icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

porinka
12. apr 2012

@slnieckko
u nás stačí poučenie pre partnera od dokyho...žiadny kurz mu netreba... 🙂

miskachrumka
12. apr 2012

Ahojte
ako sa tu máte ?
ja som mala dnes krásny den s drahým dostala som kyticu bielych ruží 😵 😵 😵 milujem ich najviac !
boli sme na obed sami no krása 😵 😵 😵 😵
zas sme mali čas pre seba a dokázať si ako sa velmi milujeme 😵 😵 😵
krásny den budem mat na čo spomínať 3tyždne čo bude zas preč :(( ☹ ☹ ☹ ☹
teda mi máme každý den spoločný krásny 🙂

saranata
12. apr 2012

@miskachrumka no tu nu nás leje celý den, blbý tlak z čoho sa mi točí hlava 😝 😝 😝
boli sme s muzom nakupit na sobotnu oslavu ešte nejaké veci a som hotová
takze dam malu spat a zalahnem aj ja, iná romantika 😀 😀 😀 😀 😀

19vierka84
12. apr 2012

@saranata tak aj u nas tu leje od rana a cakam len na to kedy bude aspon osem hodin, nech mozem zalahnut do postele, lebo som vystavena ako som rano vstavala k doktorke, este ze som sa objednala na cas, lebo tam bolo uz pred osmou asi 6 bab 🙂

19vierka84
12. apr 2012

@miskachrumka pekny den mas teda za sebou 🙂 ja som sa dneska dozvedela, ze budeme mat asi chlapca, tak sa priatel vytesuje, lebo pomalinky vyrovna skore v nasej rodine 🙂

vierazit198
12. apr 2012

@19vierka84 dakujem za odpoved.. no uz som z toho von ale aj tak rano ma pobolieva hrdlo lebo v noci asi chrapem kvoli zapchatemu nosu.. no mam pocit ze sa mi to trocha potiahne je to ine ako s liekmi.. som rada ze mi lekarka nedala ziadnu liecbu aby drobec nebol ohrozeny.. sila ze som nebola chora roky a teraz som musela 🙂 nie? ja som sa pytala lekarky ohladom femibionu tak povedala ze to nemusim uz brat no doberiem tu krabicku vsak to stalo 22€ je to skoda.. myslis ze kyselina listova by sa mala brat stale az dokonca.. no ja beriem pro biotika lebo ma bolieva brusko ked sa najem.. zacala som brat magnezium lebo mi tvrdne brusko.. musim to poriesit s lekarkou.. je to neprijemne.. a hladkat ze nie je dobre tak mi povedala lekarka.. mas aj ty vytoky.. ja neviem taketo som este nemala .. a sila ze aj hemeroidy mam co bude ked budem v 9 mesiaci.. Zacala som pozerat po vecickach.. chcem nieco kupit na inzerat starsie a nieco nove,.. no nepaci sa mi ze oni chcu najprv peniaze na ucet a potom to poslu.. ty uz kupujes? mas nieco doma? drzkaj sa a davaj si na seba pozor.. ahoj Monika

19vierka84
12. apr 2012

@vierazit198 ja mavam stale zapchaty nos, tak si davam obcas pinosol kvapky, lebo mna potom boli strasne hlava. vytoky mavam sem tam, ale je to v pohode, lebo vsetky vysledky mam dobre, tak sa nic nedeje a dneska som bola na poradni, tak je vsetko v pohodke. ja cez inzerat nekupujem, lebo sa mi to neoplati, lebo ked sa mi zapaci nejake to body, tak to stoji cca 1 euro aj menej a ked si k tomu priratam postovne, tak to strasne preplatim. kupujem vecicky v tescu, uz mam doma par kuskov, maju tam dobre ceny, hlavne na bodycka a dupacky. v pondelok idem do BA k nasim na navstevu na cely den a potom zbehnem ku kamoskynej mamine pre krabicu veciciek co po nej poslala, lebo ona byva uz v Brne. tak mi zatial poslala par kuskov kompletneho oblecenia velkosti 50,56 a 62 co mali jej deti. ona uz dalsie nechce,tak mi vsetko pomalinky posuva. teraz ma jej mala 2 mesiace, tak ako vyrasta z veci tak mi ich bali 🙂 skus sa skor popytat ci nie su dajake bazare v BA, kde si mozes vecicky aj pozriet, urcite su, Ja tak pojdem kupovat tu v DS, lebo tu by mal byt tiez bazar s detskymi vecickami, alebo u svokry v Sali. 🙂

tedina
12. apr 2012

Ahojte, dnes som bola na ultrazvuku v 20 tyzdni tehotenstva. Doktor povedal, ze nevidi mocovy mechur babetka, ze by mal vidiet malu ciernu bodku, ale nic nevidi. Povedal, ze vidi ako hlta plodovu vodu a ze sa asi vycikalo a uzavrel to tym, ze na najblizsej poradni o 4 tyzdne mu mam pripomenut, ze treba skontrolovat mocovy mechur. Chcem sa spytat, ci vam pri ultrazvuku videl mocovy mechur babetka. Som z toho dost nervozna a neviem ci je to normalne, ze nemusi byt vidiet mocovy mechur.

19vierka84
12. apr 2012

@tedina ahoj, tak neodpoviem ti na to ci to je normalne, lebo to neviem.aj ja som bola dneska na ultrazvuku a doktorka videla mocovy mechur, dokonca aj kusok criev, vsetko som mala v poriadku, dokonca zodpovedame aj 20tt. mozno to len nevedel najst ak sa ti moc hybalo babo, tak to nemusel zaregistrovat, moja mala problem nieco odmerat sem tam, lebo sa mi tam krpec este presuva - ma tam vela miesta, tak si to uziva

lenka2104
12. apr 2012

@tedina Čauko ja som tiež bola na ultrazvuku v 21.týždni a tiež nevidel mechur a tiež my povedal to iste že sa asi vycikalo a nabuduce mu to mam pripomenut a povedal že to nevadí a boli sme týžden potom aj na 3D ultrazvuku u ineho doktora a nič nehovoril len povedal že je všetko v poriadku.Tak sa neznervoznuj a uvidíš že nabuduce to bude už všetko OK. 🙂 🙂

miskachrumka
12. apr 2012

@bodka70 ako sa my máš ???????
ako tehulkuješ ? nejak málo sem pišeš :(
asi nemáš čas
pekný večer vám prajem 🙂

miskachrumka
12. apr 2012

@tedina vieš čo mne nič také nehovoril ani som ho to nepýtala teda nebol dovod !
ale musiš veriť,že bude všetko ok !

bodka70
12. apr 2012

@miskachrumka , práveže dnes som písala, len mám toho veľa, boli sme celé sviatky chorí, Kajka mala 40tky teploty, ja som to cez víkend chytila tiež a od včera teplotuje Soňa 🙄. Medzitým práca v robote, mám nejaké zakázky na kreslenie, hľadám vhodný kočík a ešte sme zobrali pôžičku zo stavebnej 6000,-eur, chceme ešte niečo v byte pomeniť (dlažba, nové dvere, nábytok do obývačky...) tak dúfam že to stíham skôr než porodím 😝

Ale snažím sa aspoň čítam, sledujem, aj tie biele ruže som zaregistrovala 🙂

miskachrumka
12. apr 2012

@bodka70 viem viem že si to zaregistorovala 🙂 🙂 🙂
a ako čitam je toho vela na teba !
aj mi sme boli chorý resp.malý mal tiež horúčky ale už je to ok sme zdravý 🙂
tak sa držkajte
ja sem tiež teraz málo musím sa venovať aj drahému papa a pekný večer 😉
pondelok sem nakuknem to už budem sama ☹ ☹ ☹ ☹ ale bude ma veseliť moj druhý miláčik malý 😵

zyza
13. apr 2012

@vierazit198 Vieri,ja mam vecicky po synovi,keby si mala zaujem...vsetky take krajsie som odkladala pre druhe ale budeme mat dievcatko,takze rozpredavam..Mozes prist aj kuk,keby si chcela...

bobi3
13. apr 2012

@porinka v Skalici sa nardoil môj drahý 🙂

porinka
13. apr 2012

@1nyx11
obdivujem tvoju vôľu sa takto stravovať, ja hrozne milujem zapražené polievky a smotanové omáčky, neviem sa ich vzdať 😅 😅 😅

1nyx11
13. apr 2012

@porinka no ved aj ja ☹ niekde si písala ze mas placentu vpredu a ze mozno budes mat cisarsky, dobre si pamatam ?

slnieckko
13. apr 2012

tak my sme prave po morfologickom a vsetko v poriadku, dokonca je o tyzden vacsi drobcek 😵 😵 vsetko nam krasne podrobne ukazala a opisala, kazdy jeden organ a vsetko ako funguje... muz bol z toho hotovy, predtym videl len fotky a nie takto nazivo 😀

porinka
13. apr 2012

@1nyx11
hej, ale ja to mám nejaké divoké s tou placentou, jeden doky ju vidí vzadu, druhý vpredu, tak som z toho jeleň. Ale v knižke mám napísané placenta PS 01 😕

1nyx11
13. apr 2012

aha lebo ja mam tiez vpredu a na nete som pozerala ze to je normalna poloha tak preto sa pytam

saranata
13. apr 2012

@porinka to ze mas placentu vpredu neni dovod na sekciu , či máš iný dovod ked budeš mat sekciu?
ja som mala placentu vpravo a teraz ju mám vzadu

porinka
13. apr 2012

@saranata
@1nyx11
ja som nepísala, že budem mať určite sekciu, len tu ktosi písal, že má tiež placentu vpredu a asi bude mať cisarák, tak som skonštatovala, že aj u mňa to môže byť...vtedy, keď sa tu riešili pôrody 😉 ja budem radšej rodiť tri dni prirodzene, ako sa nechať rezať 😀

1nyx11
13. apr 2012

@porinka aha no ved to som nevedela kto to presne písal, ja som sa trosku zlakla ja tiez nechcem cisarsky 😒

saranata
13. apr 2012

@porinka
@1nyx11

indikácia sekcie je v suvislosti s placentou len vtedy ked je dole a kryje krčok maternice alebo do neho zasahuje, ked je moc nizko.
ja som ju mala pri malej nizko ale čím je bližšie k porodu tak zvykne íst hore,mne isla takze som rodila v pohode

porinka
13. apr 2012

@saranata
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

porinka
13. apr 2012

kočky, balík rozbalený, idem nafotiť 😀 😀 😀

porinka
13. apr 2012

libštátske plienky, cumlíky a púzdro, rukavica na kúpanie, dve košielky s rukavičkovými rukávmi, uterák s kapucňou a plienky s potlačou 😀 😀 😀

vierazit198
13. apr 2012

@19vierka84 jéj to je super .. som rada a tesim sa stebou ...je to velka pomoc ked ti daju vecicky.. ja mam v okoli male deticky a aj v rodine ale mne nikto nic neda.. nevadi mi to ja sa nejak zabezpecim.. ano viem v tescu maju pekne vecicky.. vsak tam sa chystam.. ale par veciciek som si uz kupila z bazaru.. ktore by mali prist na buduci tyzden.. pekne ich operiem a budu aspon na doma.. no caka ma este vela kupovania lebo ja nemam nic .. hlavne ma trapi kocar.. stale bojujem ci novy alebo bazar.. a aky je dobry vies.. to musime pobehat po obchodoch..dnes mi nie je nejak dobre tlaci ma akoby brusko.. tak neviem co je musim si vylozit nohy..ozaj a ake budes pouzivat plienocky ? Ked tie bavlnene su ako sito.. to je hruza a su drahe.. kamoska si pre drobca objednala take gatky a bavlnene vlozky dotoho... no je to drahe.. ja budem s drobcom sama a tak nebude tolko casu na pranie a zehlenie tak uvazujem nad jednorazovkami pokial bude mat v poriadku klbiky.. no bojujem .. lebo mne sa nepozdavaju tie jednorazove.. ozaj a co cakas? uz vies? ako sa citis ty? ja som casto unavena.. ale oto ani nejde len brusko ma pobolieva.. pomalicky si zacnem aj kupovat vecicky .. perinku potrebujem. tesim sa nato..vsetko dobre prajem.. drzkajte sa

vierazit198
13. apr 2012

@zyza ahojcek ,, som Monika viera zit mam len preto lebo sa mi to pacilo ked som mala velke problemy v zivote chcela som verit v zivot.. 🙂 no problem posli mi fotky ja si urcite kupim nejake.. monikakv98@gmail.com budem sa tesit.. dakujem pa