icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
17. apr 2012

@wadja ten tip ako je tá bexa taký sme mali pri malom ale inú značku tuto http://www.najnakup.sk/Porovnaj_kociky_COLETTO-...
len zeleno -čierny

porinka
17. apr 2012

@wadja
o tom strachu mi hovor, som si kúpila monitor na počúvanie drobcovho srdiečka, aby som vedela, že je všetko ok, stále sledujem intímku, pozerám na toaleťák... 😅 😅 😅

wadja
17. apr 2012

@porinka jaj to poznam co idem na zachod vkuse kukam po tych dvoch potratoch ked som vzdy zacala krvacat ..... ja asi maleho z ruk nepustim ked sa narodi 🙂

miskachrumka
17. apr 2012

@wadja to je velmi dobre ked mu veriš !
aj tento je velmi chválený ale neverím mu na 100% ☹

wadja
17. apr 2012

@miskachrumka ten Laret som videla v MAxe na zovo a celkom ale tam ho mali za 450€ :O a on ma za 340€ a ja kupujem bez autosedacky kedze degra ma pouzivane 6 mesiacov takze mi tak vypomoze

wadja
17. apr 2012

@miskachrumka Ja ho chcem aj k porodu ak sa bude dat , preto aj budem rodit v BJ a nie v PO stacilo mi lezat pri druhom potrate tam a mala som dost , tento lekar sa ti venuje u predosleho som bola max 2 min aj s oblecenim a u neho som aj pol hodiny , ked nieco neviem vysvetli rad odpovie

miskachrumka
17. apr 2012

@wadja to ti tedá závidím ten moj mi vždy povie že je všetko v poriadku nieje velmi výrečný 😠
tak ti závidím tu si ani velmi nenavyberám

miskachrumka
17. apr 2012

@wadja No idem ja treba mi okupat diablika a pojde buvať ráno stávame do školky 😉

wadja
17. apr 2012

@miskachrumka Tak je pravda ze cestujem k nemu uz po siestej rano a nacakam sa lebo sestricka nema ani papier na zapisovanie poradia ale stoji mi to za to ,len mal infarkt z tolkej prace lebo on aj operuje ale uz sa pomalinky zacvicuje do prace a nelutujem ani cestovanie za nim , a este ani cent som un ho neplatila ostatne kamosky co su tehu si este dobre ze kazdy prd nezaplatia

porinka
17. apr 2012

@wadja
tiež keď som v tomto tehu ležala v špitáli, tak prvý krát mi nedávali šancu, bo hCG nestúpalo ako malo a druhý krát po krvácaní mi primár kázal už nejesť, náhodou by som v noci musela na zákrok...tak som mu povedala, že žiadny zákrok nebude a basta... 😀

wadja
17. apr 2012

@porinka to ked ti napisem co som ja mala v nemocke tak uvidis co tam za bordel , idem zrobit rychlo natierku lebo ma hlad prepadol 😀

miskachrumka
17. apr 2012

@wadja ja teda tiež chodím sukromníkovy a tiež som ešte ani cent neplatila
no aj tak vas obdivujem baby 🙂

wadja
17. apr 2012

@miskachrumka som rada ze je hned aj porodnikom a dufam ze ma aj odrodi 🙂 plne mu doverujem tak nech to mame jednym tahom ked pozna moj stav od zaciatku

miskachrumka
17. apr 2012

@wadja aj moj mi ide k porodu aj pri malom som ho mala len to nejak zvoral ☹

wadja
17. apr 2012

@miskachrumka neviem ci pojde a ako sa dohodneme s porodom vobec ci pojdem prirodzene alebo cisarskym kedze mam trombofilne stavy , a on operuje len v utorky a stvrtky zvysok ma ordinaciu .Ak nie on tak snad mi odporuci minimalne tak dobreho kolegu ako je on

miskachrumka
17. apr 2012

@wadja ja mám tiež jednu sekciu za sebou a teraz ma čaká druhá
krpec mi už leží tak konečne oddychujem 🙂

nati04
17. apr 2012

@porinka dakujem 🙂

mo77
17. apr 2012

ahojte,dostala som sa teraz na tuto stranku,dufam,ze sa mozem pridat,hoci stale neviem,ci tu alebo do juloviek,moj lekar mi vypocital termin 3.8. a v KE na 3D ultrazvuku 25.7.:)
pozeram kociky a mam z toho uz dost chaos astres,ze nevyberiem,manzelovi som povedala,ze keby mi povedal,ze mi kupi auto tak by som mala vybrane do 5minut 😀 drzim palce nam vsetkym,aby sme s vyberom boli spokojne 😉

wadja
17. apr 2012

@miskachrumka no ja netusim vobec , prvy porod tak som zo vsetkeho vyhukana ale chystam sa aj na porodnu pripravu (ale teraz som nebola vdaka mojej ekonomke) aspon nech priblizne viem co sa bude diat

mo77
17. apr 2012

@wadja ahoj,citala som ,ze sa chystas rodit v BJ,ja tiez,kedze tu byvam,koho by si chcela k porodu?ja som v januari lezala v nemocnici,lebo som krvacala,personal je na gynekologii prijemny aj lekari aspon ti,co robili,lebo 2-3 mali dovolenku.

nessy
17. apr 2012

@vevuska1 no ja mam kozorozca a ja som byk :D
ale ja som po tych rokoch rezignovala,volakedy ma bavilo vzdy bojovat a vyhrat ale teraz si pomyslim svoje a neriesim,asi starnem 😀 😀

wadja
17. apr 2012

@mo77 ahoj , ja chcem Bacu on je aj moj osetrujuci lekar , inych v BJ nepoznam ale ak nebude moct necham si od neho poradit .Ano o Bardejovskej nemocnici som pocula vela dobreho a vela prsovcaniek chodi tam rodit

miskachrumka
17. apr 2012

@wadja mne to uplne vyprchalo z hlavy ta predporodná priprava počas ozajstného porodu 😀

nessy
17. apr 2012

@miskachrumka to su nejake divne datumy,vsak nove znamenie zacina vzdy okolo20-22 v danom mesiaci,to je cista blbost hento

wadja
17. apr 2012

@miskachrumka urcite vysumi aj mne ale ja by som im zdrhla aj z operacky 😀 ked som sla pri druhom na cistenie v noci tak som jej 3 x vzala ruku ked mi sla napichnut narkozu potom jej doslo ze musi naozaj somnou debatit a tak jej dam ruku 😀 sa teraz z toho smejem vtedy mi nebolo vsetko jedno a pri prvom sa tiez anesteziologicka somnou rozpravala

nessy
17. apr 2012

@miskachrumka my posledne roky zabudame dost casto na vyrocie 😀 😀 😀

nessy
17. apr 2012

@vevuska1 neni si posledna,ja mam morfo zajtra tiez 😀 😀 😀 teda dufam ze mi ho konecne spravia

nessy
17. apr 2012

@miskachrumka no mne ked skoncila som musela ist na urad prace aby za mna platili zdravotnu,inak ju platis sama.a predlzit rodicovsku mozes len ked je dieta casto chore,alebo mozes poziadat o neplatenu a vtedy za teba platia aspon zdravotnu,ale dieta moze byt skolke len na pol dna,mam to pozistovane lebo ja som tak dopadla ze mam hluche obdobie teraz do porodu

miskachrumka
17. apr 2012

@wadja ja neviem musí to byť strašný pocit ☹

miskachrumka
17. apr 2012

@nessy mi nikdy teda !
ale za 20 rokov možno tiež budeme trpieť sklerozou 😀 😀