icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

asma
24. mar 2012

joj babulky pridavam sa k vam vsetkym co nevladzete ja som hotova... vecer ani neviem s prepacenim ci mam susuru ci nie,,, take bolesti mavam..doky mi povedal ze to môze byt aj tym ze mam malinku a predsa sa nosi a chodit zacina tak sa nabeham...
Chcem sa opitat idem na poradnu do ružinovskej polikliniky,,, ze vraj len vo stvrtok a neviete nahodou ako su tam doktory? a treba sa niektoremu objednat ci to je jedno???

romanakatka
24. mar 2012

ahojte, tak ako? Koľko aprílových drobcov je už na svete? úprimne, ja už mám toho tiež celkom dosť a najradšej by som to mala za sebou... nohy puchnú, spávať sa už tiež nejak extra nedá, tlaky v podbrušku pribúdajú a bruško už nemá kam rásť 😝 v pondelok mám poradňu, tak som zvedavá čo za novinky sa dozviem... držkajte sa všetky a hlavne veľa trpezlivosti prajem 😉

mrka2
24. mar 2012

@pata31 ahoj Patka, no mne moj doktor pri prvej dcere povedal skoro presne na gram,kolko ma mala a tak aj mala. v nemocnici pred porodom v SNV mi pridali kilo a pol!!! som myslela,ze sranduju.. nastastie sa mylili oni a moj doktor mal pravdu,ale ma vystrasili riadne... je podla mna rozdiel rodit 3 kilove a 4,5 kilove dieta 😝 neviem,ci ty uz chodis do nemocky na kontoroly,ale ked hej,tak to neber vazne 😝 😝 😝 ja uz to veru nezvladam. minule som sa tak nastvala,lebo uz som nevladala zaviazat ani snurky na botaskach,ze som si sla kupit nove na lepaky 🙄 och... a najlepsie je,ked mi kazdy vravi,ze uz to zvladnes, uz nemas vela a v zivote to nerodili a neboli tehotni 😅 🙄 😀

pata31
24. mar 2012

@mrka2 ja chodim ku mojmu dr - Kozel, teraz uz kazdy tydzen, a neviem, ci mi este bude robit utz....ale tak ma najnovsi utz,t ak asi bude mat aj dobry odhad, no uvidime, kolko este malicka priberie 😝
a ja uz davno nesnurujem topanky, len si dam snurky do topanky a nasuniem 😉 😀
a kam ides rodit?

janci27
24. mar 2012

@beuska88 no ja mam podobny problem s topankami, ze uz ziadne neobujem, este ako tak cizmy, co som doteraz nosila, len na tie uz je teplo..potrebujem si kupit nejake aspon jedny, ved musim do porodu v niecom chodit, lebo uz aj tenisky mi nejak pukaju vo svoch 🙂 myslis, ze sa nohy "upravia" hned po porode, ci to potrva chvilku? 🙂

pata31
24. mar 2012

@janci27 ja som odpuchla hned po porode, 8kg ostalo na porodnej sale, som takmer lietala z tej lahkosti 😀 😀

mrka2
24. mar 2012

@pata31 ja idem teraz do Krompach pre zmenu 🙂 no neviem,ktory to je ten tvoj doktor. mozno ho aj poznam z videnia,ale asi by som ho nepoznala. ale jasne, isto ti dobre zvazil babo, neviem preco mne v nemocnici tolko namerali... 🙄 pozeram,ze vy znova dievcatko 🙂 pekne meno ste vybrali,aj my mame v rodine jednu Romanku a fest jej to pasuje 🙂

pata31
24. mar 2012

@mrka2 on ma teraz 3D utz ako jediny v snv myslim 😉 a inac to dievcatko mi len teraz potrvrdil na 100%, bo furt bola nejako zle otocena, tak som aj rada 😉 a vy zase parik budete mat, tiez dobre 😵

mrka2
24. mar 2012

@pata31 ahaaa, jasnee, to ma moj doktor vycapene na nastenke,ze dr.Kozel robi ten 3D ultrazvuk.. ale aj tak neviem,ktory to je 😀 no neviem,ci dobre, vsetko musim kupovat na novo, bo som mala po malej vseeetko ruzove.no fakt maloco take univerzalne 😀 ale tak nevadi, tatik sa tesi na syna 🙂

pata31
24. mar 2012

@mrka2 tak sa drzte a nech ste zdravucky! 😵

barbora84
24. mar 2012

@strihalka
@darinkazv vecer som objavila dalsiu varku toho hlienu na intimke, nedalo sa to prehliadnut, tentokrat to bolo take nazltle...myslim, ze je to urcite hlienova zatka, moze sa uvolnovat aj takto postupne? nemam zatial ziadne bolesti ani kontrakcie, na teba to po akom case od objavenia hlienovej zatky prislo?

ivanka.7
24. mar 2012

@barbora84 moze sa aj postupne podla toho co som citala a ten cas... od par hodin do tyzdna 🙂 (hovorila na poradni doktorka jednej mamine, ktorej uz odisla)

barbora84
24. mar 2012

@ivanka.7 to aby som isla skontrolovat cestovnu tasku, ci mame vsetko komplet pobalene do porodnice 🙂 ale mam strach z porodu...

darinkazv
25. mar 2012

@barbora84 môže sa naraz a môže sa postupne. tak, ako písala ivanka.7 🙂 mne osobne to odišlo vkuse v sobotu ráno a v pondelok na obed bola malá na svete.

veroni87
25. mar 2012

@strihalka skúsila som ten tvaroh a asi žiadna zmena, ale aj tak vďaka za radu 🙂
@beuska88 no mne doktor tiež povedal, že vykladať nohy vyššie ako je panva, menej soliť a naopak ako tebe, že vraj mám menej piť 😕 ale to sa mu povie, keď som stále smädná a aj tak neviem či by to zabralo. veru, nič iné ako vydržať nám nezostáva. ale aspoň sa viac teším na pôrod, že mi bude potom ľahšie a lepšie už aj s malým uzlíčkom 🙂

beuska88
25. mar 2012

@janci27 no dufam že sa upravia , ale velku šancu tomu nedavam 😝 kamoške to trvalo ešte tyžden, kym sa dali do poriadku, jej po porode ešte viac napuchli - lekari jej povedali, že to vraj hormoni kym sa upravia, tak uvidime ☹ . ja domaa na okolie chodim už len v tych "gumennych" topankach, už mam nohy ak kačica 😀

beuska88
25. mar 2012

@veroni87 menej pit? mne prave povedal, že pitny režim musim dodržiavat aj nadalej 😕 no ja to už neriešim, ajtak mi nič nepomaha a do porodu už dajak vydržime, no nie 😀 jak som sa ho bala, no v posledej dobe sa nan začínam tešit 😀 a ked budem mat našho anielika pri sebe, tak už bude všetko supeeer 😀 . no neviem, či vieš ale vraj po porode nohy zviknu ešte viac opuchnut - kym sa hladina hormonov vyrovna... 😝 no 😝 to už vydržime...

asma
25. mar 2012

baby co mam robit dnes mi zacali krce z brucha ako pri menzese dolu do zadku a do chrbta.. nie su nejake pravidelne zatial ale asi sa zblaznim...

strihalka
25. mar 2012

@macka9 je nadherny, ocka nezustali suche..

strihalka
25. mar 2012

@asma pravdepodobne ti zacinji kontrakce ktere nejsou pravidelne...muzes ocekavat porod v brzke dobe

mrka2
25. mar 2012

@asma ja ti neviem,nie su to uz kontrakcie? 😕 no ja by som uz asi sla do nemocnice. ale mozno si uz aj tam 😉 drzim palce 🙂

asma
25. mar 2012

@mrka2
@strihalka babulky este som doma... suseda bola otvorena na 3 prsty este tyzden doma tak kym sa to nejak nepusti cakam sem tam je to lepsie, sem tam mam bolesti ako pes len chodim ani sediet sa mi neda, ale tak kedze mam malinku tak radsej cakam ako by ma tam nechali len tak lezat este par dni..

mrka2
25. mar 2012

@asma no to je pravda, isto by si ta tam uz nechali.. ja tiez rozmyslam,ze do poslednej chvile ostanem doma... lebo pri prvej dcere si ma tak nechali a uz ma nepustili. ale to som mala vysoky tlak,teraz mam tlak v poriadku. tak dufajme,ze coskoro porodis,nech sa netrapis dlho,ked ani sediet nemozes...

strihalka
25. mar 2012

@asma ani ja bych nechodila hned do nemocnice, ale hlidej si interval.....zbytecne chodit do nemocky, lepsi si prvni dobu porodni uzit doma...popripadne v okoli nemocnice, pokud ji mas daleko...ale ne v nemocke.-D

evaharg
25. mar 2012

@macka9 @pimpila GRATULUJEM K NARODENIU OLIVERKA!!! Je naaadhernyyyy. Vela zdravicka a krasne spoznavanie sa! 😉

evaharg
25. mar 2012

@mily7
@lucia1424
@mrka2
Aj ja sa k Vam pridavam 🙂 aj v tom, ze mam 2 terminy - podla PM 19.4. a podla vsetkych ultrazvukov 12.4. a aj v tom, ze uz by som hned rodit isla....zajtra idem na poradnu do nemocnice a tak som zvedava, co mi doktor povie....Tak velmi dufam, ze bude vidiet nejake znamky bliziaceho sa porodu.....Lebo ja mam len tych poslickov....pobolieva ma brucho ako pred menstruaciou ale ta bolest nikam nevystreluje....ani do krizov ani do stehien, ani nie je pravidelna..... 😒 Uprimne zavidim vsetkym babam, ktorym uz odisla zatka a su otvorene na neviemkolko cm alebo maju uz svoje zlaticka pri sebe....Verim ze sa coskoro dockam 😀

mrka2
25. mar 2012

@evaharg presne ja mam to iste, len ma brucho pobolieva a nic. ja zajtra idem na pasy do nemocnice,tak ale doktor ma objednal k nemu este o dva tyzdne 🙄 neviem,co so mnou este chce?? 😀

zuzikak
25. mar 2012

@janci27
no tak k tym opuchom sa pridavam aj ja. Vcera som chytila troska depky lebo uz mam len jedny jedine botasky, co obujem. A o obuvani sa ako takom ani nevravim. Dlho mi to trva nez vobec nejako dvihnem tu nohu aby som na nu cosi navliekla 🙂 Nohy mam ako medved. Mne Dr. povedala, ze je to aj tym teplom a ze si mam nohy vykladat ale to vobec nepomaha....

mily7
25. mar 2012

@evaharg sevaste zeny. Sa mi paci, ze v tom nie som sama konecne, supeeer🙂)) nech sa vam vsetkym dari, mi mame poradnu v utorok a ja cakam, ze to praskne tento tyzden, alebo potom vydrzime do terminu hadam, lebo velku noc chcem travit doma....

kukucka1982
25. mar 2012

@katkarv celkovu anestezu...a toho mliecka uz mame az prilis. dnec poobede som sa zobudila s uplne mokrym trickom. mala je dobry papkac ked sa takto dobre tvori...