Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@sirael já bych to asi nechala konovi ten má větší hlavu..já do příkrmů znala jen základní skupiny alergenů...jako mléko, ořech, celer,.atd...a s příkrmama koukám že se skupina pěkně rozrůstá 😀 😀 😀 ...podle mě hrášek může akorát nadýmat a když se pořádně rozmixuje ( třeba jenom ten hrášek) tak tam nebudou ani nebezpečné kuličky v celku, kterými by se mohl dusit 😎 😀 😖
@markysek2 Vrave, to si aj ja myslim, ze z hrachu moze akurat tak naduvat....🙂 Ja to uz nebudem riesit co sa smie a co sa nesmie zo zeleniny a ovocia, proste ako mi to pride, tak tak spravim, a uvidim. Malej snad nijako neublizim, lebo keby som mala stale riesit co drobci smu a nesmu a vsetko studovala, tak by som ine ani nerobila...🙂
babenky, myslim, ze z toho asio zbytocne robime vedu (asi su tomu na vine vsetky media - hlavne internet 😠 😠 😠 ), proste treba robit tak ako citite, nemali by mlieko do 1 roka...a poznam kopec ludi, co od 2. tyzdnov pili mlieko kravske prevarene, bo maminy nemali dost mlieka, aj moja mala uz papala krupicovu kasicku, sice len 2 lyzicky, ale papala a ziadne problemy 😀 😀 😀
ja budem pocuvat instinkt a pozorovat malu, myslim, ze mi sama da najavo, ze jej to nechuti, takze pekne pomaly a vsetko 😀 😀 😀
aj pocas kojenia zo zaciatku som jedla uplne vsetko, aj citrusy a aj pocas tehotenstva......
takze co zahrada da budem davat pomaly papat aj ja 😝 😝 😝
presne tak ved by sme o chviľu nedavali nič 😀
my sme uz hrach jedli, ale taky mrazeny a malemu to urobilo jedine ze si poprdkal. takze ziaden problem...dala som mu ho len malo do zemiaku a mrkvicky...
my sme doteraz papali príkrmy hlavne od Babylove a Alnatura, čo predávajú v DM a dokonca pre deti od 4 mesiacov tam bol príkrm - cestovina, rajčina a morčacie mäso a v šťavičke zase malina a jahoda a malý to bral úplne v poho, práveže sa mi trochu vždy vysype z jabĺčka a všetkých príkrmov, ktoré ho obsahujú, čo je väčšina ovocných.
@neposedna mojej kamošky malý nechcel žiadne mlieko, svoje nemala a tak nakoniec pili len kravské od malička a zvládli to. Dokonca som malému kúpila ryžovú kašu v poháriku, čo je od 4 mesica a tam je vyše 50% plnotučného mlieka 🙂
Ahojte, přeji všem dětičkám krásný první svátek ;o)
Veru vsetko najlepsie vsetkym detickam k MDD!!!
pripájam sa všetkým maminkám usmiate bábetká a bábetkám usmiate maminky 🙂
Ahojky 🙂
Tak my jsme byli v pondělí poprvé na rehabilitaci. Fyzioterapeutce se zdálo, že má malá kratší nožičku a nepravidelné faldíky na zadečku. Ukázala nám dva cviky, co máme cvičit, jsou to nějaké cviky manželů Bobatových. Malá to samozřejmě celé probrečela. A říkala, že hlavičku drží docela dobře, co se dr. nelíbí. Tak že akorát musíme zpevnit ručičky, protože má pěstičky a ne rozevřené dlaně. Včera jsme byli na kyčlích, tak je máme v pořádku. 🙂 A ptala jsem se ho na tu kratší nožičku a on mi řekl, že je má stejný. A ty faldíky že se dětem srovnávají, když začnou lézt. A včera nám to kočička ukázala, začala se přetáčet a na obě strany. 😵
@knedluska teeeda blahozelam k pretacaniu!!!
Inak my mame trochu iny problem - Hanka ma rozvinutejsiu lavu stranu, aj sa tam pretaca, hracky chyta lavou, kopka hlavne lavou nozickou ... a ta prava strana je taka pozadu 😒 Este tomu dam cas a na najblizsej poradni v juli/cervenci to poviem MUDr. Chcela som sa spytat uz vcera pred nausnickami, ale vsetko sa to tam rychlo zbehlo a potom uz to nemalo zmysel, musela som tisit plac
Taky přejeme s Dominičkou všem dětičkám vše nej k jejich Dni dětí 🙂 Naše malá ale dneska nemá svůj den. Ráno sice krásně spinkala do půl 6 a pak hned po papání až do 9, ale když se pak vzbudila, tak šíleně plakala, což je u ní nenormální, vždycky se po probuzení krásně směje. A vůbec jsem ji neměla utišit. Měla trošku plný nosík a měla zvýšenou teplotku - 38,1 (po odečtení 37,6). Pak se strašně kroutila, asi bříško. Tak jsem dala Baby Calm a krásně se hned vykadila, tak jí to asi trápilo. A teď únavou znova usla. Tak snad to bude v pořádku. No jo, je to asi tou změnou počasí. Včera 30stupňů a dneska 17. Ty změny jsou šílený i pro dospělé, natož pro takové drobečky 🙂
@knedluska My jsme o něco straší než vy, ale taky ještě úplně neroztahujem při pasení pěstičky. Chodím s malou cvičit, tak jsem se na to ptala a cvičitelka říkala, že pokud nemá malá pořád pěstičky a chytá hračky a tak, tak že to nevadí, že je ještě chvilku čas 🙂 Že každé dítě je prostě individuální 🙂
tak dnešna jablková výživa nemala uspech nevadí dáme zajtra 😀
baby kupujete plienky z DM babylove ???a ako ste s nimi spokojnééé???
holky co kojite nevite jestli tresne zpusobuji neco?tchyne mi je donesla a ja nevim zda je muzu nebo ne 🙂
Ahoj holky 🙂
dneska jsem nafotila Nelinku a slona 😀, tak kdo se chcete podívat, tak tady a ještě ta fotka za ní 😉
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/maova/album/...
ellahop@ fakt? tak to sa potom nemusím báť, lebo malý to má tiež na bokoch čielka a nad koreňom nošteka a teda ide sa tým pomaly zadrhnúť 😀 mizne to v nom ako v miešačke, stále zvyšujem dávky, ale ked mu zoberiem prázdny pohárik, tak vždy spustí plač a to nehovorím o tom, že stiahne 260 ml šťavy zriedenej vodou a stále sa mu máli 😀

oprava ted koukám na jejich stránky a ty vyrábí Hami ...to je dobrej gol 😀 😀 😀