icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kinsli
6. máj 2010

jé tak to jsou kočky fakt stejně staré 😵

darjena
6. máj 2010

no uvidim ako budem stresovat. ak to bude neunosne, tak mu zavolam, ale nechcem vyzerat ako panikar. vravel ze to vyzera v poho, ale akurat o dva tyzdne mensie. to sa mi ale zda vela. taky tyzden by som pochopila... ja nevieeeeem... ☹ som myslela ze po vysetreni budem kludnejsia a teraz takto...

kinsli
6. máj 2010

Jsi na rodičáku nebo už pracuješ??? Já už jsem v práci, ale rodičák budu pobírat do 3 let. Tedy samozřejmě do 2 let a 7 měsíců pak už bych šla na meteřskou 😀

kinsli
6. máj 2010

darjena: Jaký máš problém???

darjena
6. máj 2010

ja si to este uzivam doma. u nas ked pracujes, tak rodicak stopnu. a malu mas v skolke? ja si stale myslim ze by to tam nezvladla. ale pravda je ze sa mi velmi do tej mojej stres-prace nechce. a teraz uz vobec nie 🙂

darjena
6. máj 2010

kinsli, dnes som bola u doktora a podla toho co vypocital by som mala byt 6tt + 2 ale podla toho co videl na utz to vraj vyzera na ani 4 tt... sa spolieham na to ze to sposobuje moj rozhadzany cyklus. mala som ho 31 - 36 dnovy... takez aj ovulka musela byt posunuta a tak...

kinsli
6. máj 2010

Ne, ne u nás je školka od 3 let a teď je všude tolik dětí, že se bere až od 4 let 😉
Kačenka je z 80% s taťínkem, když má noční nebo odpolední a když máme oba ranní tak je u dědy nebo babičky 😉

kinsli
6. máj 2010

holky letím jede nám za 15 min. bus
chci s Kačkou do dětského koutku okolo 20h se ukážu 😀 😀

albao
6. máj 2010

darjena: a vies aku dlhu mavas lutealnu fazu? Lebo povedzme, ze prave tento cyklus si mala ten 36-dnovy a mas bezne 10 dnovu LF. Potom si otehotnela na 26DC, kym bezne kalkulacky rataju, ze si otehotnela na 14DC. To je 12 dni rozdiel a samozrejme, ze potom on vidi ovela mladsie miminko. Netrap sa, urcite je to v poriadku 😉

darjena
6. máj 2010

albao tak takuto informaciu ja vobec nemam 😉 ani vlastne neviem aka je to faza 🙄 zistujem aka som nevzdelana v tychto veciach. myslite ze by mi tu krv mohol skontrolovat aj nejaky iny doktor? vseobecny? mam znamu, ze ci by mi to tak potajomky neskontrolovala... ale tiez dufam ze je to tak a otehotnela som neskor.
inac dnes mi je zase straaasne zle. ja zjem obed a od vtedy mi je az do vecera zle od zaludka... toto som pri tanicke nepoznala.

bubush
6. máj 2010

ahojte 🙂 vidim ze sa tu stresuje...clovek caka na prvu navstevu dokyho aby si vydychol a vidim ze este aj to sposobuje stresy ☹ ja som dnes tiez nejak v strese lebo nic necitim - ani prsia ani brusko-to ma zvyklo pobolievat ked som bola v strese a teraz nic...ja neviem

albao
6. máj 2010

darjena: to neviem, ci to urobia aj inde, v tom sa nezvyznam. Ale vyznam sa v zenskom cykle a viem ti na 100% povedat, ze tvoja uuuplne najskorsia ovulacia mohla byt na 15DC a najneskorsia 26DC. Pricom ovela sancia je na tie neskorsie ovulacie, lebo menej zien ma az 15-16 dnovu lutealnu fazu. Preto je pochopitelne, ze je miminko mensie 😉

darjena
6. máj 2010

bubu vyzera to ze som zalozila stres kutik. ale nie nie nie. koncime. ziadne stresovanie. moja fazulka je proste mlada a to je cele 😉 a tvoja si dava slofika, preto nic necitis. 😉

albao
6. máj 2010

bubush: to bude magneziom. 😉 Odkedy som si doplnila magnezium od lekara tak ma tiez nic neboli. V strese sa magnezium spotrebuje a moze boliet brusko 😉

sylvia21
6. máj 2010

Darjena - to, ze Ti je zle, je vlastne velmi dobre znamenie 🙂 Hovori sa , ze cim viac zle, tym sa baby viac snazi 🙂

sylvia21
6. máj 2010

Albao si tym myslela, ze z magnezia moze boliet brusko?? ja som si dnes kupila magnezium mineralku , nech mam troska zmenu od cistej vody. Uzivate kocky aj nejake vitaminy?

sylvia21
6. máj 2010

Uz som pochopila, ako si to myslela. Dnes mi to akos ipomalsie mysli 🙄

darjena
6. máj 2010

albao dakujem. vidim ze sa fakt vyznas. normalne si ma ukludnila. sylvi, juj no nech sa snazi. ja budem zase v klude. sice si to neviem predstavit... ale budem. mala tana ma tu obstreluje bublinami. ma taky mechanicky bublifuk s vrtulkou... to budu paradne jarove flaky vsade... ale kedze sa mam setrit, tak neviem kto to pozmyva 😝

bubush
6. máj 2010

no ako je to s tym magneziom? to by malo ukludnit-aj psychiku aj sa odporuca pri tvrdnuti bruska a teraz som si spomenula ja som vcera vypila skoro celu magneziu...zeby to bolo tym??? 😕

albao
6. máj 2010

bubush: 😀 urcite! Ja som tiez dostala od lekara vcera magnezium a odvtedy nic ... Brusko je uuuplne v pohode teraz. 😉

bubush
6. máj 2010

sylvia a tie vitaminy-neviem ako ostatne kocky ale ja si davam calibrum babyplan a douzivala som kys.list.co som mala...ja som bola fajciarka tak radsej som si dala vitaminy 😉

albao
6. máj 2010

sylvia: mne kazal lekar femibion 800 az do 12tt 😉

bubush
6. máj 2010

booze tak toto ma nenapadlo-diky albi 😉 ja som uz volala chlapovi do roboty nech mi zozenie testy ze surne potrebujem ale sa mu bohuzial neda lebo je sam a tak som potrebovala vidiet tmavu ciarku 🙂

sylvia21
6. máj 2010

minule mi vravela lekarnicka, ze su rozne typy femibionu. Ja uz uzivam tolko liekov, ze som nechcela viac zatazovat oblicky, ale tiez som sa nakoniec rozhodla pre femibion, ale davnejsie som uzivala i calibrum i mathernu, ale matherna mi bola velmi tazka na zaludok. Tak snad tie nase babatka dostavaju vsetko co potrebuju, aby mohli spokojne rast.

darjena
6. máj 2010

sylvia ja som zacala jest kyselinu listovu a vitamin E. tak mi poradili. pri malej som uzivala maternu, ale teraz som sa rozhodla ze nebudem, kym nebude potreba. bola potom dost velka a sestricky v porodke vraveli, ze to z tej materny a pod. su take velke deti. takze pokial budem mat dost vitaminou zo stravy, staci ta listovka. tolko salatu zase nepojem 😉

a teraz uplne mimo,
miyy, a to vam vlhnu steny v novostavbe? aj my staviame tak daj potom vediet v com bol problem. my mame teraz taky vlhky byt a tesim sa ze v dome bude od vlhka a plesni pokoj...

albao
6. máj 2010

bubush: ucim sa sama kazdym dnom a od vcera viem ake je magnezium zazracne 😀 Dostala som od dokiho na predpis magnezium 500mg od firmy GALVEX, kde sa priamo pise, ze 'vhodne pocas tehotenstva', ale urcite aj bezne mineralky Magnesia a ine magneziove tabletky budu vhodne. Aj v bananoch je dost magnezia.

bubush
6. máj 2010

no super albi a akurat som aj dojedla banan 😀 som zostala uz kludnejsia...ale by som neverila ze obyc.mineralka dokaze tak ukludnit brusko-ako nebolelo velmi ale teraz vobec 😉
ja ked citam taketo pripady ako som ja tak si vzdy vravim co preboha stresuje ved je to v pohode a aha ako to prislo na mna tak uz som polepena ako 😝 😀

sylvia21
6. máj 2010

Darjena - kys. listovu mam i ja na predpis od lekara. Tu som uzivala i pred otehotnenim, uz asi tri mesiace.

albao
6. máj 2010

bubush: 😀 a ja som ako stresovala v utorok? 😀 😀 😀 Sice kvoli mini-spineniu, ale aj tak, nikto ma nevedel uchlacholit 😅 Asi kazda chvilku stresujeme. To su tie nase nadherne krasnucke tehotenske hormony 😵 😀

bubush
6. máj 2010

ved hej albi ale tak ty si slabunko krvacalo-to keby sa stalo mne tak asi odpadnem od strachu ze co sa to deje 😀 no ale aspon vies ze je vsetko ok 😉 ja tomu stale nemozem uverit - ze tehu hormony 😵 fakt mi to nejde do hlavy ze naozaj sa to podarilo a je to tu...ja uz chcem vidiet fazulku ako mi zamava a bije srdciecko a potom sa opijem magneziou 😀