icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

mariadaniela
6. máj 2010

ano missed abortus, ked plod odumrie, ale zena to nijako neciti, zvycajne sa to zisti az na sone ☹ , ale netreba na taketo zle veci mysliet, co s aa stat, to teraz neovplyvnime, leda tym, ze budeme dodrziavat zivotospravu a ziadne stresy. Podla mna ak s a babatko zle vyvija, ci nastane nejeky geneticky problem, tak babinko same odide, zastavi s a jeho vyvoj 😔 . ja dufam, ze to nestrete ziadnu z nas, i ked ja som tiez taky stresak, ze pocitam aj s tym , bojim sa .. Ultrazvuky budem mat
7-8 tyzden
12 tyzden
18 tyzden
29-30 tyzden
36 tyzden
ale zakazdym 2x, raz v normalnej poradni raz v genetickej, takze ak pocitam 10 ultrazvukovach vysetreni, tolko som mala aj pri malom, kedze som prekrocila 35 rokov

mywiel
6. máj 2010

Niekedy je zlé ochoriet na chripku, virusy mozu tiez poskodit plod ale toho sa vy bat uz nemusite teraz na jar uz to nehrozi, ja som bola prvy trimester vzdy v zime to bol horor a vsetko dobre dopadlo, len som sa vyhybala prvy trimester chorym, kaslajucim ludom.

mariadaniela
6. máj 2010

mywiel ano to mame stasti, ze nie je chripkove obdobie 🙂 , no pozeram ze ty v lete s najvacsim bruskom... tak dufajme, ze nebudu velke horucavy

mywiel
6. máj 2010

No predtym som tiez bola v lete mala sa narodila v polke jula takze to uz poznam. 😀 😉 nohy plné vody ale co uz zas to odide 😅

sylvia21
6. máj 2010

mariadaniela - to mas ozaj troska komplikovane, ked Tvoj doki nema vsetko v ambulancii. Ja som tiez raz chodila k takemu leakrovi, ale skoro som ho vymenila. A v Madarsku nie su lekari v nemocnici s pristupom k ultrazvukom, ku ktorym by si mohla chodit? A inak, ke sa pozries na celebrity, tak vsetky maju okolo 40 a maju krasne zdrave deturence 🙂

Zuzumajko 😉 , Albao 😉 , Lucie 😉

mywiel - ja som sa infekcie dost obavala, lebo som bola od februara skoro stale chora, vkuse sa na mna nieco nalepilo. Nastastie je to teraz uz lepsie. Ono i pohoda bez stresu lieci.

Ja sa tesim, ze teraz je vela cerstvych vitaminov. Toto je idealne obdobie, ze mozeme papat cerstve ovocie a zeleninku 🙂 Kocky aj vy pocitujete specialnu unavu?

lucie.krajcarova
6. máj 2010

Zuzi, jj zamlké těhu nebo zamlklý potrat, je to totéž. řekla bych, že je to moc smutné, ale na druhou stranu, pokud je plod poškozený, asi to tak má být...

Mariadaniela, to máš dobré, že to víš tak přesně, kdy bude utz. při prvním jsem to měla asi takto:
8tt - první prohlídka
12tt
20tt velký (konečně "venkovní" 😀
32tt velký
pak každý týden kvůli poloze plodu KP.. to jsem si prcka užila! i když se neukázal, co vlastně je!!

slyšela jsem, že u nás hradí pojišťovny jen 3 ultrazvuky, zbytek si doktoři platí sami.. te´d jsem u jiné doktorky, takže vůbec netuším, jak často to bude..

mariadaniela
6. máj 2010

Lucia, mne by viac vyhovoval slovensky zdravotny system, tiez ma stve ten ultrazvuk, ale co uz narobim, genetiku si dam vysetrit aj na Sk, aby som mala od 3 roznych lekarov.. v Madarsku je zas svteko zadarmo, vsetko preplaca poistovna..
Bola som s malym na prechadzke, tak nechcel ist domov, nakoniec si hodil motorku do priekopy, musela som sa tam stverat a domov som dovliekla aj motorku aj maleho na rukach, uf...teraz akokeby nic pozera Lola a Bolka a na ulici reval ako sirena, 😀

rozalenka
6. máj 2010

ahojky holky, jak se mate??? a jak vam je???ja bych mela byt dnes asi 6+3tt a dneska su temer nepouzitelna...je mi zle uz od rana ...ted jsem se naobedvala ale nejak to vubec nepomaha...je mi zle porad....uplne na zvraceni....to se nastesti zatim jeste nekonalo...doufam ze to brzo prejde....

lucie.krajcarova
6. máj 2010

Rozalenka, teda mě nic není, energie mám na rozdávání 🙂 a jsem i dobře naladěná 😉 držím palce, ať tě to přejde!

rozalenka
6. máj 2010

tak to ti ted momentalne zavidim.... 😒

darjena
6. máj 2010

ahojte, tak mam so sportom koniec. vraj sa mam setrit. nie som velmi odviazana. videla som dutinku aj zltkovy vak ale embryo este nikde. doky povedal ze by to uz malo byt vacsie... tak som trochu v strese, ale zase ten moj rozhadzany cyklus, ktovie v ktorom som ja vlastne tyzdni. tak mam prist zase 20.5. vraj vtedy uz hadam urcime aj TP a uvidime embryo. no mam take zmiesane pocity. kupila som si kyselinu listovu a vitamin E. inak sa hrozne potim. kym som malu zatrepala k mame a vyrazila na autobus. bola som mokra ako mys. a to teda dnes zrovna najteplejsie nie je...
no idem uspat tu moju herecku. tiez sleduje lolka bolka. ale kino konci a ideme si schrupnut 😉

kinsli
6. máj 2010

Ahojky holky, můžu se přidat??? Včera a dnes mi vyšel testík s // Zatím je tedy slabá jsem 10 dpo,
ale už od 30.4. tuším že miminko bydlí 😀 ( špinila jsem )

V sobotu ještě raději zkusím další test až si hodím tt do profilu 😉

kinsli
6. máj 2010

jo zapomněla jsem TP mi vychází 17.1. 😉

kinsli
6. máj 2010

chtěla jsem napsat než jsi hodím tt do profilu

miyya
autor
6. máj 2010

Tak Darjena len sa pekne šetri. ja som tiež dneska K.O. včera sme mali návštevu do polnoci a malý už vstával o šiestej. Muž teraz búra v obyvke beton z podlahy. začali nám v novom vlhnut steny,tak teraz ako superské, musí najsť, čo to je. takže dneska mi možno rozkope celú obyvku a potom bude betonovať. no tak poteší. 😒 😒 🙄

Kinsli vitaj a tešíme sa s tebou. 😵 😵

Darjena ked si si neni istá,tak si kup aspon tri lacné testy a rob si ich každé ráno. uvidíš,či tá čiarka silnie. aspon sa ukludníš. a neposlal ťa gyndák na krv.nech vidí ako rýchlo ti rasie HCG. to je puk 🙄 🙄

albao
6. máj 2010

darjena: joj, nestresuj sa! Vsak v tomto veku miminka sa to meni kazdym dnom a staci ak si mala ovulku o par dni neskor a uz vidiet len vacok, nie miminko. Netrap sa tym 😉 Urcite je to v poriadku!!! 😉

albao
6. máj 2010

kinsli: vitaj medzi nami a zelam prijemne tehulkovanie 😵

kinsli
6. máj 2010

Ahojky holky moc děkuji za přivítání, ještě se přidá kamarádka má termín nejspíš 2.1. 😉

kinsli
6. máj 2010

kolik Vás tu už je???

kinsli
6. máj 2010

od kolikátého dne vynechání jste měly nějaký koukatelný testík??? Já zkusím počkat do so-ne a snad už bude čárka alespoň na fotografii vidět 😀

verunka62
6. máj 2010

Ahoj,
Kinsli vítej mezi námi,kolik nás tu je přesně nevím,co myslíš koukatelný?já 10dní před MS ducha,který sílil postupně v době kdy jsem to měla dostat už byly čárky stejně silné,jsem pošuk testuju dál,abych byla klidnější do kontroly 🙂

albao
6. máj 2010

kinsli: ja take 2 dni vopred som mala pekne ciarky, ale ja mavam 16 dni lutealnu fazu, cize takych 14 dni po ovulacii to uz bolo pekne vidiet u mna. Ale ono to rastie veeelmi individualne, dolezite je, ze rastie 😉

sylvia21
6. máj 2010

Ahoj kocky - ja sa pridavam ku KO skupinke. Nastastie mam doma klud a mozem len oddychovat. Burat obyvacku alebo vynasat motorky z kanalov to je dnes nad moje sily. Ale ste dobre kocky, ze to zvladate.

Ahoj Kisli - ja som vasinou mala take dva tt po ovulke slabucku ciarku.

darjena
6. máj 2010

dakujem dievcata za ukludnenie. veru si ja nakupim testy, ved by ma do 20. teho porazilo. tiez nechapem preco ma neobjednal na krv... asi to chce nechat na prirodu.

kinsli vitaj. vidim ze mame rovnako stare princezny 🙂 je nas tu ako maku. uz som celkom stratila prehlad...dufam ze tu s vami vydrzim az do konca 🙂

kinsli
6. máj 2010

Jé holky tak to máte oproti mě delší cykly 😉 Já mám 26 DC a Luteralní fázi 10 dní. Takže si hold budu muset na pořádný testík počkat 😉
S Kačenkou jsem testovala 12 DPO a byly krásné //

Doufám, že vše bude ok a fakt pořádné 2 čárky do těch 5 dnů najdu. Mě o nic nejde snažili jsme se 2 měsíce, ale tak nějak už s tím vnitřně počítám 😀 tak by mě to asi trochu zklamalo kdyby mrcha dorazila 😔
Ale zatím dobrý dnes jako by vynechávám a teplota stoupá 😉 No pokud do pondělí neklesne tak si můžu oddechnout 😀

kinsli
6. máj 2010

darjena: Kdy se narodila malá??? Kačenka je 17.4.2010

sylvia21
6. máj 2010

darjena, ja sa tiez cudujem ,ze Ti nepsravil kontrolne hcg. Skus mu zavolat a zajtra rano by Ti mohli zobrat krvicku. Nech si spokojnejsia.

kinsli
6. máj 2010

tak to se mi moc nepovedlo samozřejmě 2008 😅 😀

darjena
6. máj 2010

moja tanicka je 21.4.2008 😉

kinsli
6. máj 2010

já pokud bude vše ok, tak bych chtěla k doktorce 21.5.
mám 22.5. narozeniny tak abych věděla jestli je vše ok a tluče srdíčko 😀