icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

wildluccia34
2. dec 2012

kalifa28....http://babetko.rodinka.sk/vyziva/zaciname-papat... možem ti najst a poslat omnoho viac takych člankov,vieš moja?tak nehovor nič o literature,a hlavne je poradit sa s lekarom,ak ti on schvali,tak vy sa tu máte čo najmenej do toho starat"

kalifa28
2. dec 2012

@wildluccia34 už tyžden papa vyživy,aj pribináčky a 2 dni už aj polievočku,chuti mu všetko,nič mu z toho nie je,tak som rada.... akože sorry, ale niekto z nás tu ozaj nevie čítat. a čo je horšie, ani sama po sebe 🙂 takže schlad hlavu a investuj energiu radšej do študia moderných praktík v podavani prvých príkrmov....

kalifa28
2. dec 2012

@wildluccia34 hlavne klídek a nohy v teple..... howgh! idem si ja len pekne na FB, tam to aspon nikomu neondie rovno na...... 😀 😀 😀 😀

wildluccia34
2. dec 2012

@pupawka800 aha ale už dobre,nie?nemáš nijake problemy,nie?no mna tiež nastrihovali a ja som prišla do nemocnice v stredu rano,robili mi všetky vyšetrenia,nechali si ma už tam a porodila som až vo štvrtok 11.15,a to som mala bolesti tiež dost hodin...a porod tiež tažky,prestrihaval ma doktor Ukrajinec a tiež mi potom sestrička pomohla tlačit na brucho...ale som rada,že už máme po tom a že sa už možme tešit z našich ratolesti 😉

wildluccia34
2. dec 2012

@kalifa28 chod si chod,ja som kludna,ja som na MK dost dlho a nikdy sa mi nikto do ničoho nestaral,teda som sa nestretla s takymi trapnymi mamičkami,až dodnes

wildluccia34
2. dec 2012

@kalifa28 ano ale ty si pisala zeleninove polievky!pritom nevieš ake polievky mam ja na mysli a aj jogurty tu splietate a banany,čo je uplne ine rozdiel...takže moje ešte raz čitaj a potom ešte 100-krat 😀

kalifa28
2. dec 2012

@wildluccia34 hoc aj ked si ho otrovíš... mna tvoje dieta netrápi, len mi je ho luto....

wildluccia34
Odpoveď bola odstránená
kalifa28
2. dec 2012

@wildluccia34 a davaj si pozor na usta, tu dolu sme zvyknutý na slušné sposoby.... 😀

kalifa28
2. dec 2012

@wildluccia34 ja svoje dieta s mojim rozumom aspon kojím a nedavam ju jest otrovy!
končím, so zadubencami z lesa nemá zmysel komunikovat. pa

wildluccia34
2. dec 2012

@kalifa28 ja nemam slov 😝 chudence tvoje deti,čo im ani jest nedáš

wildluccia34
2. dec 2012

@kalifa28 ano bohužial niekto ma to štastie kojit deturence,ja som to štastie dlho nemala,tak preto sa niekomu frajeríííí...a že otrovy,no to ked poviem pri najbližšej poradni doktorke,tak sa poriaaadne zasmejeme 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lucia795423
Odpoveď bola odstránená
kalifa28
2. dec 2012

@lucia795423 asi bude najlepšie Lucka 🙂

lucia795423
2. dec 2012

A este dievcatkam premudrelim citanim literatury...svetova zdravotnicka organizacia neodporuca s prikrmami pred ukoncenim 17 tyzdna akehokolvek dietata ci uz kojeneho alebo nie a viete preco? Aaaa skoda reci....tak poriadne studujte dievcence, lebo babatkam ublizujete...ale nam s kalifou to je jedno, my sme si tu pomahali a radili...ale komu niet rady tomu niet pomoci...inak ani ja mojmu chudatku nedam nic okrem cicika, preto vazi 7200g...lebo je hladne...

wildluccia34
2. dec 2012

@lucia795423 tak nam nerad,nikto o tvoju radu nestal,dobre???jasne že každemu sa mudro hovori,ked dava babatku prsnik...a píš si svoje nazory s kalifou,lebo ja nie som zvedava na tvoje mudručke rečičky

pupawka800
2. dec 2012

@kalifa28 Akoze nase deti uz maju 4mesiace takze diatatu po 4mesiaci sa uz moze dat skusit kasicky aj mrkvicku s zamiacikom. tak klud klud.Ja inych neriesim tak nerieste ani vy nas.Dakujem

pupawka800
2. dec 2012

@wildluccia34 Ako ja nmam slov na poniektorych ludi! ja mozem dat svojj malej aj bambuger a vas je potom Chu..!!! Sprepacenim!Asi bude lepsie pisat spravy🙂

kalifa28
2. dec 2012

@pupawka800 jasné, jasné, jasné... maju 4 mesiace.. a kolko ???? 2 dni?? tekže takto: kojene deti do pol roka len mm, potom postupne zavádzat zeleninku. kladiem dovar na slovo POSTUPNE!!!! nekojene: od ukončeneho 4.m POSTUPNE zavádzat ZELENINKU, potom POSTUPNE pridávat mäsko, po mesiaci nahrádzat dalšie papanie novým príkrmom, napr. kašičkou, ovocím.... jogurty po 8. ukončenom, tvaroh po roku!!!!!!!!!! tak isto vaječne bielko.... proste alfa omega príkrmov... tažké?????????? no pre niekoho asi hej....

wildluccia34
2. dec 2012

@pupawka800 ano ano to som ti chcela aj na navrhnut 😉 neviem,ja som sa nikdy nestarala do nikoho,kto komu čo dava,poznam tolko vela mamičiek,čo davaju detom ine nezdrave jedla v 4.mesiačiku a ty sa im snažiš dat to najlepšie pre nich a vidiš,dopadneš isto ako ch... 🙂 vieš to tak niektore si myslia,že im napchaš cely pribinačik alebo vyživu,pritom nevedia,že im daš skusit len na 2 lyžičky a postupne každy 3dnik,nie každy den,ale neriešim,lebo sa ta nikto nič neopyta,len sa rozčuluje 🙂

lucia795423
2. dec 2012

Viete co je mi z vas na grcanie...a mozte ma nahlasovat kde chcete sa z vas nepokakam...ja nikoho neurazam, vy sa urazate same!!!!!!!!

wildluccia34
2. dec 2012

@kalifa28 a starat sa ešte vieš???si mala davno vypadnut,si myslim,to je jedno,či ma ukončeny 4.mesiac,alebo či mu začina a postupne sa mu skuša davat...ale starat sa furt budeš 😀

kalifa28
2. dec 2012

@wildluccia34 krásna uroven, fakt.... ste tuto skupinu len zaniesli špinou... možte sa hanbit.

wildluccia34
2. dec 2012

@kalifa28 😀

lucia795423
2. dec 2012

@wildluccia34 ta poprosim ma neobtazuj sukromnymi spravami....

wildluccia34
2. dec 2012

@lucia795423 a ty ma neobtažuj vobec!

lucia795423
2. dec 2012

@wildluccia34 ta neviem kto tu parazituje...

wildluccia34
2. dec 2012

@lucia795423 😀 že neviem kto začal a že matka 2 deti 😀

lucia795423
Odpoveď bola odstránená
kalifa28
Odpoveď bola odstránená