Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
v sobotu som v 6 tt 😵
Joj, ja by som uz chcela byt na konci juna, aby sme uz mali za sebou toto kriticke obdobie 🙂
Ahoj!
Jsem na konci 4.týdne těhotěnstí. Čekáme první miminko a na svět vykoukne poprvé v lednu příštího roku... Takže se aktivně hlásím k Vám 😀. V pondělí jdu na druhou kontrolu, tak snad bude vše ok! Všem ostatním gratuluji!!
no ved to - od septembra uz pomaly vianocne reklamy a ozdoby v obchodoch tak to znie tak vianocne-uvidite-ja si myslim ze toto je super ze to pojde rychlo..vzdy sa mi pacila predstava jarneho dietatka ale vzdy som si aj predstavila ze na jar cakam uz od septembra 😀 tak by to bolo dlhe cakanie 😉
u nas je tiez kadejako-vcera bola burka riadna-dnes raz prsi teraz svieti slnko..ako v aprili..vobec sa mi to nepaci ved v maji byvalo nadherne teplucko...nevravim ze je zima ale nie je tak ako by som chcela 😀
haniula vitaj 🙂 a gratulujem 🙂
aj si videla uz nieco na UTZ?
albi a na konci juna si zas nieco najdeme preco chceme byt dalej a dalej 😉 asi si naozaj treba vychutnavat kazdu chvilu - ved aj toto neiste obdobie ma svoje caro 😵 (hej to hovorim ja co som si dnes aj poplakala ze mi nic nie je)
ahoj hani a ty si uz akoze bola raz u dr? kedy? a co ti hovoril?
bubush: 😀 mas pravdu! Potom uz budeme chciet byt v tretom trimestri a potom uz budeme chciet rodit ... 😀
hani: ahoj ahoj! Toto je tiez moje prve prvucicke tehotenstvo 🙂
baby, inak u mna to je sranda 🙂
na jun sme planovali dovolenku v egypte a drahy sa uz velmi tesil, dokonca uz prichystal veci, co si chce zobrat. A ja mu vravim,betes sa tak dopredu, lebo to sa nevyplaca 😀 😀 a par dni na to som mala //
a v decembri, ked som otehu, tak som mala ist z roboty do skoly na 1 a pol roka... a baby nam to prekazilo, len nevydrzalo...
ale kamoska sa uz na mne smeje, ze ked si nieco naplanujeme, tak do toho dojde baby 🙂
susann83: Viděla jsem jen kulaté vajíčko... V pondělí snad uvidím více... 😉
My zase plánovali na konec roku koupi pejska... Miminko přišlo dříve 😀
Povedali ste uz niekomu, ze ste tehu? a ked nie, do kedy pockate?
ja len manzelovi, naj kamoske a sefke
A ja mam naplanovanu dovolenku 21.5. teraz neviem, ci mam ist, ked to stornujem, uz skroo nic naspat nedostane, 😒
susan: iba kamoskam, a tyzden po // aj mojim rodicom, potrebujem ich podporu, tak som sa zdoverila. Ale zvysku sveta az po srdiecku 😵
albi, podla toho kam sa chystate, ale nemal by to byt problem, aj ked letiet budete, uz som sa pytala kolegyn (robim na operacke) a ked nemas ziadne tazkosti, tak to nie e riziko. len do Ameriky by si nemala letiet, lebo ze tam je vyssie ziarenie 😨
my sa na buduci vikend chystame na par dni na Balaton do Madarska
susann: no len je az 6 hodin, baby nasli zlavu do Dubaja, ma to byt damska jazda. Este som sa im nepriznala. Ale par dni pred odletom idem na kontrolu, tak sa dohodnem aj s dokim. Nechcem nic riskovat, ale oddych by mi padol vhod.
myslela som, ze LET je 6 hodin az, neviem, ci je to vela pre mimi
Albi, neviem ci 6 hodin je vela, to sa musis poinformovat u dr. on ti urcite dobre poradi.
ale oddych je tiez potrebny
Dakujem susann! 😉 Vsak to, ze som na vazkach. Keby to bolo blizko, tak nevaham. Ale toto zase az ta blizko nie je. No uvidim, hlavne nech je mimi pekne zdrave 😵
susann: a kedy planujes sa priznat zvysku sveta? Ja by som to najradsej vytarala hned 😀 Ale drzim sa a zatlkam 😅
Albi, ja som tiez najprv rozmyslala, ze by sme na tu dovcu isli, ale radsej bez dovolenky a kludna
este neviem kedy to vsetkym povieme, rodine planujeme az tak okolo 12tt, ale neviem ci to dovtedy vydrzim 😝
v decembri sme to vytrubili hned a za tyzden bolo po radosti, tak teraz sme opatrnejsi
ale najradsej by som to tiez uz kazdemu povedala
boze vy ste dobre...ja som si povedala ze nikomu nic nepoviem a ked sme sa zacali snazit tak len 2 kamoskam a tie som priebezne informovala a tesila som sa ako pridem s fotkou za maminou a zvyskom sveta a budeme sa vsetci tesit..ale nie,ja som nevydrzala a pred mesiacom cca som mame povedala ze sa snazime a ze to nejde a ze som z toho na nervy a bla bla takze vedela o tom ze mi meska vedela ze mi vysiel poz.test a aj ked to nejako este neprezivame uz som si vsimla ze mi nedovolila napr.dvihat bednu jablk - ze ja nemozem ze sa mam setrit 😉 a vcera do telefonu mi vravi "pekne papajte" 😵 a dnes to vytarala aj bratovi a jeho zene (ale s nou sme sa rozpravali ze skusame aj ona aj ja) tak im to vykecala a dnes mi vola ze "gratulujeeem" 😵 a uz fakt som to par ludom vykecala..normalne sa na seba hnevam ze som nedockava takto skoro 😠
no a najhorsie je to zatlkanie, este dobre ze som na PN-ke, sice urcite kolegyne tusia, preco som doma, ale aspon sa nevypytuju 😝
bubush: 😀 😀 😀 Ja sa musim strasne ovladat 🙂 Aj tak to vsetci tusia ... 😅 Ale aspon ti nikto nefajci pod nosom ako mne, to mas lepsie teraz 😉
no a ja mam pocit ze to kazdy na mne vidi-mam pocit ze sa inak tvarim 😀 😀 😀 a ze to mam napisane na cele
ale v robote to tiez tak asi nejako vidia lebo sme chodili spolu fajcit a zrazu nic..aj ked som povedala ze som prestala len tak ale neviem ci mi veria 🤐 len nech sa ma nepytaju ja sa bojim ze nebudem vediet zaklamat
bubush, keby ja nemam jednu super kamosku, ktora vie vsetko, a tiez je tehulka, tak by som tiez kazdemu povedala a prekecla sa ale takto, ked to s nou mozem rozoberat je to jednoduchsie, predsa len manzel nestaci, chlapi to tak nevedia prezivat ako my baby 😀
ale neboj, aspon mas viac ludi co sa s tebou tesia 😵 😵 😵
bubush, to bolo predvcerom aj u nas
bola tu jedna kamoska a s muzom si dali vino, vlastne sme si zvykli dat vsetci traja, ale tentokrat som si ja samozrejme nedala a hned jej to bolo podozrive, a drahy to hned zachranil, ze u nas sa 2 tyzdne pred mrchou nepije vinko 😀 😀 😀
to dal rezervu aj na ten Balaton 😀 😀
no a to som tomu mojmu musela zakazat pri mne fajcit-ako nie je problem ked sme vonku a zapali si ale minule sme isli v aute a on si chcel zapalit lebo kedysi sme to tak robili tak som mu musela pripomenut ze asi sme tehotni tak ze nieeee..jemu to nejako nedochadza 😠 ale odvtedy si neazapalil v aute a minule pekne vysiel zapalil si a az potom sme pokracovali v jazde 😉
ale teraz este som ako sibnuta - chodim este sem tam s bandou v praci na vzduch - oni fajcia ja nie ale som sa minule pristihla ze som zhlboka dychala ich smrady 😒
susan a uverili to s tym vinkom? ak hej tak dobre to zachranil 😉
jeeezis a mne minule kolegyna ze si nemam akurat ms 😕 tak som sa tak nejako vykrucala ze nieee, ved este mam cas a potom som si uvedomila ze mi sme tri kolegyne a mame naraz ms 😲 juuuj dufam ze si to nedaju dokopy
bubush z toho si nic nerob, kolko bab fajci cele tehotenstvo a maju zdrave babatka
to uz si velmi dobre urobila, ze si prestala a tvoj drahy sa tiez snazi obmedzit v tvojej pritomnosti 🙂
hej hej...fajcenie bol moj velky problem tak som hrda na seba-zatial 😉 lebo od kedy snazilkujeme tak som chcela prestat ale bola som slaboch a tak som sa bala ze ked budem tehu ze nezvladnem ale ako som zbadala // tak prisiel taky priliv lasky ze ciga mi k tomu nepasuje 😉

tu cely den fuka, ale ako som bola v obchode, bolo mi teplo, naobliekala som sa, ako keby bolo minus 5 😀