icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
19. apr 2012

@monculka fu tak to už bude zas vačšie !
tak super teda a kolko si platila ?za 3D tu stojí 60E

pekosita
19. apr 2012

@miskachrumka no ked spominas vytahovanie redonu tak to je moj najhorsi zazitok po laparke ...presne viem aka je to bolest

vevuska1
19. apr 2012

@saranata no kritika je na neho koli jednej mamicke a to iba preto lebo s tym sla do medii. ja som mala s nim tu cest aj ked som sla rodit, on ma prijimal a bol uplne super 🙂

nati04
19. apr 2012

@saranata v súkromnej som bola. A nepočula som kritiku tak dúfam že to spravil dobre :(

vevuska1
19. apr 2012

@miskachrumka glukozu si neplatim ani ja ani nekupujem, sestricka nam to namiesa priamo u mojej dr. 🙂

monculka
19. apr 2012

@miskachrumka 60? 😨 to uz nevedia co pytat...ja som platila 30€ ale fotku 3D som mala uz v cene...ale keby som chcela video tak to stoji az 90€ si myslim ze niektore ceny su uz prehnane 😒

nati04
19. apr 2012

@vevuska1 a čo bolo stou Maminkou?lebo namna bol naozaj príjemný a mne ho doporučila kamaratka a tiez snim mala dobre skúsenosti. Mne moj Gynekolog povedal že je jeden s naj na geneticky chyby tak teraz uz naozaj neviem :(

loralo
19. apr 2012

@saranata v Hlohovci si bola na 3D? bola si spokojna? mozes trosku viac popisat?

saranata
19. apr 2012

@vevuska1 viem ze je super, aj príjemný , len nakoniec som išla do Medifery, aj kamoška u neho bola
kazdý lekár má nejaké resty a je len človek to zase berme takto a moze sa pomýlit
ale on zlyhal v dost blbej situácii kde naozaj prehliadol dolezite veci a preto sa to riešilo
matke sa nečudujem , keby to bolo tvoje dieta vieš?
niektorým lekárom sláva udrie do hlavy a ked sa rozšíri ako je uzasny a neberie klientky tak to vidíš ako to potom je , ved stačí pozriet tie ceny!!za morfologiu a to aj za odporučanu po zlých tripple testoch a to sa v medifere priklad neplatí vobec takze stratila som v nom doveru a nesla som k nemu
a to bolo pred dvoma rokmi aj vtedy mal nejaké resty nuž

nessy
19. apr 2012

@monculka to je divne ze on ti to dokonca navrhol lebo som pocula ze to neni az take dobre tak casto ich osvecovat a v 30tt je uz malo plodovej vody na to

pekosita
19. apr 2012

@monculka u nas v BB stoji 3D s fotkou aj s videom 50 EUR...

1nyx11
19. apr 2012

@wadja no predtym som si clexan / v prvom tehu/ a teraz mam fragmin ale je to vraj to iste. mne to predtym manzel pichal a uz teraz si sama, ale posledny týzden to strasne prežívam a znova mi manžel, strasne to boli a aj on vravel ze mi to nejde pichnut ze mam hrubu kozu uz ☹ a ked mi tam na kraj kde mam tensiu zase stipe velmi ci co ☹ neviem uz kam to pichat, pri prvej som do ramena ale to bolelo riadne a stale som male same modriny 😠

miskachrumka
19. apr 2012

@pekosita ano presne tak ☹ ☹ ☹
ja soms i na to dnes spomenula !
ked mi bublinkovalo v bruchu .......na to ked to vytahovali aj z jednej az druhej strany !
len povedali nadýchnite sa a udržte dych a člup člup 😕 😕 😕 😕 😕 😔

miskachrumka
19. apr 2012

@pekosita jé a vo Zvolene nevieš ?
ja idem do ZV

wadja
19. apr 2012

@miskachrumka da sa to prezit , zatnem zuby ruky za chrbat v past ide to

miskachrumka
19. apr 2012

@vevuska1 aj unás presne tak 🙂

vevuska1
19. apr 2012

@nati04 neviem presne, mna to uprimne ani nezaujima, ale aj tu na konovi je diskusia k tomu pripadu, ze moze za to, ze jeden chlapec ostal na vozicku, neviem, pohladaj a precitaj ak chces. ja nehovorim, ale ze nemohol urobit chybu alebo nieco, neviem co sa stalo, ale nie je asi ani jediny doktor co sa mu moze nieco take stat a bohvie kde je pravda aj nakoniec.

miskachrumka
19. apr 2012

@wadja joj ja viem že ked človek niečo musí a hlavne ked tuži po niečom ,tak mu nič iné neostáva !

monculka
19. apr 2012

@porinka presne taku som myslela...dakujem velmi pekne 🙂

miskachrumka
19. apr 2012

@monculka však sme na slovensku čo tu nieje zdieranie ?

saranata
19. apr 2012

@loralo bola som , su tam dvaja doktori otec a syn, mudr. Brešťanský. sukromná ambulancia ULMUS

http://hlohovec.virtualne.sk/mudr-vladimir-bres...

užasní lekári , perfektný prístup, je to taký vačší rodinný dom, sedíš v čakarni na sedačke ako v obyvačke s TV , už len ked vojdeš tam sa citiš dobre.
potom si vyberieš hudbu na DVD ako podmaz toho zaznamu , dá ti na vyber cd s roznymi interpretmi a potom začne , urobí diagnostiku, zaznam celý ako robí nahrava na DVD a potom mi vytlačil asi 3 metre fotiek v takom páse😀 užasný prístup všetko ukaze vysvetlí , maximálne som bola spokojná

monculka
19. apr 2012

@pekosita no ja som bola v Saci. kazdy pyta ako sa mu zapaci 😝

pekosita
19. apr 2012

@miskachrumka to neviem :(, v bb to robia dvaja alebo traja doktori a sumu maju rovnaku..

wadja
19. apr 2012

@1nyx11 no ja zatial v pohode este mam kde pichat sem tam modrina ale da sa este , ale ja si sama nedokazem ja ked vidim ihlu tak idem k zemi ale suseda je zdrav.sestra na dochodku tak chodim k nej ale tiez mi je blbe kazdy den jej vyklopkavat anby dosla 😒 a to este po porode ze si budem pichat a raz mi pichla do ramena a aostala mi znacka a riadne to bolelo a aj do stehna to bolelo tak radsej bruchoo

saranata
19. apr 2012

@nati04 určite to spravil dobre neboj, myslím ze po tej kritike si dáva už sakra pozor, on bol jeden z troch najlepších tu v BA

vevuska1
19. apr 2012

@saranata ja viem a ja ho ani neobhajujem, mohol spravit chybu a byt asi na mieste tej mamicky som taka ista neviem, len u neho sa to preto tak nafukuje lebo bol povazovany za hornu spicku odbornikov, teda aspon si myslim, lebo keby sa to stalo inemu dr tak z toho mozno ani nie je take velke halo

pekosita
19. apr 2012

@monculka no pekne,ale na Slovensku sa niet co cudovat,no cak? 😎

wadja
19. apr 2012

@miskachrumka ja mam stale strach , ja mam strasne slaby zaludok tak preto ani o porode nepermyslam lebo by som asi ani rodit nesla ale koli malemu vydrzim vsetko co treba

monculka
19. apr 2012

@nessy no tak ja neviem...ja co chodim tu v roznave ku svojej tak povedala ze su 3 dolezite ultr, a ja mam z toho zatial jeden tento morfo...a potom ze je este v 30tt.tak neviem...mala som mat nejaky aj v 13tt ci kolkom tyzdni ale to som bola v plzni a tam mi nepovedal doktor nic take ze by som mala ist na taky ultrazvuk co je dolezity