icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

zuzik28
1. jún 2011

@sjussi já jsem třešně teda ještě letos nezkoušela, ale loni s Ondrou jsem je jedla a nic mu to nedělalo...takže myslím, že klidně můžeš zkusit taky.

sirael
1. jún 2011

@knedluska Gratulujeme Adelke k pretacaniu...🙂 Sikulka....🙂 A neboj, vsetko sa upravi a bude fajn...🙂
@kamusek Juj tak malinkej zelame, aby bolo vsetko v poriadku a nech je to stastnucke babatko, ktore ma dnes sviatok...🙂
@albao Ja som dnes malej dala kasicku co sa predava uz zarobena v tych krabickach - lebo sme isli von a nechcela sa mi tahat termoska a sunar a to vsetko, a tak sa po tom len zaprasilo...🙂

Vsetkym detickam zelam vsetko najlepsie k ich krasnemu sviatku....😀 Posielame so Saskou pusinky...🙂

maova
1. jún 2011

Já jak dočítám, tak koukám, jak jsou ty vaše děti škovné 😵 Už se skoro všechny přetáčejí 🙂 To Neloušek je asi trochu lenoch, zatím se jí nechce 🙂 Ale když je na bříšku, tak krásně zvedá zadeček a snaží se dostat dopředu k hračkám 🙂

ivkaj
1. jún 2011

@maova mála je suprová a děláš moc pěkné fotky. Ani náš Kryštof se nepřetáčí, jedině když mu pomůžem. Ale za to už se na bříšku pěkně sápe po hračkách.

@sjussi na třešních bych nic závadného neviděla. Snad jen pořádně umýt a nezapíjet mlíkem 😉

maova
1. jún 2011

@ivkaj děkuju 🙂 Tak to je Kryštof jak Nelinka, na bříšku jí to jde a když jí pomůžu, tak se taky přetočí, ale musí se prostě trochu zapřít, aby to zvládla, sama to radši ještě ani nezkouší 🙂

misha8
1. jún 2011

@albao
@kamusek diky baby lebo použivame len pampersky tak som chcela vedieť nazor 😉

neposedna
1. jún 2011

@neliq aj ja som malej kupila ryzovu presnidavku a spapala v pohode a aj kakala v pohode 😀 😀 😀

neposedna
1. jún 2011

@misha8 pouzivame aj babylove a uplne v poriadku 😀 😀 😀

petah82
1. jún 2011

@albao @misha8 presne tak aj my, latkujeme a tieto Babylove mame v zalohe 🙂 , su ok, nikdy nam nepretiekli, nesmrdia viac ako pampers, aj riedke kako pekne zachytili...
ja dam radsej peniaze DM ako tomu plienkovemu gigantu...

markysek2
1. jún 2011

@petah82 nedá mi to, ale musím se zeptet...babylove jsou jen privátka DM drogerie jsi si jistá že to nevyrábí onen plenkový gigant....a když ne ten tak ten druhý :o):o)

dneska zase příkrm bez úspěchu, tak přemýšlím jestli zítra dát další zeleninku...brambory se špenátem..nebo zkusit udělat trochu kaše (od nutrilonu rýžová) a věnovat se spíš trénování papání ze lžičky 😒 😒 😒

zuzik28
1. jún 2011

Tak dneska jsem chtěla zkusit dát malé něco jiného než prso...potřebuji se trochu vyspat tak jsem chtěla zkusit jestli bude spát lépe...a ono nic. Flaštičku nevezme do pusenka, a to mám dva druhy. Vůbec neví co s tím...takže u nás zatím jen prso. Musím ji ale trochu zkoušet, aby se naučila...

luuca1
1. jún 2011

@sirael a nie je to nejaké dochucované???od akej značky je najlepšie??? a kolko by tohoo mala zjesť?? ☹

sirael
1. jún 2011

@luuca1 Ja som dala Nestle - mliecko s ryzovou kasou. Je to bez pridavneho cukru a malej velmi chutilo. Ine som neskusala...🙂 Je to 250ml a Saska to vypila skoro cele....🙂

albao
1. jún 2011

@sirael jejda, predavaju aj zarobene? A aka znacka? A kolko toho spapkala? Ja som vcera na zaciatok dala 30ml, to bolo smiesne malo a Hanka mi to aj dala najavo. Dnes som jej dala 60ml a tiez by si dala aj viac. Takze zajtra este zvysim o nieco a uvidime.

albao
1. jún 2011

@petah82 jeeej, vy latkujete tiez? Ja som sa citila ako ujeta, ale vidim, ze uz je pomerne dost latkujucich mamiciek 😵

albao
1. jún 2011

@zuzik28 u nas tiez flaska nejde. Uz to ani netrenujeme, naucila som Hanku nadherne papat lyzickou, ide jej to vynikajuco. Len hrncek na vodicku nam este nejde 😒

sirael
1. jún 2011

@albao Hej hej, zarobene a mozes to ohriat, ale aj nemusis. Mne to dnes Saska pila ked to malo izbovu teplotu. Je to Nestle - mliecko s ryzovou kasou. Neviem ci maju aj ine prichute od ukonceneho 4.mesiaca, ja som kupila len tuto zatial, ale musim dokupit. Saska vypila skoro celych 250ml....😀 Straaasne jej to chutilo a bolo to super - ides von, zoberies len krabicku, flasku a noznicky a ziaden sunar, lucku, termosku s teplou vodou a tak....🙂

albao
1. jún 2011

@albao Aha, tak uz som si precitala, nestle. Fiha, a poriadnu davku Saska spapala 😀 Uvidime, kam vystupame my, ked budem Hanke pomaly zvysovat davky

luuca1
1. jún 2011

@sirael ale ja myslím tú zeleninu...

albao
1. jún 2011

@sirael urcite je to prakticke 😉 Uvidime kam sa my pomalicky doplazime, ked este len zaciname s prikrmami. Este som sa nerozhodla, ci dam ako druhu vec rovno mrkvicku a zacneme teda riadne prikrmovat, alebo len vymenim vecernu ryzovu kasu za pohankovu. Hipp totizto zacina vyrabat pohankovu a to sa mi paci 😵 Musim si to premysliet este.

misha8
1. jún 2011

@petah82 diky 🙂

sirael
1. jún 2011

@luuca1 Jaaaaaaj, sak uz som domotana kto s kym a o com...😀 Ja kupujem Hipp. Je to s velmi nizkym obsahom sodiku. Mrkvicku mi spapala cely poharik - 125gr. a ked som davala zemiacik, ten som varila a dala som jej polovicku, no nic moc a dnes sme mali dynu a spapala tak 100gr. Zajtra dam este dynu a potom skusim bud spenat alebo brokolicu...🙂

misha8
1. jún 2011

@luuca1 najprv par lyžičiek potom koľko ti spapá my papame aj tie od HIPP 125g aj tie 190g poháriky teraz už doma varim

luuca1
1. jún 2011

@sirael Dobre, diky moc, skúsim kúpiť uidíme

luuca1
1. jún 2011

@misha8 no vyskúšam tie hippky, dakujem

kostri
1. jún 2011

serviste 😎
nestiham,sak pecem lokse 😅 😀 😀 😀
len narychlo blahozelam detickam k pretacaniu aj k prvym prikrmom 🙂 zuzanka sa este nepretaca,ale uz uz kazdu chvilu sa prekoti snad 😉
cim dalej tym viac aj ja uvazujem nad prikrmami,len este stale si davam nacas..papame dost casto a je na nej vidiet,ze nic moc to uz pre nu neni 😒 presne ked som si vcera myslela,ze uz uz idem uvarit ryzu na vecer,lebo mala visela na prsku stale,tak sa pekne napapkala z prska,zaspinkala a spinkala pekne aj v noci.neviem,ci mi tym chcela dat najavo,ze mama neboj,este mi to mliecko staci 😅 ale aj dnes cely den pila dost nervozne a casto.no mam podozrenie,ze to bolo zo zubkov,lebo uz ma dalsi LTT prerezany
k ryzovej kasi-ja nemam dobre skusenosti s kupovanymi(asi som kupovala zlu znacku)nikdy to hanka nezjedla,papala len kase,co som robila doma,ryzovu,pohankovu s roznym ovocim,tie jej chutili.davala som jej ich lyzickou a aj zuzanke ich budem davat lyzickou,nechcem ju naucit na flasu.a vodu jej budem davat z vodovodu prevarenu tiez lyzickou,alebo zo stamperlika 😅
kocik je u nas uz pase(dufam 😅 )teda hlboka vanicka,lebo som vytasila sportak a prva jazda dopadla chvalabohu dobre,tak ako som si to naplanovala,takze dufam,ze budeme dalej pokracovat v style-spinkat doma v postielke a na prechadzku,resp.nakup 😅 v kociku.zatial zakazdym sa jej podarilo zaspat v postielke,spinka tri krat za den,dnes naobed ale zaspavala s velkym placom ☹ neskoro som ju ulozila,tava jakasik 😠 😖 inak zaspava potichucky.

chcem sa spytat,aj vase deticky su take nejake bojovne? 😕 zuzka jak keby chcela ukazat svoju silu,tak ma skriabe alebo ked lezi tak sa tak vzpiera jak kulturista ked ukazuje svaly,tak dava rucicky k sebe a napina sa 😕 😅 a pri tom vykrikuje 😀

@misha8 ja mam plienky z DM,su v pohode,aj hanke sme kupovali len tie 🙂

juj,uz neviem co som chcela..tak sa zas ozvem,papa 😵
jaj uz viem 😀 este som sa chcela spytat,ci uz ste kupili detickam tie vacie dudliky od 6mes? 😕

misag23
1. jún 2011

Holky nějak vás teď nestíhám vůbec číst 😒 Tak aspoň takhle pozdě přejeme všem dětičkám k dnešnímu svátku všechno nejlepší, hlavně hodně zdravíčka, úspěchy s prvním přetáčením, plazením, ... ať všem chutná první zeleninka a další dobroty 🙂

@kamusek Kamčo, opožděně ti přejeme vše nejlepší k včerejšímu svátku, ať jste s Dominičkou stále tak šťastní 🙂

misha8
1. jún 2011

@kostri 😀 😀 😀 som sa nasmiala aj my mame bojovníčku hehe a práve som kúpila dudlík a ti poviem zohnať Nuk 2 mi dalo celkom dosť behačky a nakoniec ho mali v bille 😠 inak on ma väčšiu tu dudlovaciu plochu malej sa nejak nepozdáva a má presne ten istý .......tak snad si zvykne 🙂

sjussi
2. jún 2011

@kostri no nas je taky takovy bojvnik,hlavne u kojeni.Kope mne,boucha do mne rukama...a kdy se hrajem tak mne taha za usi,za vlasy... 😒 a k dudliku ma porad ten od narozeni ale nejak se mu natahl jak ho porad dudla 😀 ale chystam se mu koupit uz vetsi,protoze se mi zda ze uz neni nic moc