Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@misag23 @sirael tak dneska jsem udělala kedlub s mrvičkou a mělo to velký úspěch....já se teda snažím vždycky udělat mix...jen mrkev a bramboru měl samotný (jo brambora nám taky nejede snad se to časem zlepší)....takže až budu dělat cuketu, nebo brokolici tak mu k tomu uvařím zase brambor..i když ho nejí 😒 😒 ..má smůlu 😀 😀
jinak my toho taky moc nevypijem, nabízím pořád...nejvíc vypije po příkrmech a to 10-20ml (dnes 20ml) ...včera trhl rekord vypil za celý den 50ml...jinak kdž nabízím a nenapije tak se mu snažím aspon přes flašku kápnout pár kapek
ovocné štávy jsem zatím nezkoušela, ale koukala jsem že do brokolice od hami přidávají jablečnou štávu tak bych jí pak mohla taky zkusit..ale čaj neprojde, zatím u nás vede voda 😀 😀
@sirael Naše malá taky nechtěla moc pít. Ale změnilo se to, když jsem jí začala dávat vodu, čajík nebo ředěnou šťávičku do flašky, kde má ouška a může pít sama. Pije tak dlouho, dokud to nemá prázdné 😀 A nebo taky jí dám pití, když mi jíme....ona by totiž už asi chtěla jíst s náma a někdy se děsně rozčiluje 😀 A když pije, je spokojená 🙂
@sirael jj hned mix...však brambor a mrkev měl samostatně a špenát se taky prodává rovnou v mixu s bramborem..takže podle mě je to ok
dneska v noci jsem měla šok otočil se sám na břicho a spal...a až se mu to nelíbilo začal brečet tak jsem ho otočila...na břicho mu to jde, ale z5 se mu to povede jen občas
Maminky a děťátka, myslete na nás, prosím, zítra jdeme píchat ušinky, jak říká moje čtyřletá sestřenice... 🙂
@markysek2 Aha, vlastne ved hej.....🙂 Tak ja potom tiez skusim zmiesat aspon s mrkvickou...🙂
@elzu Drzime palceky....🙂
Jeeeeej, dnes sme boli na kontrole s tym nasim znamienkom po TBC ockovani a konecne je vsetko v poriadku, aj ked je to este trosku cervene. Ale uz mozeme ist na ockovanie...🙂 Tak zajtra volam lekarke a som zvedava, kedy budu babulku pichat....☹ Ale uz nech to mame konecne za sebou.....
@sirael Já jsem dřív dávala pití těsně před mlíkem, když byl nejvíc hladový. Teď už pije celkem bez problémů, teda jen zředěný šťávičky, čajík ani čistou vodu nechce.
@markysek2 Já jsem dávala samostatně zatím jen mrkev a brokolici. Ale my jsme teprve na začátku. Teď měl tři dny mrkev s bramborem a zítra budu dělat konečně tu cuketu. Nejdřív mu ji dám asi dva dny samotnou a pak zkusím s bramborem. Nevíš jak dlouho to můžu mít hotové v lednici? Max tři dny nebo i déle?
tak asi prvá reakcia na marhuľku 😖
@sirael
@misha8
aj moja drobina sa trosku vyhadzala, na chrbatiku a hrudniku ma take male bvyrazky, ale urcite to nie je z jedla, bo nedavala som jej nove chute, ale na 100% je to z tepla az potenia 😠 😠 😠 mne velmi pomaha krem po kupani excipial lipolotio, je to aj liecive, tak teraz v tycho teplach davam ten 😀 😀
ono to po par dnoch zmizne 😎
@misha8 @sirael Nelinka se včera taky trochu opupínkovala a to nejedla vůbec nic, jen pila mlíko. Já si myslím, že je to z toho strašného vedra, byla chudák každou chvíli úplně spocená.
My jdeme dneska na kardiologii, jestli už má Nelinka v pořádku srdíčko, tak doufám, že ano a že už bude všechno v pořádku 🙂
@ajkalc
no ved ja nic, kazda mama chce len to najlepsie 🙂 no a dietu by veru trebalo aj mne, mam asi este 8kg naviac a nie a nie dole 😒 .
baby, vyvarate flasky aj po cajiku? Lebo v tych teplach som dala trosku cajiku a neviem ci to treba potom tie flasky kazdy den vyvarat?
@babetkarka stačí nasypat do flašky lžičku jedlé sody a zalít vařící vodou... nech chvilku odstát a pak přepláchni... hotovo!! lahvička je jak nová a čistá...
@babetkarka ja sterilizuji tak ob 1-2 jídla, když byl menší tak jsem sterilizovala pokaždé, teď už to jenom pořádně opláchnu a moc to neřeším 😉
ahojte holky, vůbec nestíhám dočítat, v sobotu jdeme na svatbu, jdu jako svědek nevěstě, tak jim připravuju jakýsi program a dělám prezentaci fotek z dětství,tak ve volných chvílích skenuju tuny černobílých fotek ☹
Holky, už jste s prckem byli na nějaké větší akci-svatbě?? My už tam jdeme na snídani v 9h, je to obrovská svatba cca 100 lidí + živá hudba, no mám strach, jak to malý zvládne, asi bude z toho hodně unavený.. nemáte někdo zkušenost??? 😔

http://bulejcik.blog.sme.sk/c/267351/Moja-tyzdn...
dobry clanok,... 🙂