Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@micifuzik to som rada, že o tomto píšeš. aj mne volala jedna pani a tiež s veľkou radosťou mi oznamovali, že som vyhrala odber za 500€. čiže ide o reklamný ťah...ja som všade hľadala, že kde je vylosovanie tej súťaže a nikde ani zmienka. Asi klesol záujem o pupočníkovú krv, tak si takto naháňajú klientov
kočky tu na MK je k tej pupočníkovej asi volajú všetkým 😀
https://www.modrykonik.sk/forum/porod/dostali-ste-ponuku-z-ceptra-na-zlavu-pri-odbere-pupocnikovej-krvi/
ahojte zienky...uz aj my bojujeme doma...blahozelám vsetkým vám ktorý ste na tom podobne a drzím palce buducim mamickám 🙂
@kukucka1982 vsetko najlepsie 🙂
Tak aj ja uz to mam za sebou, mala sa Romanka sa narodila 14.4.2012 o 15,35 a mala 2960 g a 50 cm. Vcera nas pustili z nemocky.
@erika439 Blahoželám 🙂
evaharg zdravííím babenky. Od utorka sme doma z porodnice, tie falosne kontrakcie boli prave, nic sa nestupnovalo, ja by som bola sedela doma na zadku, ze mame casu stale ma vysmiali v porodke, ze nepravidelne kontrakcie, lebo sli, ze 18, 15, 20 minút 🙂) tak som mala cas. Nastastie mi odtiekla plodová voda🙂) a slo sa...🙂) Voda odtielka po troch nociach falosnych kontrakcii a po piatkovych "nepravidelnych kontrakciach" , dvoch prechadzkach o 17:20. Ja kludna, manzel v haji🙂) sli sme do nemocky, kontrakcie kazdych 5 min, bolesti brutal, chytala som kazdy stlp no a tak sa slo. Mala som epi, ale ulahcenie asi na 20 min. Kontrakcie sa vystupnovali a ani epi ma nezachranila od sialenych tlakov. Porod bol namahavy ale super. Bez epiduralu by som asi neprezila, aj tak som mala pocit v urcitych okamihoch, ze skoncim cisarak, lebo to bolo narocne. Takze tod moja skusenost. Malý Tobiasko je dokonaly, narodil sa rychlo o 22:53, po porode som bola v siedmom nebi, neskôr bol zo mna zbity pes a ked sa uz polepsilo doslo kojenie!!!!!! super nadherna sialena vec!!!! naliate prsia s ktorymi clovek nevie co robit. Ked sme sa dostali s horuciek tak sa staviame pomaly na nohy, lebo som neskutocne zoslabnuta. Maly stuplik je ale anjel zoslany z neba, nechce sa mi verit,z e som ho porodila, tak dokonalu nadhernu bytost. Mam predovsetkym velku radost, pocit stastia, spokojnosti a znova stastia🙂))) drzte sa vsetky , budem pisat ako sa bude dat, p a
@mily7 ooo GRATULUJEEEEEM. Takze Tobiasko sa narodil v piatok 13.4. ??? Jeeeeej. Tak pre neho (a aj Vas rodicov) to bude odteraz stastny datum 😀 A ake mal miery malicky? Uzasne, ze si porodila normalne.....a uzasne ako opisujes svoje pocity z materstva 🙂 Tesim sa s tebou. Prajem ti skore zotavenie, nech sa sila vrati co najskor aby si si mohla maleho co najviac uzivat 😉
graulujem aj ja všetkým novopečeným maminkám
Gratulujem ku krasnym miminkam,baby,super,ze uz to mate za sebou 😉
@aninka666 jj,bolo to len spinenie,aj ked neviem,ci potom aj nie hlienova zatka 😀
Baby,citali ste este tie posledne dni o porode,dojceni atd? Alebo ste sa uz na to radsej vykaslali? Mam pocit,ze nic neviem,uz som zabudla aj to,co som vedela 😀
@mily7 gratulujem k malinkému Tobiaskovi. vidíš ako si to všetko zvládla a aké si mala predtým obavy. dokopy sa dáš skôr ako by si čakala. najviac ti dá zabrať nedostatok spánku, ale na všetko sa dá zvyknút. teším sa, že ste ok a môžte si spolu užívať doma všetky radosti a starosti s novým človiečikom. držím palce...a teším sa na foto.
aj ja sa pripajam a blahozelam vsetkym aprilovym maminkam, ktore to uz maju za sebou, tak ako ja..nasa mala Christiana prisla na svet 7.4., takze dnes ma presne 2 tyzdne 😉
všetky rodíte a my stále nič ☹
dnes mi lekár urobil aj hamiltonov hmat, tak uvidíme, či to nejak pomôže
@aninka666 ja som na monitore nemala kontrakcie ani cely den co som mala bolesti na cakacke, objavili sa prvy raz az okolo piatej siestej poobede a mala bola 00:40 v noci vonku (sekciou, ale predtym sa mi rozbehol aj prirodzeny porod - aj ked mi pomohli trochu oxy, mala nesla von, lebo sa zasekla...)

@sisatopic v pribalovom letaku pisu ze po kazdom kojeni 25 kvapiek, ale nasa pediatricka nam povedala, ze to mame davat 4x denne (teda cca kazde druhe kojenie) 15 kvapiek. Tak davame podla odporucani pediatricky a pomaha to. Zbytocne mu to nejdem tlacit....iba ak by sa to zhorsovalo. No a davame mu to do mliecka na lyzicku - do pusky a on to prehltne. Este mam odporucanie dat mu to na zaciatku kojenia alebo ak ti taha z oboch prsnikov, tak medzi 1 a duhym....lebo ked sme mu to chceli dat po kojeni - tak bud uz nechcel velmi, alebo nam to vygrcol...Tak drzim palce 😉