Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka no ked spominas vytahovanie redonu tak to je moj najhorsi zazitok po laparke ...presne viem aka je to bolest
@miskachrumka glukozu si neplatim ani ja ani nekupujem, sestricka nam to namiesa priamo u mojej dr. 🙂
@miskachrumka 60? 😨 to uz nevedia co pytat...ja som platila 30€ ale fotku 3D som mala uz v cene...ale keby som chcela video tak to stoji az 90€ si myslim ze niektore ceny su uz prehnane 😒
@vevuska1 viem ze je super, aj príjemný , len nakoniec som išla do Medifery, aj kamoška u neho bola
kazdý lekár má nejaké resty a je len človek to zase berme takto a moze sa pomýlit
ale on zlyhal v dost blbej situácii kde naozaj prehliadol dolezite veci a preto sa to riešilo
matke sa nečudujem , keby to bolo tvoje dieta vieš?
niektorým lekárom sláva udrie do hlavy a ked sa rozšíri ako je uzasny a neberie klientky tak to vidíš ako to potom je , ved stačí pozriet tie ceny!!za morfologiu a to aj za odporučanu po zlých tripple testoch a to sa v medifere priklad neplatí vobec takze stratila som v nom doveru a nesla som k nemu
a to bolo pred dvoma rokmi aj vtedy mal nejaké resty nuž
@wadja no predtym som si clexan / v prvom tehu/ a teraz mam fragmin ale je to vraj to iste. mne to predtym manzel pichal a uz teraz si sama, ale posledny týzden to strasne prežívam a znova mi manžel, strasne to boli a aj on vravel ze mi to nejde pichnut ze mam hrubu kozu uz ☹ a ked mi tam na kraj kde mam tensiu zase stipe velmi ci co ☹ neviem uz kam to pichat, pri prvej som do ramena ale to bolelo riadne a stale som male same modriny 😠
@pekosita ano presne tak ☹ ☹ ☹
ja soms i na to dnes spomenula !
ked mi bublinkovalo v bruchu .......na to ked to vytahovali aj z jednej az druhej strany !
len povedali nadýchnite sa a udržte dych a člup člup 😕 😕 😕 😕 😕 😔
@pekosita jé a vo Zvolene nevieš ?
ja idem do ZV
@miskachrumka da sa to prezit , zatnem zuby ruky za chrbat v past ide to
@vevuska1 aj unás presne tak 🙂
@nati04 neviem presne, mna to uprimne ani nezaujima, ale aj tu na konovi je diskusia k tomu pripadu, ze moze za to, ze jeden chlapec ostal na vozicku, neviem, pohladaj a precitaj ak chces. ja nehovorim, ale ze nemohol urobit chybu alebo nieco, neviem co sa stalo, ale nie je asi ani jediny doktor co sa mu moze nieco take stat a bohvie kde je pravda aj nakoniec.
@wadja joj ja viem že ked človek niečo musí a hlavne ked tuži po niečom ,tak mu nič iné neostáva !
@monculka však sme na slovensku čo tu nieje zdieranie ?
@loralo bola som , su tam dvaja doktori otec a syn, mudr. Brešťanský. sukromná ambulancia ULMUS
http://hlohovec.virtualne.sk/mudr-vladimir-bres...
užasní lekári , perfektný prístup, je to taký vačší rodinný dom, sedíš v čakarni na sedačke ako v obyvačke s TV , už len ked vojdeš tam sa citiš dobre.
potom si vyberieš hudbu na DVD ako podmaz toho zaznamu , dá ti na vyber cd s roznymi interpretmi a potom začne , urobí diagnostiku, zaznam celý ako robí nahrava na DVD a potom mi vytlačil asi 3 metre fotiek v takom páse😀 užasný prístup všetko ukaze vysvetlí , maximálne som bola spokojná
@miskachrumka to neviem :(, v bb to robia dvaja alebo traja doktori a sumu maju rovnaku..
@1nyx11 no ja zatial v pohode este mam kde pichat sem tam modrina ale da sa este , ale ja si sama nedokazem ja ked vidim ihlu tak idem k zemi ale suseda je zdrav.sestra na dochodku tak chodim k nej ale tiez mi je blbe kazdy den jej vyklopkavat anby dosla 😒 a to este po porode ze si budem pichat a raz mi pichla do ramena a aostala mi znacka a riadne to bolelo a aj do stehna to bolelo tak radsej bruchoo
@saranata ja viem a ja ho ani neobhajujem, mohol spravit chybu a byt asi na mieste tej mamicky som taka ista neviem, len u neho sa to preto tak nafukuje lebo bol povazovany za hornu spicku odbornikov, teda aspon si myslim, lebo keby sa to stalo inemu dr tak z toho mozno ani nie je take velke halo
@miskachrumka ja mam stale strach , ja mam strasne slaby zaludok tak preto ani o porode nepermyslam lebo by som asi ani rodit nesla ale koli malemu vydrzim vsetko co treba
@nessy no tak ja neviem...ja co chodim tu v roznave ku svojej tak povedala ze su 3 dolezite ultr, a ja mam z toho zatial jeden tento morfo...a potom ze je este v 30tt.tak neviem...mala som mat nejaky aj v 13tt ci kolkom tyzdni ale to som bola v plzni a tam mi nepovedal doktor nic take ze by som mala ist na taky ultrazvuk co je dolezity

@monculka fu tak to už bude zas vačšie !
tak super teda a kolko si platila ?za 3D tu stojí 60E