Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@nati04 no ja sa teda malokedy nudím 🙂
ja si vždy niečo najdem čo treba urobiť aj popri písaní ja som taka šikulka 😅 😅 😝
@mamimonka ja som žo žuvačiek ešte hladnejšia 🙄
Ja som bola pre krpca v školke a po ceste som si kupila orieškovú milku okrem jedneho radu som ju celu spucovala 😠 😠 ale som taka spokojná 😅
@miskachrumka ja nemám kedy vyhladnúť, keďže sa pravidelne dotujem 🙂
aj ja som doma.Ale na jedlo skôr nemam chut ako mam. Prave mi hovoria, aby som jedla, ze z coho ma babo rast.Ale ja nepocitujem hlad. Este tak doobedu no poobede vobec. Do nedele som bola zamestnana pisanim bakalarky tak som nemala ani cas vymyslat a byt hladna.Ale uz mam 🙂
@mamimonka no pekne ja som nikdy poctivo nejedla ja som bola vždy ten jedák čo sa napráskal jeden krát denne 😠
baby pomooooc, daco na mna lezie a priatel to nie je 😠 😠 😠
hadam to rychlo prejde, lebo ma slahne z toho 😠 😠 😠
Mamičky toto je článok ty brdo 😀
http://najmama.aktuality.sk/clanok/229778/iba-z...
@19vierka84 ale no tak zavoolaj aj chlapa a vypoť sa 😀 😀 😀 😝
Dajte nejaký tip na nejakú činnosť !
zas sa budeme nudiť do večera 😒
vonku nikto všetci zaliezajú hned po školke domov a sedia doma 😲
Kočky idem ja na ten 3D, snáď sa nám to malé tajnostkárske konečne ukáže 🙂
@mamimonka teraz ?
waw závidím !
@miskachrumka aj ja 😀 ,ja idem 30.04. a uz sa neviem dockat
@pekosita no ja to mám ešte dalej ja idem až 22.5 lebo sa drahému nedá ináč prisť a aked on je doma majú zas plné 🙄
ale dočkáme sa hádam a 30teho idem do poradni tak sa aj tam vyteším trošku 😵
@miskachrumka dobry clanok, dala som ho aj na FB 🙂 len nechcela by som byt v jeho kozi ak ho nahodou mamicky zacnu zalovat kvoli vyzivnemu 😀 ale tak je to pekne mnohopocetna rodina 🙂
@miskachrumka ja som bola na sone pred tyzdnom a uz mam deficit 😀
no baby tak som po morfo sone,vsetko je v uplnom poriadku a maly je vacsi o tyzden 😀 😀 a neskutocne zivy,aj doki povedal ze nech si pre istotu stale davam magne 3x denne lebo je moc zivy a v kuse sa hybe.ale krcok je zatial ok,aj my kazali nieco kupit na tie krcove zily.horko tazko bola nejaka foto,ale odfotili sme pipika 😀 😀 😀 😀 potom sem hodim

@miskachrumka ja som tiez doma a niekedy sa teda aj nudim a potom mi to ide cele pomali:(