Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@loralo napr http://kojenecke-obleceni.eu/zbozi/4/nabytek/13... mne to vydrzalo vyse roka.... urcite je to lacnejsie ako kupovat na domace prebalovanie tie jednorazove. a ked sa na to dieta vycika tak len utries handrou
@porinka no tiež je to lepšie kupovať osobne ako kočik nech vidíš čo kupuješ a nie potom byť sklamaná 😒
Mamulky ináč mám nový image 😀 😀 😀
bola umna kamoška čo strihá a som krátko vlasá predtím som mala pod plecia teraz mám vlasy po uši 🙂
@miskachrumka @porinka no my sme kupovali uplne jednoduchu a uz ju testuje druhe a zatial drzi, len takto podla obrazka je tazke odhadnut 😒
@1nyx11 asi tak podla obrázku sa nedá určiť či je kvalitná alebo nie 😒
ja som postielku dostala pred narodením malého a poviem, že nebola bohvie čo už je spevnovaná 😒
baby ked ja neviem ja som tu molitanovu po mesiaci predala ☹ mne sa mala na tom smýkala ona bola strasne ziva. tiez sme pouzívali doma podlozku z kocika a tie jednorazové zo zdravotníckych, rovnako ako uz niekto písal boli lacnejsie ako tie z detskeho obchodu a boli aj male rozmery
@miskachrumka no veru aj ja som videla také cudné tenke lahucké 😖 ale zase nasa v nej dlho ani nespavala asi rok a pol 😉
hej tie jednorazove som kupovala v lekarni resp. zdravotnickych potrebach, velkost je 60*60cm, podla mna na cesty resp. ked sme niekam len tak isli boli super, doma mame aj taku co sa perie ta je tiez super (tu sme pouzivali na ochranu madracu pod plachtu - ked nahodou precurala plienku v postielke, tak sme nemuseli cistit madrac),, ta podlozka gumena molitanova je super, akuratne nasa mala sa na nej dost casto pocikala, akoby ju striaslo a zosalo jej zima.... takze sme to kombinovali.... 🙂
@bobi3 ja si myslím že dorastieš určite 😀
skusene maminy prosim vas, vysvetlite mi rozdiel medzi perinkou a zavinovackou 🙂
@loralo však pod pojmom perinka je asi klasická perinka a zavinovačka je vankuš na zavinutie babatka kde ho zviažeš .....ja neviem ako to chceš vysveliť však prečítaj v googli 😉
@miskachrumka nie nie, oboje je to, od coho "zabalis" babo. v tomto pripade sa nemysli perinka na zakrytie
@loralo 😀 😀 😀 aha no takéto veci ma teda ešte netrápili 😀
všetky veci z Lidla odskúšané, akurát legíny som si kúpila namiesto čiernych modré 🙂 proste popleta, ružové tričko mi je akurát na teraz takže ho neponosím asi dlho inak všetko ostatné je suprové 🙂
a inak dobre rano vsetkym a pekny, i ked u nas uprsany den 🙂
baby dnes je u nas straaaasna zima,uplne ladovy vietor brrrr,som sa zo skolky velmi ponahlala do teplucka 😀

@miskachrumka
@loralo
nezdá sa mi až taká krehká...vôbec ma to nenapadlo 😕 😕 😕