Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@pekosita ja som ti len napísala moju skúsenosť podla mna sú to zbytočne vyhodené peniaze aj ked niesu velmi drahé ale za to možeš kupit niečo iné 🙂
@miskachrumka no my tiez tak nejak az na to ze kociky nam odpadaju nakolko mame na povale 3 🙂 som bola nezadrztelna pri malej ;) vlastne budeme len oblecko ,plienky,vysielacky a prebalovaci pult ( s tym predtym som nebola moc spokojna , kupovat 🙂 ale na vecicky sa tesim ,to sa vysantim 🙂 kedze na seba toho teraz moc nenapracem 🙂
Ináč baby prehodila som si 3D sono až na 22.5 tak to už budem mať 27-28tt čo je podla mna dosť ale aspon ju budeme vedieť krásne do tváričky 😵
aj ked si myslím že už bude velmi veliká ale dúfam že budú krásne fotky na pamiatku 😵
a ináč sa nedalo drahý príde okolo 16.5 a ten tyžden majú plný tak ma pichla na 22.5 t.j utorok tak mi sa ešte načakáme 😒
@miskachrumka takko poznam aj tam chodím občas, ale do Kiku nechodím už vobec raz som tam kupila veci babam a všetky do jedneho kusu zle, nekvalitne ...takze tam už nechodím
@pekosita podla mna staci prebalovacia podlozka, nieco take http://kojenecke-obleceni.eu/zbozi/4/nabytek/13... cim dlhsia tym dlhsie pouzzijes... das na postel a ides.... a na cesty stacia tie "jednorazove" billa a pod, su za dobru cenu a su dobre alebo taka gumena http://kojenecke-obleceni.eu/zbozi/4/nabytek/13...
@martinam79 ty ai ako ja mi sme mali najprv jané teda nam bol darovaný a bol 3-kolesový a po mesiaci som ho predala viac nie !!!!!
potom sme kupili coletto austin 4 samozrejme a ten som predala asi 4 dni pred tím ako sme sa dozvedeli, že čakáme druhé 😀 😀 😀 ale aj tak by som chcela druhý 😅 ako sa poznám
a ked mal malý druhý rok kupovali sme od bertoni takú mohutnejšiu buginu aj na lah sa dá dať a podobne no tú tiež chcem predať teraz 😀
tak sme tiež mali tri kočiky ale som sa ich zbavila máme 3 izbový byt tak neviem kde by som to držala 😅 😅
@saranata áno to sa mi teda ešte nestalo 😒
@miskachrumka inak tiez neni zly napad :D fakt som malu prebalovala kadetade ;) a ten prebalovaci pult mi najmenej vyhovoval a ked zacala zdrhat a vymyslat uz sa to aj tak dalo len na posteli alebo na zemi :D
Ok baby končím idem ešte do obchodu po bryndzu mám málo idem robiť tie halušky máme ich radi mnam mnam 😀
vy čo varíte dnes ?
@miskachrumka tak som mala asi smolu🙂
@miskachrumka @pekosita
aj u nas to tak bolo
@miskachrumka my máme kura zo včera a masko na sampinonoch🙂
@martinam79 aj sa to mikalo a podobne bála som sa vobec otočiť po plienku ☹
radšej sadnem na postel tam je to istejšie a bez penazí na vyše 🙂
alebo deku na stol a tam aj prebalujem teda som prebalovala 😅 aj utierala aj kupala vo vaničke 🙂
@saranata ja som tiež včera piekla kura ale neostalo vela tak to dopapám ja a urobím ešte halušky a ešte je rezancová polievočka zo včera idem si dať 😀
@miskachrumka :D my sme zacali s quinny buzz ,potom concord a nakoniec buggi Maclaren ( inak ta je super,sme mali 3 a tato vyhrala ) a vsetky poctivo uskladnene na povale :D teraz som aj poskulovala po dalsom ale t na mna polovica rodiny pozera ze ci som ok :D a hlavne moja mala bola anti kocarovy tip ,furt som ju vlacila v babybjorne ,tam bola najspokojnejsia 🙂
@saranata asi ale dobre vedieť budem si dávať vačší pozor 😉
spenatova polievka a pstruhy zacala nam sezona 🙂
a to jane zaleži asi aj ktory, vela ludí si chvali, my sme mali prvy jane nomad ten sme predali inak vybava všetko bolo super aj rozmer ale to bol tvrdy podvozok, malisme aj golface chicco no nikdy viac, a najviac nam vyhovoval x lander, na dovolenke chatach av yletoch mala miesta az az a v terene bol teda super. ale my zase nechodime autobusom 😎
@miskachrumka čo sa týka týchto detských vecí tak problem som nikdy nemala v lidli a v tescu, potom HM a Next , to su kvalitne veci, ale napr, NEXT kupujem vonku lebo tu u nás hruza s cenami , take marže tam nahodia akoby sme boli krajina milionárov, a to už čo je ked v Londýne nakupit lacnejšie ako tu 😝
My tiez este nemame nic kupene. A v podstate nam vsetko treba, lebo cakame prve babo. Mame akurat tak postielku po mne, A prebalovacku taku jak v nemocniciach od mamky-sestricky. Inak na ostatne ideme az zaciatkom juna do Polska. Bude to lacnejsie.
@miskachrumka
@martinam79 .. tak ste ma kočky ukľudnili že to všetko stíham aj neskôr. Ešte ani nevieme čo to bude i keď ja som skôr za farebne neutrálnu výbavičku ako len modrú alebo ružovú. V stredu ideme na 3D, tak nám snáď to naše šidlo v brušku ukáže či je chlapčekom alebo dievčatkom. 🙂
@mamimonka ty si prvorodička ?
@mamimonka a neboj to je to nejmenej nakúpiť hlavné je nech všetko dobre dopadne 😉
@saranata ja viem a na slovensku to nieje hrúza len s cenami na veci ale s cenami na všetko hnus toto !
😠 😠 😠 😠 😠 😠
@miskachrumka áno mám premiéru 😀 tak si tehulkovanie užívame aj s manželíkom 😉

@martinam79 ja sa dám na nákupy tiež len po 30tt to úplne stačí ! začnem vaničkou a podobne plienky aj látkové tích nikdy nieje dosť... potom potriedim 11vriec po malom a ostatné rozpredám a niečo dokúpime a tak v tom cca 35tt kúpime kočík a autosedačku ...tiež si myslím že nakúpiť sa dá aj za den všetko 🙂