Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@evaharg hmmm, inak dobry plan si mala s tym porodom pred sviatkami, to ma teda nenapadlo🙂))) na tie klby neviem co pomôze, mne sa panva roztahuje a nemozem sa kolko krat postavit na nohy, dnes som jedinu bolest citila na gynde tiez len v krizoch ked som bola poskladana u dokiho, hrôza, ale vsetko normal, porod je vykupenim. nic ine neviem co by zabralo. skus nieco vyguuglovat, viem ake to je zufalstvo ked klby bolia. drzte sa.
no a dalši den "blbec" sa konečne končí... za celu noc som spala asi tri hodinky - neskutočne mi tvrdlo brucho a mala som hroooozne krče v rukach a hlavne do noh ☹ rano som šla na poradnu - moj doki ma dovolenku tak som bola u toho čo ho zastupuje (taky divny arab ledva som mu rozumela) spravil mi prietoky a zo smiechom skomentoval, že sme ešte stale KP a že to veru "nebude jednoduche" 😠 a vraj uz to bude každu chvilu , to bolo teda povzbudenie... a od poobedia ma začalo sakramentsky pichat v podbruši a tvrdne mi brucho tak neviem čo dufam, že to už čoskoro skonči a malinky sa mi ešte do velkej noci prihlasy....
@beuska88 nebola si u lekara nahodou v Šuranoch? 🙂
Len tak zbezne citam ....nieco sa bavite o zdravotnej poistovni....takze 60 dni plati pre babo ta, co ma mamina. Potom uz musi byt niekde riadne prihlaseny maly cloviecik 🙂 aj s preukazom poistenca.
@mariamihalikova ale ano bola, ty chodiš tiež do Šurian? a ku komu?
Čaute baby, my sme 4 dni po termíne ale zatiaľ je všetko ok a dnes poradňa tiež dopadla na jednotku, všetko je tak ako má byť až na to, že malý sa ešte nechystá, vraj len pomaličky zostupuje...tak v sobotu ďalšia poradňa a hádam už do konca týždňa porodíme. Som však rada, že nemusíme byť v nemocnici a čakáme na pôrod doma🙂 Ste tu nejaké čo prenášate??????
@anickamatusiak napríklad ja 🙂 U mňa sa tiež zatiaľ nič nedeje, poradňu mám zajtra, mám prísť aj s vecami, ale neviem, či ma nechajú v nemocnici (mne by to asi ani nevadilo, aj keď budú sviatky). Dni mám zatiaľ v pohode a cítim sa fajn, noci sú už horšie, zle sa mi spí a pobolieva ma brucho. Tak som zvedavá, kedy sa naše chlapčiatko rozhodne prísť na svet 🙂 Ty sa ako cítiš?
@beuska88 hej 🙂 ja chodim k doktorovi Hlavatemu a tento tyzden ma dovolenku a dnes som bola na poradni u doktora Gobriala 🙂 v kolkom si tyzdni? ja som v 36. a co to prosim ta znamena KP? nemam ani sajnu 🙂.... mi to prislo take podozrive, ze asi chodime k jednemu gynekologovi 🙂
@anickamatusiak @lenkapar
Čaute baby tak aj ja už prenášam a asi ešte chvílu budem. Ak sa nič neudeje tak 10.4 už aj idem na kramáre. Kde budete rodiť vy?
@lenkapar Ja sa cítim tiež fajn, včera som mala trošku zvýšenú horúčku, niečo sa snažilo na mňa liezť a bola som už asi taká vyčerpaniejšia, lebo som mala akčný pondelok...ale dnes je to už fajn. Ja som sa pýtala, či mám prísť aj s kufrom v sobotu, on že netreba, že ak bude všetko okej, tak nemusím byť hospitalizovaná ale tak ja si ho vezmem pre istotu, ak by boli výseldky nejaké skákavé. Ale primár mi furt povie, že už to bude a že už porodím do najbližšej kontroly, tak ja mu slepo dôverujem už nejký ten týždeň :D Ja v noci spím naopak ako dudok, akože ak nerátam to nočné cikanie, vstávanie, tak sa mi spí fajnovo..Cez deň mi občas dosť tvrdne brucho, to je také nepríjemné, lebo to dosť bolí a brucho vyzerá ako bandaska, nie ako lopta :D No, som zvedavá, čo ti zajtra na poradni povedia, prečo máš ostať v nemocnici??? Každopádne sa držte, veď tí chlapi z nás musia výjsť...Inak mne skôr z toho prenášania hrabe na psychiku, nie na fyzično...tak asi tak 🙂 papa
@1eli ja rodím na strednom slovensku, v rimavskej sobote, to je najbližšie...ešte brezno je bližšie, ale do soboty chodím na kontorly, tak pojdem tam 🙂 Joooj, baby, tak vam bude ako dobre, budete možno aj spolu rodit...:D drzte sa!!!!
@anickamatusiak Tie veci si mám zobrať pre istotu, pozrie ma a podľa toho sa rozhodne, či ma tam nechá, ale ja si skôr myslím, že nie (tipujem, že cez sviatky ma riešiť nebudú). A stále mám pocit, že malý je ešte dosť vysoko, že dostatočne nenalieha do pôrodných ciest. Inak je pravda, že je to hlavne záťaž na psychiku, ja sa cez deň ešte kadečím zabavím, takže je to fajn, ale v noci keď nespím, tak rozmýšľam nad somarinami 😒 a včera som si vcelku neuvážene prečítala tému o tom, ako sa baby neotvárali pri pôrode a mala som dosť, celkom ma to vydesilo 😢
@lenkapar Jooj, moja, nečítaj veľa, to nie je dobré a koniec koncov, termín pôrodu je len číslo okolo, nie je podľa mňa presné a väčšina kamarátok v mojom okolí prenášalo...a čo sa týka otvárania, sestre odtiekla plodová voda, kontrakcie mala, nie veľmi silné a otvorila sa maximálne na 2 cm, takže potom musela ísť na cisára, proste keď to nejde, tak to nejde, spravia cisára a basta fidli..nie je dôvod na vytrápenie ženy a ešte k tomu aj ohrozenie miminka. Takže neboj sa, zvládneme to, bude dobre..treba myslieť pozitívne, aj keď je jasné, že aj mňa občas kadečo napadne. Ale to počas celého tehu....tak sa držte a veľa šťastia želám!
@anickamatusiak Ďakujem 🙂 Tiež ti držím palce, nech ti to dobre dopadne a hlavne čím skôr 🙂 Pekný deň 😉
Presne ako vravis,cim menej citat...ja mam tiez jeden porod za sebou,mala som termin 12.6. a mala sa narodila 29.6.ale o to rychlejsie.o pol dvanastej mi pustili vodu,o stvrt na 5 vyvolavacka a do pol hodiny bola na svete.teraz sa bojim trocha viac.mam nizku zrazanlivost,vcera som si len vyrazku na tvari zadrapla a zakrvavila som 2 vreckovky,ale tak uvidime,vraj daju na to infuzku a je ok,tak dufam.uz aby tu tie nase drobatka male boli

@katkarv ahoj, k tej poistovni, to ma ani nenapadlo, ze vyberat, ale nastastie my sme nemali ziadne problemi takze to je ine. vszp je teda najlepsia??? dakujem.