Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@wadja to je velmi dobre ked mu veriš !
aj tento je velmi chválený ale neverím mu na 100% ☹
@miskachrumka ten Laret som videla v MAxe na zovo a celkom ale tam ho mali za 450€ :O a on ma za 340€ a ja kupujem bez autosedacky kedze degra ma pouzivane 6 mesiacov takze mi tak vypomoze
@miskachrumka Ja ho chcem aj k porodu ak sa bude dat , preto aj budem rodit v BJ a nie v PO stacilo mi lezat pri druhom potrate tam a mala som dost , tento lekar sa ti venuje u predosleho som bola max 2 min aj s oblecenim a u neho som aj pol hodiny , ked nieco neviem vysvetli rad odpovie
@wadja to ti tedá závidím ten moj mi vždy povie že je všetko v poriadku nieje velmi výrečný 😠
tak ti závidím tu si ani velmi nenavyberám
@wadja No idem ja treba mi okupat diablika a pojde buvať ráno stávame do školky 😉
@miskachrumka Tak je pravda ze cestujem k nemu uz po siestej rano a nacakam sa lebo sestricka nema ani papier na zapisovanie poradia ale stoji mi to za to ,len mal infarkt z tolkej prace lebo on aj operuje ale uz sa pomalinky zacvicuje do prace a nelutujem ani cestovanie za nim , a este ani cent som un ho neplatila ostatne kamosky co su tehu si este dobre ze kazdy prd nezaplatia
@wadja ja teda tiež chodím sukromníkovy a tiež som ešte ani cent neplatila
no aj tak vas obdivujem baby 🙂
@miskachrumka som rada ze je hned aj porodnikom a dufam ze ma aj odrodi 🙂 plne mu doverujem tak nech to mame jednym tahom ked pozna moj stav od zaciatku
@wadja aj moj mi ide k porodu aj pri malom som ho mala len to nejak zvoral ☹
@miskachrumka neviem ci pojde a ako sa dohodneme s porodom vobec ci pojdem prirodzene alebo cisarskym kedze mam trombofilne stavy , a on operuje len v utorky a stvrtky zvysok ma ordinaciu .Ak nie on tak snad mi odporuci minimalne tak dobreho kolegu ako je on
@wadja ja mám tiež jednu sekciu za sebou a teraz ma čaká druhá
krpec mi už leží tak konečne oddychujem 🙂
ahojte,dostala som sa teraz na tuto stranku,dufam,ze sa mozem pridat,hoci stale neviem,ci tu alebo do juloviek,moj lekar mi vypocital termin 3.8. a v KE na 3D ultrazvuku 25.7.:)
pozeram kociky a mam z toho uz dost chaos astres,ze nevyberiem,manzelovi som povedala,ze keby mi povedal,ze mi kupi auto tak by som mala vybrane do 5minut 😀 drzim palce nam vsetkym,aby sme s vyberom boli spokojne 😉
@miskachrumka no ja netusim vobec , prvy porod tak som zo vsetkeho vyhukana ale chystam sa aj na porodnu pripravu (ale teraz som nebola vdaka mojej ekonomke) aspon nech priblizne viem co sa bude diat
@wadja mne to uplne vyprchalo z hlavy ta predporodná priprava počas ozajstného porodu 😀
@miskachrumka to su nejake divne datumy,vsak nove znamenie zacina vzdy okolo20-22 v danom mesiaci,to je cista blbost hento
@miskachrumka urcite vysumi aj mne ale ja by som im zdrhla aj z operacky 😀 ked som sla pri druhom na cistenie v noci tak som jej 3 x vzala ruku ked mi sla napichnut narkozu potom jej doslo ze musi naozaj somnou debatit a tak jej dam ruku 😀 sa teraz z toho smejem vtedy mi nebolo vsetko jedno a pri prvom sa tiez anesteziologicka somnou rozpravala
@miskachrumka my posledne roky zabudame dost casto na vyrocie 😀 😀 😀
@miskachrumka no mne ked skoncila som musela ist na urad prace aby za mna platili zdravotnu,inak ju platis sama.a predlzit rodicovsku mozes len ked je dieta casto chore,alebo mozes poziadat o neplatenu a vtedy za teba platia aspon zdravotnu,ale dieta moze byt skolke len na pol dna,mam to pozistovane lebo ja som tak dopadla ze mam hluche obdobie teraz do porodu
@wadja ja neviem musí to byť strašný pocit ☹
@nessy mi nikdy teda !
ale za 20 rokov možno tiež budeme trpieť sklerozou 😀 😀

@wadja ten tip ako je tá bexa taký sme mali pri malom ale inú značku tuto http://www.najnakup.sk/Porovnaj_kociky_COLETTO-...
len zeleno -čierny