Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@knedluska Gratulujeme Adelke k pretacaniu...🙂 Sikulka....🙂 A neboj, vsetko sa upravi a bude fajn...🙂
@kamusek Juj tak malinkej zelame, aby bolo vsetko v poriadku a nech je to stastnucke babatko, ktore ma dnes sviatok...🙂
@albao Ja som dnes malej dala kasicku co sa predava uz zarobena v tych krabickach - lebo sme isli von a nechcela sa mi tahat termoska a sunar a to vsetko, a tak sa po tom len zaprasilo...🙂
Vsetkym detickam zelam vsetko najlepsie k ich krasnemu sviatku....😀 Posielame so Saskou pusinky...🙂
Já jak dočítám, tak koukám, jak jsou ty vaše děti škovné 😵 Už se skoro všechny přetáčejí 🙂 To Neloušek je asi trochu lenoch, zatím se jí nechce 🙂 Ale když je na bříšku, tak krásně zvedá zadeček a snaží se dostat dopředu k hračkám 🙂
@petah82 nedá mi to, ale musím se zeptet...babylove jsou jen privátka DM drogerie jsi si jistá že to nevyrábí onen plenkový gigant....a když ne ten tak ten druhý :o):o)
dneska zase příkrm bez úspěchu, tak přemýšlím jestli zítra dát další zeleninku...brambory se špenátem..nebo zkusit udělat trochu kaše (od nutrilonu rýžová) a věnovat se spíš trénování papání ze lžičky 😒 😒 😒
Tak dneska jsem chtěla zkusit dát malé něco jiného než prso...potřebuji se trochu vyspat tak jsem chtěla zkusit jestli bude spát lépe...a ono nic. Flaštičku nevezme do pusenka, a to mám dva druhy. Vůbec neví co s tím...takže u nás zatím jen prso. Musím ji ale trochu zkoušet, aby se naučila...
@albao Hej hej, zarobene a mozes to ohriat, ale aj nemusis. Mne to dnes Saska pila ked to malo izbovu teplotu. Je to Nestle - mliecko s ryzovou kasou. Neviem ci maju aj ine prichute od ukonceneho 4.mesiaca, ja som kupila len tuto zatial, ale musim dokupit. Saska vypila skoro celych 250ml....😀 Straaasne jej to chutilo a bolo to super - ides von, zoberies len krabicku, flasku a noznicky a ziaden sunar, lucku, termosku s teplou vodou a tak....🙂
@sirael urcite je to prakticke 😉 Uvidime kam sa my pomalicky doplazime, ked este len zaciname s prikrmami. Este som sa nerozhodla, ci dam ako druhu vec rovno mrkvicku a zacneme teda riadne prikrmovat, alebo len vymenim vecernu ryzovu kasu za pohankovu. Hipp totizto zacina vyrabat pohankovu a to sa mi paci 😵 Musim si to premysliet este.
@luuca1 Jaaaaaaj, sak uz som domotana kto s kym a o com...😀 Ja kupujem Hipp. Je to s velmi nizkym obsahom sodiku. Mrkvicku mi spapala cely poharik - 125gr. a ked som davala zemiacik, ten som varila a dala som jej polovicku, no nic moc a dnes sme mali dynu a spapala tak 100gr. Zajtra dam este dynu a potom skusim bud spenat alebo brokolicu...🙂
serviste 😎
nestiham,sak pecem lokse 😅 😀 😀 😀
len narychlo blahozelam detickam k pretacaniu aj k prvym prikrmom 🙂 zuzanka sa este nepretaca,ale uz uz kazdu chvilu sa prekoti snad 😉
cim dalej tym viac aj ja uvazujem nad prikrmami,len este stale si davam nacas..papame dost casto a je na nej vidiet,ze nic moc to uz pre nu neni 😒 presne ked som si vcera myslela,ze uz uz idem uvarit ryzu na vecer,lebo mala visela na prsku stale,tak sa pekne napapkala z prska,zaspinkala a spinkala pekne aj v noci.neviem,ci mi tym chcela dat najavo,ze mama neboj,este mi to mliecko staci 😅 ale aj dnes cely den pila dost nervozne a casto.no mam podozrenie,ze to bolo zo zubkov,lebo uz ma dalsi LTT prerezany
k ryzovej kasi-ja nemam dobre skusenosti s kupovanymi(asi som kupovala zlu znacku)nikdy to hanka nezjedla,papala len kase,co som robila doma,ryzovu,pohankovu s roznym ovocim,tie jej chutili.davala som jej ich lyzickou a aj zuzanke ich budem davat lyzickou,nechcem ju naucit na flasu.a vodu jej budem davat z vodovodu prevarenu tiez lyzickou,alebo zo stamperlika 😅
kocik je u nas uz pase(dufam 😅 )teda hlboka vanicka,lebo som vytasila sportak a prva jazda dopadla chvalabohu dobre,tak ako som si to naplanovala,takze dufam,ze budeme dalej pokracovat v style-spinkat doma v postielke a na prechadzku,resp.nakup 😅 v kociku.zatial zakazdym sa jej podarilo zaspat v postielke,spinka tri krat za den,dnes naobed ale zaspavala s velkym placom ☹ neskoro som ju ulozila,tava jakasik 😠 😖 inak zaspava potichucky.
chcem sa spytat,aj vase deticky su take nejake bojovne? 😕 zuzka jak keby chcela ukazat svoju silu,tak ma skriabe alebo ked lezi tak sa tak vzpiera jak kulturista ked ukazuje svaly,tak dava rucicky k sebe a napina sa 😕 😅 a pri tom vykrikuje 😀
@misha8 ja mam plienky z DM,su v pohode,aj hanke sme kupovali len tie 🙂
juj,uz neviem co som chcela..tak sa zas ozvem,papa 😵
jaj uz viem 😀 este som sa chcela spytat,ci uz ste kupili detickam tie vacie dudliky od 6mes? 😕
Holky nějak vás teď nestíhám vůbec číst 😒 Tak aspoň takhle pozdě přejeme všem dětičkám k dnešnímu svátku všechno nejlepší, hlavně hodně zdravíčka, úspěchy s prvním přetáčením, plazením, ... ať všem chutná první zeleninka a další dobroty 🙂
@kamusek Kamčo, opožděně ti přejeme vše nejlepší k včerejšímu svátku, ať jste s Dominičkou stále tak šťastní 🙂
@kostri no nas je taky takovy bojvnik,hlavne u kojeni.Kope mne,boucha do mne rukama...a kdy se hrajem tak mne taha za usi,za vlasy... 😒 a k dudliku ma porad ten od narozeni ale nejak se mu natahl jak ho porad dudla 😀 ale chystam se mu koupit uz vetsi,protoze se mi zda ze uz neni nic moc

@sjussi já jsem třešně teda ještě letos nezkoušela, ale loni s Ondrou jsem je jedla a nic mu to nedělalo...takže myslím, že klidně můžeš zkusit taky.