Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
na morfo sa chodi povinne ne?
@wadja ja idem tiež ale až 22.5 sme to preložili
@1nyx11 no ja som alergická na kvitnúce stromy hlavne ovocné !
taka si máš pravdu dakujem za radu !
🙂
no idem ja robit tu brokolicu 😀
Tak som zo sprchy vonku 🙂
idem variť pomaly o pol tretej idem po krpca !
bublinkovanie prestalo ked som sa najedla a už nebublinkujem 🙂
baby čo ste po sekcii ja som si spomenula u čoho som mala nočnu moru po prebudení ....... ☹
to tahanie hadiečiek von z toho rezu 😢 strašný pocit ☹
@monculka aj ty dnes robiš brokolicu ?
nech uz sa vrati moj doky lebo som zo vsetkeo jelen , pozeram do knizky ze poslednuporadnu mam zapisanu v marci a to som uz 2 x bola u dokyho to tak ked niekto zastupuje a odflakuje
@wadja ty by si chcela íst kedy ?
ja som chcela ist teraz skor ako pri malom ...okolo 21tt no ako just to nevyšlo 😒
ale čo už počkáme si .
@miskachrumka ckanie nie je ako kopanie,lebo necitis kopnutie,to ti len nadskakuje brucho v rovnakych intervaloch,mala mavala kazdu chvilu stikutku,aj niekolko krat za den 😀 😀
@wadja a čo má dovolenku ?
to tiež nepoteší !
@miskachrumka tak chcela som ist uz skor a nevyslo a mala som ist teraz ale nedostala som PNku koli nasej ekonomke takze zas to musim presunut na maj :/
@nessy taks om to aj myslela je to rytmický pohyb ako pri kopkaní !
a nie bublinkovanie taks om to myslela aj mne malý čkal !
hlavne večer !
@miskachrumka eee ja som na PNke od zaciatku tehu resp este troska dlhsie
@wadja tak budeme dve super 😉
mne to vychádza na 27-28 tt
čiže už bude veliká a bude ju krásne vidno aj do tvaričky !
boze baby, ja som dnes taka unavena, v praci sa mi nic nechce. mam chut sa uz na to cele tu vykaslat a ostat uz doma. ale chcela by som este maj potiahnut, no uvidim. mozno mam len dnes horsi den a zajtra sa budem citit zase plna pracovneho elanu 😝
@miskachrumka ano aj ja a je to moja premiara tak som velmi zvedava ze ako dopadne 🙂 dufam ze dobre
@wadja no ja mam tiez trosku obavy, budeme rodit v lete lekari budu po dovolenkach 😠 Moja sestra na to min. rok doplatila, najma ked jej lekar prizvukoval zastupujúcej na co ma dohliadnut no ale nejdem strasit 🙄 viem ze aj moja ma niekedy v juli dovolenku ale vravela ze do terminu to stiha. len neviem ako ked mi povedala posledne ze to bude o tyzden skôr a pritom aj tak tie posledne su dôlezite 😖
@1nyx11 vidiš to som nedomyslela !
na tie dovolenky som uplne zabudla 🙄
@miskachrumka mozno bude vidiet na koho sa podoba :D kamoskynu druhu ked som videla foto tak som povedala aka krasna spomienka na malu renku jej starsiu sestru a ona ze nie to je ta druha co sa este len narodi 🙂
@nati04 3D nie je diagnostický ultrazvuk ak niekomu vyšla zle morfologia tak sa opakuju testy a odporuča amnio, 3D je len pre matky , z pohladu lekárov ho neakceptuju ako diagnostiku vobec
a to v akom centre si preboha platila 70 eur za morfo???
tu sa platí 70 eur ked tak za morfo + 3D ako balík
ja platím u mojho lekára len 3D a to 60 eur ako jeho pacientka, a to je hodinu a pol zaznam , fotky + meranie orgánov
a čo sa týka morfologickeho usg ten je hradený poistovnou zo zákona, len ak by si si niekde dala robit navyše
@miskachrumka no to budu nervy 😢

@nati04 ty brdo , ale viem ze platis si to preto lebo to nepreplaca poistovna a ked je moznost vidiet drobca uz ako pekne vyzera tak preco nie ? v bj to stoji 35 € tak by som rada sla 🙂