icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

monculka
19. apr 2012

@pekosita tak tak...tu nas uz asi nic neprekvapi...ale ako kukam tak asi ja som mala najlacnejsi 😀 to je hlavne ze je vsetko v poriadku... 🙂

cicimon
19. apr 2012

@monculka v 12tt, 20 a 30tt

vevuska1
19. apr 2012

@vevuska1 mna teraz dr poslala do kochu, ale aj to si myslim, ze len preto, ze tam ma s nimi dake zazmluvnenie, ze im bude posielat pacientky alebo co a urco to nema zadarmo 🙂 ale tak co uz, budem sa s nimi hadat a natahovat, ze ako to vlastne je? na taketo veci ja nemam ani nervy a ani naladu vobec

loralo
19. apr 2012

@pekosita a kde presne v BB? bola si uz? aky je pristup? ake su recenzie? robim si prieskumy 🙂

saranata
19. apr 2012

@vevuska1 no ved práve, takýmto prepne a konec,.
ja som bola na obyčajnom usg na Antolskej az potom som išla do medifery , lebo tam to beru ako na pase, ale pritom mladý lekári to pozerali aj hodinu, kdezto starí su si už moc istý a takto to dopadne potom ,
človek si povie stane sa , ale je to hrozne keby islo o moje dieta tak rozmýšlaš inak
nemalo by sa to stat, nie v jeho profesii, nie za tie peniaze a nie takemu odborníkovi

porinka
19. apr 2012

@wadja
no tak to by si nemohla ísť na umelé, čo som sa ja napichala inj, ku koncu až tri naraz do bruška 😖 😖 😖

monculka
19. apr 2012

@miskachrumka no je to smutne...nema zmysel to riesit...inac aka som sikovna...vsetko stiham...,varim...telku kukam a este aj na nete som 🙂 som zvedava na tu brokolicu 😀

saranata
19. apr 2012

@vevuska1 kazdý lekár má niekde zazmluvnenie a tam posiela svoje pacientky tak to býva

monculka
19. apr 2012

@cicimon no a na tom prvom som nebola

pekosita
19. apr 2012

@loralo no ja som este nebola som objednana na 30.04., idem k Dr. Fruhwald ( dufam ze som jeho meno dobre napisla)- kamosky tiez u neho boli a su spokojne. je to pohladny prijemny chlapik,vraj 😀 .,ale osobnu skusenost Ti napisem 30.04. 😉

cicimon
19. apr 2012

@monculka si nebola na NT merani?

porinka
19. apr 2012

ja som bola na 3D v Gin-FIve v BA, na malom v 16 tt a platila som 17 evri a teraz idem v 25 tt a budem platiť 47 evri. 😎

miskachrumka
19. apr 2012

@wadja to si povieš aj pri porode že musiš vydržt všetko kvoli nemu !
ja ti poviem že premna je doteraz nočná mora ta bolest je to strašná bolesť ono ej to tažko písat mamičkám ktoré to nezažili alebo kroré vobec ešte nerodili !
ja som si vyskusala oboje a poviem že ani jedno nebolo prechádzka ružovou zahradou !
aspon v mojom prípade určite !
no každá vieme že priniesť dieta na svet je tažka uloha a preto to štatie máme mi ženy a nie chlapy tí by to ani nevydržali!
ale potom všetkom, ked uvidíš ten uzlíček tak to stojí za to !

monculka
19. apr 2012

@cicimon no ked je to ten v 12tt tak asi nie.

pekosita
19. apr 2012

@porinka no ked som bola na umelom tiez ma to dost vycerpavalo pichat si injekcie ,ale do brucha teda presne do sadla to bolo najmenej bolestive... 🙂

porinka
19. apr 2012

@monculka
aj ja si varím rajčinkovú polievočku, aj pri PC som, aj rajčinky balkónové si sadím...nuž keď my ženy vieme robiť viacej vecí naraz 😀 😀 😀

monculka
19. apr 2012

@porinka hej sme sikovne...uz sa sama na sebe smejem ze ked idem do kuchyne berem aj notebook a ked idem sp5 do obyvacky zasa ho vlacim 🙂

miskachrumka
19. apr 2012

@monculka ja tiež už som povysávala pozmývala kuchynu aj povešané mam som vykupana no ešte nemám navarené 😒

saranata
19. apr 2012

@monculka
@cicimon toto tu u viacere baby písali ze nemali prvý usg ( NT a NB ) , a to ten dolezitý ktorý je sučastou kombinovaných testov papp-a a nechápem to , ako to ze to neurobia??
ja som tu v jednej sukromnej teme kde sme sa spolu snazilo otehotniet a tiez tam je jedna ktorej to lekár nerobil a ani je to nemal v plane robit tak od toho lekára odišla a nový je tento usg hned urobil , ved tam sa vylučuju prvý raz vyvojove vady a od toho idu dalej tripple a podobne vyšetrenia

cicimon
19. apr 2012

@saranata no a hlavne ked je to povinne vysetrenie...

wadja
19. apr 2012

@porinka no keby doslo k tomu tak asi by som sa prekonala alebo zasa by to ostalo na mojej zlatej susede 🙂 este ze ju mam 🙂 aspon som si pripomenula ze jej musim zas nejaku malickost doniest za jej ochotu

nessy
19. apr 2012

@monculka my to mame za tych cca 40 s fotkou aj videom,aspon tak mi to tvrdila,idem sa nalhasit buduci tyzden

nessy
19. apr 2012

ja robim jahodove tvarohove gule 😀 😀 😀 😀

wadja
19. apr 2012

@miskachrumka si to tak krasne napisla 🙂

porinka
19. apr 2012

@saranata
ja tiež neviem, či mi to robil, bo nič nekomentoval a ani nemám nič v knižke napísané...ale keď som sa ho teraz na morfo pýtala, že či to bolo v poriadku NT a aj šija, tak že hej povedal...teraz chcem aby mi to tam dopísal 😠

porinka
19. apr 2012

@wadja
keby som sa bála inj, tiež by som si to nechávala pichať...zo začiatku sa mi pekne ruky triasli, bo som si musela miešať prášok s vodičkou a meniť ihly a tak, ale časom som bola skoro profík...len keby to tak nebolelo ku koncu 😖 😖

wadja
19. apr 2012

@porinka tak toto by som sama nemohla robit pri injekcii odpadnem skor ako pri odbere a stastie ze tie co mi picha su uz nadavkovane v stirekackach a vyzeraju inac ako klasicke tak tie zvladam

pekosita
19. apr 2012

a ja sedim v praci a doma neporiadene a nenavarene 😒 ....no cez weekend dobehnem zameskane, aspon dufam 😀

pekosita
19. apr 2012

@porinka mna to ku koncu bolelo hlavne koli modrinam z pichania co som mala na bruchu ...

saranata
19. apr 2012

@porinka keby bolo zle tak to tam napísane maš a to by ta hned niekam posielal