, ze tak nespravi :( . I ked v pondelok sa udialo cosi velmi zvlastne v brusku, s preukrutnou bolestou a mala bola vzpriecena nakriz, nemohla som ani ruku spustit, tlacila ma v rebrach na boku pod pazou 😕, ale teraz neviem ako je otocena.
@mily7 aj ja chodim k Havaldovi a idem v utorok 😉

elvo
22. mar 2012

Mily7,,,aj ja chodim k Havaldovi,🙂

micifuzik
22. mar 2012

Ahojte, bude niekto rodiť v Levickej nemocnici? termín mám 23.4. , malý je otočený KP a tento týždeň ma veľmi trápia nočné kŕče do lýtok. ráno vstávam ako po maratóne, tak ma bolia nohy. magne nemôžem brať, lebo mi to veľmi znižuje tlak a potom mi je celý deň zle.

elfka.elfka
22. mar 2012

@evatko ja mam termin 10.4. a mala je raz dole hlavou a raz KP.. a stale vidim ako sa mi v bruchu dokaze otocit... ale mozno uz ste spravne, ved uvidis na najblizsej poradni. a babo sa dokaze otocit aj v 39tt... asi ti zatial pre istotu spravia predoperacne vysetrenia, ale neboj, instinkt detickam kaze otocit sa, pokial nemas ine problemy... vraj zabera cvicit macaci chrbat, respektvie ta poloha na styroch...

elfka.elfka
22. mar 2012

@micifuzik skus si dat mandle, za hrsť každý večer...

erika439
22. mar 2012

@kukucka1982 držim palceky a prajem vela zdravíčka malej rybičke aj mamičke 🙂

erika439
22. mar 2012

@micifuzik mna tiez obcas trapia krce a aj ked beriem magnezko tak ich obcas mavam .... je to ozaj riadne hnusna bolest v noci

evatko
22. mar 2012

@elfka.elfka no hej, vsetko teoreticky viem, ale nejak tomu neverim. Jedna holka pisala, ze skusala macaci chrbat, svetlo baterky, hudbu aj podkladanie vankusa pod zadok pri lahu a nic... ked babo chce, otoci sa, ked nie, tak nie. Len ja som tretorodicka a chcela som si posledny porod uzit podla vlastnych predstav 😎 😀 , tak asi nie...

mily7
22. mar 2012

kukucka 1982 blahozelam, vsetko dobre, vela zdravicka obom🙂)

mily7
22. mar 2012

@elvo @evatko tak sa stretneme. mozme potom na kavu🙂) aj tak nemam doma co robit🙂) dlho mi je. mam kratke cervene vlasy, mozme pokecat v cakarni apson🙂)

micifuzik
22. mar 2012

ďakujem, prajem všetkým aby sme to dotiahli do konca a tešili sa z krásnych a hlavne zdravých bábatiek 😉

evatko
22. mar 2012

@mily7 nestretli sme sa uz minule??? okuliare? No ja by som Ti tu kavu najradsej urobila uz priamo v porodke...kludne aj v utorok 😀

mily7
22. mar 2012

@evatko mam, ale nepamatam si ta. a mozno ze ano, ale ja tam aspon tam nastastie stale stretla mamicku nejaku ktora ma poznala (ja sa tesim, az mozem pokecat) takze som urcite vykecavala🙂) sa tak tesis do porodky? ja akurat dnes v noci paniku chytala, ze co ked to na mna teraz pride. neviem ci z toho, ze este by mal pockat, alebo celkovo, neviem🙂) v ten utorok tam budem

evatko
22. mar 2012

@mily7 hej rozpravala si sa z nejakou mamickou a potom so mnou a s dalsou po mojej lavici o epi, porodoch a podobne a o tom, nech sa ludia nestarju do nas tehu, nasej vahy a kolko deti mame... ???...

mily7
22. mar 2012

@evatko 🙂) môze byt, potom som to ja🙂) nemam rada, ak ľudia niekoho posudzuju podľa vahy, vyzoru, vonkajska. Alebo sa ti staraju do zivota. Človek nikdy nevie čo je pod pokrievkou v hrnci. A tak ako ja neviem, či by som zvladla 5 deti, existuju predsa rodiny ktorým to ide ľavou zadnou a su na to stvorené nie, tak čo. 🙂

mily7
22. mar 2012

@evatko ty si sedela vedla mna a po tvojej lavej ruke taka blondinka, obe ste tak mlado vyzerali a ta blondinka tretie cakala a ty druhe, alebo tiez tretie??

evatko
22. mar 2012

@mily7 blondinka druhe, ja tretie 🙂 .