icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

sirael
31. máj 2011

@albao Sikulka a papkana....🙂 A kolko si spravila tej kasicky? No a fcul budes ako pokracovat? Zajtra nic? Ci teraz len obcas jej nieco das?

verca84
31. máj 2011

@haniula jéééé, krása... kde jste se to byly fotit.. a to fotila jen Markétku nebo i s rodiči ? to je modelka.. fakt.. krása.. už se těším na upravené.. necháte si určo nějakou fotečku zarámovat a pověsit do bytečku. 🙂

verca84
31. máj 2011

@markysek2 taky to vyzkouším uvařit něco.. a ted jsem tu četla že to budete zamrazovat do tvořítek na led.. super nápad. mě to vůbec nenapadlo aprávě jsem uvažovalajak to budu dělat každý den vařit takovou mini porci... tak už vím jak na to 😀 jinak dneska měla Vanesska brokolici a teda ta měla mega úspěch.. málem mi to brala z ruky.. ochutnala jsem to i já, a kupodivu mi to chutnalo.. takže špenát a brokolice je u nás na prvním místě.. jsem zvědavá na masko 🙂

verca84
31. máj 2011

@sirael přesně tak.. musíme to vyzkoušet, co nám vlastně budou dlabat.. dnešní brokolice měla veliký úspěch.. malá se olizovala až za ušima.. 😀

albao
31. máj 2011

@sirael dala som jej 30ml kasicky, na zaciatok ... ale mala som pocit, ze by spapala aj 200 😀 Budem pokracovat, kazdy vecer dostane kasicku. O tyzden dame asi mrkvicku. Nemame sa kam ponahlat, sme na MM, skor su to take chutovky 😵 A ty uz davas aj kasicku popri zeleninke?
Ja sa asi budem drzat toho, co je na kojeni.net, len tu kasu som chcela dat skor, lebo mi tak hovoril moj instinkt, ze sa potrebuje poriadne zasytit.

sirael
31. máj 2011

@luuca1 Neboj, kup si v poharikoch a vsetko bude o.k....:-)

elzu
31. máj 2011

@albao To je paráda, že to máte za sebou! I když to muselo být o nervy...nás to čeká příští čtvrtek, tak jsem zvědavá, budeme mít zatím jen ty náhradní, pak až svoje...na jednu stranu se hrozně těším, ale na druhou stranu, když si představím, jak strašně umí řvát, už teď se děsím...

sirael
31. máj 2011

@verca84 Tak som zvedava ako sa my budeme zajtra tvarit - idem dat mrkvicku a zemiacik, tak uvidime....🙂
@albao Ved urcite ty ked citis, ze jej to treba dat, tak treba. Ty si maminka a ty jej rozumies...🙂 Ja som to skusala po veceroch spravit, raz to bolo riedke, raz huste a potom som sa na to vy....la...🙂 Ona mi vecer vypije jedine z flasky, aj pri tom mi zaspava, tak si neviem predstavit, krmit ju vecer lyzickou...🙂

albao
31. máj 2011

@elzu tak vam budu nastrelovat? podla mna je to lepsie. Menej krvi. Teraz som jej to umyvala repikom a teda chuda, mala tam toho dost zaschnute 😖 Asi je to nastrelovanie fakt lepsie.
Na druhej strane, Hanka je precitlivela, takze u nas aj ten plac bol prehnany a netreba sa toho az tak bat. Za 15 minut je aj s placom to najhorsie prec. Potom uz len utisit, uspat a je fesanda 😵

@sirael ale zase taka fotka ako zaspala s lyzickou v puse ... 😀 😀 😀 Hanka flasu odmieta a z lyzicky papa pekne, takze ja budem cca o siestej davat kasicku a o siedmej posledne kojenie pred spanim ... tolko moja naivna predstava, uvidime, co spravi realita 😀

albao
31. máj 2011

Jeeej a uz sa zase pretacame! Potvroka moja malinka uzasna 😵 Tyzden sa pretacala, tyzden nepretacala a od dnes sa pretaca zase 😝 😀

elzu
31. máj 2011

@sirael Protože riziko přenesení jakékoliv infekce do otevřené rány po vpichu je příliš veliké na to, aby si to někdo vzal na svědomí...proto ti bez očkování píchne naušnice fakt málokdo...

elzu
31. máj 2011

@albao Jo, jo, budou nastřelovat...uvidíme, jak to zvládnem...úplně super je na to framykoin, ale oni ti určitě řekli, co na to...já jen, že můj táta taky píchá holčičkám naušnice, maminkám doporučuje framykoin a vždycky se jim to krásně zahojilo...

sirael
31. máj 2011

@albao Nooo, taka fotka by nebola zla....🙂 No sak aj ja musim nieco vymysliet s tou kasickou...🙂 Uvidime, mozno casom to skusim zasa...🙂
@elzu Sak ja sa nekafrem lekarke do toho co mi povie...🙂 Len preco potom niektore maminky davaju prepichovat uz v porodnici? Alebo fakt vela babatiek je, co maju do troch mesiacov nausnicky a zaockovane nie su....☹

elzu
31. máj 2011

@sirael Podle mě je to prostě o svědomí toho lékaře, ale ještě jsem teda neslyšela, že by se napichovaly už v porodnici...u nás malé nechtěli ani nehty ostříhat, protože se báli, že by jí udělali nějaký záděr a do něj by se jí dostala infekce...

albao
31. máj 2011

@elzu povedali mi repik, ale framykoin je vidis to dobry napad 😉

haniula
31. máj 2011

@verca84 jistě!! máme i společné... a navíc budeme mít i fotoobraz ve velké velikosti!

haniula
31. máj 2011

@albao betadina v masti je lepší....

elzu
31. máj 2011

@albao 🙂 mám to z tátovy letité doktorské zkušenost ne z vlastní hlavy 🙂 škoda, že s tátou mám tak blbé vztahy...protože jinak by píchal naušničky Malé on...

markysek2
31. máj 2011

@verca84 já jsem o tvořítkách na led taky uvažovala, ale koupila jsem kelímky od tescomy a říkala jsem si že hlavně na vařené maso a třeba na mrkev ( další zeleninku), nechci toho dělat mega moc do zásoby...spíš jen pro zpestření nevím třeba tu brokolici...brambor se stejně zamrazit nedá tak ten budu vařit stejně vždycky čerstvý

ještě ted mě napadlo..no vlastně jsen to někde četla...zkusím mu až nebude chtít už papat dát mu místo lžičky jídlo na prstě..aby se sesnámil s chutí...akorát doufám že mi neukousne prst, jako když jsem mu dneska mazala dásně gelem 😀 😀 😀

neposedna
31. máj 2011

@sirael ja som tiez mala nestle kase a robili sa mi v nej hrcky 😢 😢 😢 takl som kupila hami a tie su super!!!! nehrckaveju sa a idu lepsie cez flasu, tak skus 😀 😀 😀 😀

@verca84 spenat sa nemusi len 1x do tyzdna, to v priapde, ze by si kupila spenatove listy a sparila ich, lebo celkovo listova zelenina viaze veka dusiucnanov, pokila davas spenat s poharika, tak kludne aj kazdy den!!!! 😀 😀 😀 spenat je dolezity zdroj zeleza 😀 😀 😝

sirael
31. máj 2011

@neposedna Noooo, tak skusim kupit teda inu znacku. To ma nenapadlo, ze to moze byt na prd aj zo znacky...🙂 Ale tak mozno som to na figu robila...🙂 Ale dam pauzu s kasickami, zatial ostaneme pri zeleninke a potom ovocnych detskych vyzivach a potom dame kasicky....ked si to teda nerozmyslim...🙂 Ale dakujem za radu...🙂

neposedna
31. máj 2011

@cara.m ja malej uz teraz davam pit, davam cajik klasicky sackovy, ked nemam spraveny, tak zalejem aj granulovany, ja zalievam len prevarenou pitnou vodou, kojenecku nemala ani raz, ale ak ti bude chciet, skus len prevarenu vodu, resp. kojenecku vodu, vsak uvidis 😀 😀 😀
ked mi nechce cajik, tak trosku osladim jablkovou stavou od hami a pije jak dabel 😀 😀 😀

neposedna
31. máj 2011

@sirael ja som tiez bola nervna z tej nestle, pak mi poradili hami a bolo to uplne ine 😀 😀 😀 vraj aj babylove z DM drogerie su super, treba porovnat cenu, ja som tiez vypustila zatial kesa, bo vecer je nervozna, tak najrychlejsi je prsnik 😀 😀 😀 skusim tak za mesiac az dva, bo teraz sme zacali s druhym ovocnym prikrmom 😉 😉 😉

sirael
31. máj 2011

@neposedna Uz si zacala s ovocim? A co si jej davala? Teda ake ovocie?

neposedna
31. máj 2011

@sirael ovocie uz som skusala aj predtym 😀 😀 😀 a dnes papala banan s jablkom, doma urobene 😀 😀 😀 zajtra asi to iste a budem musiet pozriet pohariky s ovocim zatial a pak nieco domace 😀 😀 😀 a za chcvilu aj piskotku do toho, bo chlebovu striedku papa jedna radost 😀 😀 😀

sjussi
31. máj 2011

@sirael ty kasicky nektere hrudkuji to je fakt,mam od hami a ty sou supr,nutrilon sou taky dobre ale treba to nestle sem zkusila 1x a nevim kdo to bude dojidat,dela to mega hrudky 😖

zuzik28
31. máj 2011

Holky, jen taková skromná rada, resp. doporučení. Bacha na ovoce v syrovém stavu. Kromě banánu by se mělo všecko ovoce ze začátku trochu povařit.

sirael
31. máj 2011

@neposedna Jeeezis a nebojis sa, ze jej to niekde v krku ostane? Aj ked malilinky kusok, ale bala by som sa...🙂 Ja som taka truba - bojim sa vsetkeho noveho....🙂 Ale ovocne vyzivy uz mam aj ja nakupene a tesim sa na ne, ako jej budu chutit...🙂 A teraz striedas zeleninku a ovocie?
@sjussi Tak asi si my dame na veceru kasu a bude sa nam dobre spinkat, no nie? 🙂

misha8
31. máj 2011

domáca strava je domáca strava 😀 dnes sa mi prvýkráááát pokadila až za uši v kočíku vonku 😀 😀 😀

neposedna
31. máj 2011

@sirael jablko som narajbala na struhadle, take tie stvorceky co su, vznikla z toho uplna kasicka a banan sam najemno poroztlacala vidlickou, spolu zmiesala a papala to Terezka jak drak 😀 😀 😀
nestriedam, ovocie bolo na desiatu a zelenina na obed, ale budem jej davat asi aj ovocie na obed 😀 😀 😀
inak, nastastie som kupila len jednu kasu nestle a poslednu davku som dojedla ja 😀 😀 😀