Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka jeeej, tie su pekne, mne sa pacia aj tie blede 🙂 ja asi v rifle nevyuzijem, tak som ani nekupila, ale som si kupila take teplakove kratase na leto v takku 🙂 take mam rada, som mala take ale iba v ciernej farbe a mne sa strasne dobre nosia, tak teraz som kupila sede a este take staroruzove 🙂 tak som si radost spravila trosku a viem ze tie budem nosit aj po porode
@vevuska1 ja si zakúpim jedny ked chodíme kade tade nech mám jedny pohodlné a pekné 🙂
ja bledé nemusím 😒
a ja si na leto potom zakúpim aspon 5 kusov trištvtových teplákov 🙂
Maminy a čo hovoríte na tieto pásy ?
http://www.bonprixshop.eu/sk/offer.htm?pr=56050... mne sa páči ten biely a ružovy vzorovaný
@porinka na čo sa netešiš ?
@miskachrumka
na ten sladký drink 😝
@miskachrumka no ja zasa rada aj blede 🙂 a napriklad mam rada strasne bielu, hlavne v lete. a ja zatial ani nemam ziadne brusko, teda take male, muz hovori, ze som ako keby som sa iba najedla dobre 😀 takze ja v poho obleciem rifle o cislo vacsie co som mala este po svagrine, lebo ona uz ich nechcela, kupuje rifle jak chleba 😀 tak vzdy mi dake posunie, len mne su trochu vacsie, ale teraz aspon vyuzijem
@porinka ale vobec to nieje nič strašné ved sama uvidíš 🙂
nechápem čo ztoho všetci robia drámu 😅
@vevuska1 presne tak nieje to nič hrozné !
ináč som zvédavá na moj cukor teraz ja som pri malom pribrala 19kg a to ztoho že som sa napchávala nonstop len sladkým a tehu cukor nízky a teraz ?
sladké nejem skoro vobec možno keks raz az tyžden a aký budem mať teraz to je otázne
@miskachrumka ja som zas zvedava ci to v sebe udrzim, mne z toho doslo strasne zle prvy krat a potom mi to uz vypit nedala, iba napisala, ze som to vyvratila a bolo, ale tak bolo vsetko ok nastastie 🙂 a inak ked sa zisti ta cukrovka v tehu tak co to znamena potom? nebudem moct jest sladke alebo ako? lebo ja ani neviem 🙂
@miskachrumka je možné že mi začne materská liezť na nervy... ale potom pekne zoberiem krpca k našim a tam sa určite nudiť nebudem 🙂
@mamimonka no ja som sa na ten citron pytala sestricky a ze moj doky nechce aby si do glukozy pacientky vyzmykali citron ☹ , tak asi zavisi od doktora...ja sa toho bojim dost ,lebo od hladu vzdy zvraciam a tam musim ist na lacno a este nemam rada sladke napoje....ale hadam to udrzim 😀
@vevuska1 v prvom rade to znamená že návštevami gynekologa budeš trávit omnoho viac času ako doma 😠
čo som počula skoro každý den tam museli chodiť na kontroly ☹
no hruza a sladké ?
ja si myslím že budeš mocť neviem aj som ju nemala tak som onej ani popravde neštudovala ale iba viem že potom tam budeš tráviť veeeeeeeeeeeeelmi vela času ☹
@mamimonka tak to je super 🙂
Aj ja citim pohyby uz asi 3 tyzdne, ale od piatku uplne intenzivne. 🙂 Hrozne sa z toho vytešujem. Už aj manžel cítil kopančeky.
Vecicky mi nejake dala sestra a dost vela aj švagriná, takže vsetko teraz periem, pozehlim a potom uz len dokupim co mi bude chybať. Nemám ešte žiadnu kozmetiku pre malickeho ani flašky, cumlíky, odsávačku soplíkov, monitor dychu - ten urcite chcem. A ešte pár drobností. 😀
Zajtra ideme na 3D tak sa tesíme, že uvidíme toho nášho krpčeka prvý krát v inom obraze ako len pri klasickom ultrazvuku. Ved potom dám aj fotky.
tak konečne mi niekto odpísal na mail kvôli kočíku, v TT ho majú...pôjdeme na výlet. 😀 😀 😀
@vevuska1 tu máš otom podrobne napísane prečitaj
http://tehotenstvo.rodinka.sk/kym-rastie-brusko...

@katja_
pitný režim mám až moc dobrý, ľanový chlebík papkám...aj kopec zeleniny, ovocia...asi si zase hormóny robia, čo chcú 😠