icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

wadja
19. apr 2012

@nati04 ty brdo , ale viem ze platis si to preto lebo to nepreplaca poistovna a ked je moznost vidiet drobca uz ako pekne vyzera tak preco nie ? v bj to stoji 35 € tak by som rada sla 🙂

1nyx11
19. apr 2012

@wadja nerobili ti morfo? nemas to v knizke zapísane? to je cudne ...

wadja
19. apr 2012

@1nyx11 mam pocit ze ked som bola na poradni a brali mi krv na TT test tak mi meral ale mojho lekara zastupoval taky stary uchylny debo ze som sla z ordinacie tak napalena ze az , inac pri svojom viem vsetko , len ten moj teraz marodi :( po infarkte :(

monculka
19. apr 2012

na morfo sa chodi povinne ne?

nati04
19. apr 2012

@wadja tak sa objednaj inde myslím že budes kludnejsia ked ho absolvujes aj ked samozrejme že sa moze stat hocičo aj inokedy ale myslím že je to dôležité ho mat

nati04
19. apr 2012

@monculka ja si tiez myslím že to je povinne

1nyx11
19. apr 2012

@wadja pozri v knižke tam ti to urcite zapísal 🙂 no ale to nic, moja dr. povedala ze to ci je dietatko zdrave sa ukaze do 5 rokov a ma pravdu(mám jeden pripad v okoli) a ja sa tym velmi nezaoberam. Ľubim ho už teraz také aké je 😵 😵 😵

wadja
19. apr 2012

@nati04 no 2.5 mam kontrolu a asi pojdem do BJ k zastupujucemu tak sa hned objednam do nemocky na ultrazvuk

miskachrumka
19. apr 2012

@wadja ja idem tiež ale až 22.5 sme to preložili

wadja
19. apr 2012

@1nyx11 no mam tu nieco popisane v ultrazvukoch v 20 -24 tt a k skratkam su nejake cisla s lomitkami , ja som jelen z toho

miskachrumka
19. apr 2012

@1nyx11 no ja som alergická na kvitnúce stromy hlavne ovocné !
taka si máš pravdu dakujem za radu !
🙂

monculka
19. apr 2012

no idem ja robit tu brokolicu 😀

miskachrumka
19. apr 2012

Tak som zo sprchy vonku 🙂
idem variť pomaly o pol tretej idem po krpca !
bublinkovanie prestalo ked som sa najedla a už nebublinkujem 🙂
baby čo ste po sekcii ja som si spomenula u čoho som mala nočnu moru po prebudení ....... ☹
to tahanie hadiečiek von z toho rezu 😢 strašný pocit ☹

miskachrumka
19. apr 2012

@monculka aj ty dnes robiš brokolicu ?

wadja
19. apr 2012

nech uz sa vrati moj doky lebo som zo vsetkeo jelen , pozeram do knizky ze poslednuporadnu mam zapisanu v marci a to som uz 2 x bola u dokyho to tak ked niekto zastupuje a odflakuje

miskachrumka
19. apr 2012

@wadja ty by si chcela íst kedy ?
ja som chcela ist teraz skor ako pri malom ...okolo 21tt no ako just to nevyšlo 😒
ale čo už počkáme si .

nessy
19. apr 2012

@miskachrumka ckanie nie je ako kopanie,lebo necitis kopnutie,to ti len nadskakuje brucho v rovnakych intervaloch,mala mavala kazdu chvilu stikutku,aj niekolko krat za den 😀 😀

miskachrumka
19. apr 2012

@wadja a čo má dovolenku ?
to tiež nepoteší !

wadja
19. apr 2012

@miskachrumka tak chcela som ist uz skor a nevyslo a mala som ist teraz ale nedostala som PNku koli nasej ekonomke takze zas to musim presunut na maj :/

miskachrumka
19. apr 2012

@nessy taks om to aj myslela je to rytmický pohyb ako pri kopkaní !
a nie bublinkovanie taks om to myslela aj mne malý čkal !
hlavne večer !

wadja
19. apr 2012

@miskachrumka eee ja som na PNke od zaciatku tehu resp este troska dlhsie

miskachrumka
19. apr 2012

@wadja tak budeme dve super 😉
mne to vychádza na 27-28 tt
čiže už bude veliká a bude ju krásne vidno aj do tvaričky !

loralo
19. apr 2012

boze baby, ja som dnes taka unavena, v praci sa mi nic nechce. mam chut sa uz na to cele tu vykaslat a ostat uz doma. ale chcela by som este maj potiahnut, no uvidim. mozno mam len dnes horsi den a zajtra sa budem citit zase plna pracovneho elanu 😝

monculka
19. apr 2012

@miskachrumka ano aj ja a je to moja premiara tak som velmi zvedava ze ako dopadne 🙂 dufam ze dobre

1nyx11
19. apr 2012

@wadja no ja mam tiez trosku obavy, budeme rodit v lete lekari budu po dovolenkach 😠 Moja sestra na to min. rok doplatila, najma ked jej lekar prizvukoval zastupujúcej na co ma dohliadnut no ale nejdem strasit 🙄 viem ze aj moja ma niekedy v juli dovolenku ale vravela ze do terminu to stiha. len neviem ako ked mi povedala posledne ze to bude o tyzden skôr a pritom aj tak tie posledne su dôlezite 😖

miskachrumka
19. apr 2012

@1nyx11 vidiš to som nedomyslela !
na tie dovolenky som uplne zabudla 🙄

wadja
19. apr 2012

@miskachrumka mozno bude vidiet na koho sa podoba :D kamoskynu druhu ked som videla foto tak som povedala aka krasna spomienka na malu renku jej starsiu sestru a ona ze nie to je ta druha co sa este len narodi 🙂

saranata
19. apr 2012

@nati04 3D nie je diagnostický ultrazvuk ak niekomu vyšla zle morfologia tak sa opakuju testy a odporuča amnio, 3D je len pre matky , z pohladu lekárov ho neakceptuju ako diagnostiku vobec
a to v akom centre si preboha platila 70 eur za morfo???
tu sa platí 70 eur ked tak za morfo + 3D ako balík
ja platím u mojho lekára len 3D a to 60 eur ako jeho pacientka, a to je hodinu a pol zaznam , fotky + meranie orgánov

a čo sa týka morfologickeho usg ten je hradený poistovnou zo zákona, len ak by si si niekde dala robit navyše

1nyx11
19. apr 2012

@miskachrumka no to budu nervy 😢

nessy
19. apr 2012

@nati04 coze? sak 3D sa robi tomu kto to chce lebo si to paltis a s morfologickym to nic nema
3D je skor komercna vec ked chces mat pekne fotky a video z bruska,ja somsa uz bola pytat u nas na to a ma to stat nejak okolo 40e