icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

pekosita
12. apr 2012

@saranata no mame to 2 hodky, 1hodinu cvicime a 2. mame teoriu , cvicime take natahovacky - na zadok stehna vnutorne,vonkajsie , dava nam aj drepy... a kedze som po tych mesiacoch nic nerobenia ochabnuta tak ma to dost vycerpava 🙂

1nyx11
12. apr 2012

@saranata na navyse ked som citala o tom prednisone co je kortikoid vyzaduje si beztukovu a bezsacharidovu stravu

mirkapo
12. apr 2012

Ahojte babenky, koncim 22tt a zatial som pribrala 2kg,ktoré som na začiatku schudla,vsetci hovoria ze mam male brucho, ale doktorka vravi, ze maly ma normalnu aj vahu aj velkost, a dost vody.. tak neviem kde sa malý skrýva...okolie sa smeje, ze si ho nechávam v robote 🙂 A v strave sa neobmedzujem.. 🙂 pekny den

pekosita
12. apr 2012

@1nyx11 tato pani robi cvicenia pre tehotne od 74teho...celkom uz dlho 😀 , tu v BB je najlepsia. aj tu teoriu robi zaujimavym stylom..ja som zatial spokojna

vevuska1
12. apr 2012

Tak ja som zatial pribrala 3 kg, to nie je az take hrozne si myslim a tiez brusko nemam ziadne :( iba vam tisko zavidim, ze vy uz sa pysite krasnymi bruskami a ja mam take ako keby som ani tehu nebola, ale skor pribrala poriadne 😖 ale pri malej som tak bola tiez, dlho dlho nic a zrazu vykuklo, ale nikdy som ho nemala velke, pri mojej vyske si myslim akurat, ale pribrala som 18 kg co by som sa teraz chcela vyhnut, tak uvidime 🙂

saranata
12. apr 2012

@1nyx11 to zdrave varenie to je fajn, ale zase si niečo dopraj , dietovat počas tehu nie je absolutne vhodne, skor zdravo jest, a vela zeleniny
ja som teda vela schudla ale mne nechutí sladke a do 16 tt to bolo hrozne s chutami a celkovo s jedlom

misha123
12. apr 2012

je tu niekto s termínom 4.8. a bude rodiť v TN? 😉

pekosita
12. apr 2012

@misha123 ja som s terminom 4.8. ale budem rodit v BB 😀

pekosita
12. apr 2012

@vevuska1 Tvoje 3kg su super ,ja uz mam plus 6kg a splham na +7kg 🙂

19vierka84
12. apr 2012

@vevuska1 tak ja som sa v noci pocikavala este aj na zakladnej skole v druhom rocniku. mavala som spanok ako drevo a nevedela som sa zobudit na to ze mi treba cikat, tak nasi mali radost , ale potom to pomalinky preslo 🙂 urcite sa nauci v noci bez plienky, len kazdy sme iny.

pekosita
12. apr 2012

@19vierka84 ja som sa tiez pocikavala... este aj v tretom rocniku 🙂

trutka
12. apr 2012

Ahojte.tak vysledky z amnio dopadli dobre a nam sa uz na 100 % moze zacat ruzova nakupna vlna 😀 😀 😀

19vierka84
12. apr 2012

tak baby, zacinam si pomalinky zvykat, ze na 75 % cakame chlapca a ja som bola v tom ze to bude baba, ale tak po tom prvom soku, to uz je super a zacinam sa na krpca - chlapca tesit, len teraz vymysliet muzske meno - pomooooooc
geneticke testy mi dopadli dobre. vsetko je o.k., sme v poriadku a dokonca aj zodpovedame na 20tt a vazime 320 g. od minulej poradne som pribrala 1kg, tak sa drzime kilo za mesiac a od zaciatku su to zatial 3 kg, hadam to takto pomalinky pojde aj dalej 🙂 som aj hovorila, ze zatial necitim babo kopkat a ona ze to je v pohodke, lebo tam ma este vela plodovej vody, ale kotrmelce si tam robi ako sa mu zachce 🙂

bobi3
12. apr 2012

@trutka blahoželáme 🙂 a meno???

trutka
12. apr 2012

@bobi3 Dominika,hned to tam doplnim 😉

misha123
12. apr 2012

@pekosita 😝 ..a čo čakáte?mne ako sa termín blíži, začínam sa báť toho 😎

saranata
12. apr 2012

@trutka gratulujem hlavne teda k vysedku a zdravemu babatku a potom aj k dievčatku 😀 😀 😀 je tu ale babinec v poslednej dobe🙂

pekosita
12. apr 2012

@trutka gratulujem k zdravej princeznej 😵

saranata
12. apr 2012

@19vierka84 ako na 75% ? nedalo sa riadne urcit??
a super ze je všetko v poriadku 😉

pekosita
12. apr 2012

@misha123 cakame dievcatko 😵 , no ja sa uz tiez zacinam obavat ....ale vsetky kamosky co su tehotne riesia, ze sa boja porodu,ja porod neriesim, ale mam panicky strach z nastrihnutia 😒 asi som divna...

pekosita
12. apr 2012

@19vierka84 gratulujem k 75% chlapcekovi 😀

19vierka84
12. apr 2012

@saranata lepsie sa nedalo, lebo krpec sa jej tam posuval, pretacal a schovaval sa 🙂 zatial si tam robi party a je tam nastastie stale sam, tak som rada. 🙂

porinka
12. apr 2012

super správy kočky!!!
@trutka vitaj v našom babinci 😉
@19vierka84 ja som mala vybrané meno Richard, potom bol Patrik.

19vierka84
12. apr 2012

@trutka blahozelam, ja ostavam zatial pri neutralnych nakupoch 🙂

19vierka84
12. apr 2012

@porinka ja som to chcela hodit na priatela ze ved je to chalan, tak nech vyberie on a on ze nie, ja mam vybrat a potom mu ho povedat ci sa mu bude pozdavat 🙂

saranata
12. apr 2012

@pekosita vieš čo toto bol moj najvačší strach prio prvom porode, fakt-nástrih a paradoxne klystír 😀 😀 😀 😀
nakoniec som mala sitie tak hrozne asi som si to privolala, ale hrozne v tom ze bolo dlhe
samotný nástrih necitiš absolutne, nakolko sa prevádza v čase kontrakcie takze ho neeviduješ, pokial ti lekár nepovie ze ho ide urobit ani nebudeš vediet, takze tohot sa netreba bát
ja som paniku nikdy necitila čo sa týka porodu, neviem ked mi odtiekla voda tak som citila len radost ze zahcvílu si to dieta vezmem do ruk, vtedy sa vyplavuje adrenalin a je to tak inak vnímane,
len viem ze ked baby vedome silno začnu panikárit a su strnule ten porod si sami robia horším , a preto treba byt uvolnená a tešit sa naozaj mysliet len nato ze je to príchod tvojho dietata na svet a nie mysliet na bolest-lebo tá bude aj tak , je to lahšie ak si v pohode

porinka
12. apr 2012

@pekosita
ja som chcela tiež chodiť na cvičenia, len mám obavu, či mi to neublíži, keď 5 mesiacov nič nerobím a nerada by som skončila v špitáli, zase 😖
ale v nedeľu sa chystám na tehu plávanie, trvá pol hodiny a potom si môžem s mm ešte zaplávať...tak uvidím, čo to povie...
a tiež som ochabnutá a mlandravá...strašné ☹

pekosita
12. apr 2012

@saranata presne ako pises mne pride porod uplne prirodzena vec...vsetci mi hovoria ,ze nastrih nebudem citit...ale strachu sa asi nezbavim. co sa tyka klistiru to je pre mna ok,par operacii mam za sebou a vzdy som to brala ako prijemnu ocistu criev hihihi

vevuska1
12. apr 2012

@pekosita mna pri malej nastrihli tusim z kazdej strany a ani neviem kedy 🙂 ale to sitie, ja som myslela, ze uz toho dr. kopnem, dlho ma sil a to ti poviem bolo horsie ako ten porod, ale tak zvladla som to ked mi malu dali do narucia a prilozili ju 🙂

porinka
12. apr 2012

@pekosita
skús si kúpiť olej na masáž hrádze od Weledy, v DMke, a možno nebudeš potrebovať nástrih, len treba pôrodníkovi povedať, že si sa masírovala 🙂