icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

susann83
6. máj 2010

tu cely den fuka, ale ako som bola v obchode, bolo mi teplo, naobliekala som sa, ako keby bolo minus 5 😀

bubush
6. máj 2010

v sobotu som v 6 tt 😵

albao
6. máj 2010

Joj, ja by som uz chcela byt na konci juna, aby sme uz mali za sebou toto kriticke obdobie 🙂

haniula
6. máj 2010

Ahoj!
Jsem na konci 4.týdne těhotěnstí. Čekáme první miminko a na svět vykoukne poprvé v lednu příštího roku... Takže se aktivně hlásím k Vám 😀. V pondělí jdu na druhou kontrolu, tak snad bude vše ok! Všem ostatním gratuluji!!

bubush
6. máj 2010

no ved to - od septembra uz pomaly vianocne reklamy a ozdoby v obchodoch tak to znie tak vianocne-uvidite-ja si myslim ze toto je super ze to pojde rychlo..vzdy sa mi pacila predstava jarneho dietatka ale vzdy som si aj predstavila ze na jar cakam uz od septembra 😀 tak by to bolo dlhe cakanie 😉
u nas je tiez kadejako-vcera bola burka riadna-dnes raz prsi teraz svieti slnko..ako v aprili..vobec sa mi to nepaci ved v maji byvalo nadherne teplucko...nevravim ze je zima ale nie je tak ako by som chcela 😀

susann83
6. máj 2010

haniula vitaj 🙂 a gratulujem 🙂
aj si videla uz nieco na UTZ?

bubush
6. máj 2010

albi a na konci juna si zas nieco najdeme preco chceme byt dalej a dalej 😉 asi si naozaj treba vychutnavat kazdu chvilu - ved aj toto neiste obdobie ma svoje caro 😵 (hej to hovorim ja co som si dnes aj poplakala ze mi nic nie je)
ahoj hani a ty si uz akoze bola raz u dr? kedy? a co ti hovoril?

albao
6. máj 2010

bubush: 😀 mas pravdu! Potom uz budeme chciet byt v tretom trimestri a potom uz budeme chciet rodit ... 😀

hani: ahoj ahoj! Toto je tiez moje prve prvucicke tehotenstvo 🙂

susann83
6. máj 2010

baby, inak u mna to je sranda 🙂
na jun sme planovali dovolenku v egypte a drahy sa uz velmi tesil, dokonca uz prichystal veci, co si chce zobrat. A ja mu vravim,betes sa tak dopredu, lebo to sa nevyplaca 😀 😀 a par dni na to som mala //
a v decembri, ked som otehu, tak som mala ist z roboty do skoly na 1 a pol roka... a baby nam to prekazilo, len nevydrzalo...
ale kamoska sa uz na mne smeje, ze ked si nieco naplanujeme, tak do toho dojde baby 🙂

haniula
6. máj 2010

susann83: Viděla jsem jen kulaté vajíčko... V pondělí snad uvidím více... 😉

haniula
6. máj 2010

My zase plánovali na konec roku koupi pejska... Miminko přišlo dříve 😀

susann83
6. máj 2010

Povedali ste uz niekomu, ze ste tehu? a ked nie, do kedy pockate?
ja len manzelovi, naj kamoske a sefke

albao
6. máj 2010

A ja mam naplanovanu dovolenku 21.5. teraz neviem, ci mam ist, ked to stornujem, uz skroo nic naspat nedostane, 😒

albao
6. máj 2010

susan: iba kamoskam, a tyzden po // aj mojim rodicom, potrebujem ich podporu, tak som sa zdoverila. Ale zvysku sveta az po srdiecku 😵

susann83
6. máj 2010

albi, podla toho kam sa chystate, ale nemal by to byt problem, aj ked letiet budete, uz som sa pytala kolegyn (robim na operacke) a ked nemas ziadne tazkosti, tak to nie e riziko. len do Ameriky by si nemala letiet, lebo ze tam je vyssie ziarenie 😨

my sa na buduci vikend chystame na par dni na Balaton do Madarska

albao
6. máj 2010

susann: no len je az 6 hodin, baby nasli zlavu do Dubaja, ma to byt damska jazda. Este som sa im nepriznala. Ale par dni pred odletom idem na kontrolu, tak sa dohodnem aj s dokim. Nechcem nic riskovat, ale oddych by mi padol vhod.

albao
6. máj 2010

myslela som, ze LET je 6 hodin az, neviem, ci je to vela pre mimi

susann83
6. máj 2010

Albi, neviem ci 6 hodin je vela, to sa musis poinformovat u dr. on ti urcite dobre poradi.
ale oddych je tiez potrebny

albao
6. máj 2010

Dakujem susann! 😉 Vsak to, ze som na vazkach. Keby to bolo blizko, tak nevaham. Ale toto zase az ta blizko nie je. No uvidim, hlavne nech je mimi pekne zdrave 😵

susann: a kedy planujes sa priznat zvysku sveta? Ja by som to najradsej vytarala hned 😀 Ale drzim sa a zatlkam 😅

susann83
6. máj 2010

Albi, ja som tiez najprv rozmyslala, ze by sme na tu dovcu isli, ale radsej bez dovolenky a kludna

este neviem kedy to vsetkym povieme, rodine planujeme az tak okolo 12tt, ale neviem ci to dovtedy vydrzim 😝
v decembri sme to vytrubili hned a za tyzden bolo po radosti, tak teraz sme opatrnejsi
ale najradsej by som to tiez uz kazdemu povedala

bubush
6. máj 2010

boze vy ste dobre...ja som si povedala ze nikomu nic nepoviem a ked sme sa zacali snazit tak len 2 kamoskam a tie som priebezne informovala a tesila som sa ako pridem s fotkou za maminou a zvyskom sveta a budeme sa vsetci tesit..ale nie,ja som nevydrzala a pred mesiacom cca som mame povedala ze sa snazime a ze to nejde a ze som z toho na nervy a bla bla takze vedela o tom ze mi meska vedela ze mi vysiel poz.test a aj ked to nejako este neprezivame uz som si vsimla ze mi nedovolila napr.dvihat bednu jablk - ze ja nemozem ze sa mam setrit 😉 a vcera do telefonu mi vravi "pekne papajte" 😵 a dnes to vytarala aj bratovi a jeho zene (ale s nou sme sa rozpravali ze skusame aj ona aj ja) tak im to vykecala a dnes mi vola ze "gratulujeeem" 😵 a uz fakt som to par ludom vykecala..normalne sa na seba hnevam ze som nedockava takto skoro 😠

susann83
6. máj 2010

no a najhorsie je to zatlkanie, este dobre ze som na PN-ke, sice urcite kolegyne tusia, preco som doma, ale aspon sa nevypytuju 😝

albao
6. máj 2010

bubush: 😀 😀 😀 Ja sa musim strasne ovladat 🙂 Aj tak to vsetci tusia ... 😅 Ale aspon ti nikto nefajci pod nosom ako mne, to mas lepsie teraz 😉

bubush
6. máj 2010

no a ja mam pocit ze to kazdy na mne vidi-mam pocit ze sa inak tvarim 😀 😀 😀 a ze to mam napisane na cele
ale v robote to tiez tak asi nejako vidia lebo sme chodili spolu fajcit a zrazu nic..aj ked som povedala ze som prestala len tak ale neviem ci mi veria 🤐 len nech sa ma nepytaju ja sa bojim ze nebudem vediet zaklamat

susann83
6. máj 2010

bubush, keby ja nemam jednu super kamosku, ktora vie vsetko, a tiez je tehulka, tak by som tiez kazdemu povedala a prekecla sa ale takto, ked to s nou mozem rozoberat je to jednoduchsie, predsa len manzel nestaci, chlapi to tak nevedia prezivat ako my baby 😀
ale neboj, aspon mas viac ludi co sa s tebou tesia 😵 😵 😵

susann83
6. máj 2010

bubush, to bolo predvcerom aj u nas
bola tu jedna kamoska a s muzom si dali vino, vlastne sme si zvykli dat vsetci traja, ale tentokrat som si ja samozrejme nedala a hned jej to bolo podozrive, a drahy to hned zachranil, ze u nas sa 2 tyzdne pred mrchou nepije vinko 😀 😀 😀
to dal rezervu aj na ten Balaton 😀 😀

bubush
6. máj 2010

no a to som tomu mojmu musela zakazat pri mne fajcit-ako nie je problem ked sme vonku a zapali si ale minule sme isli v aute a on si chcel zapalit lebo kedysi sme to tak robili tak som mu musela pripomenut ze asi sme tehotni tak ze nieeee..jemu to nejako nedochadza 😠 ale odvtedy si neazapalil v aute a minule pekne vysiel zapalil si a az potom sme pokracovali v jazde 😉
ale teraz este som ako sibnuta - chodim este sem tam s bandou v praci na vzduch - oni fajcia ja nie ale som sa minule pristihla ze som zhlboka dychala ich smrady 😒

bubush
6. máj 2010

susan a uverili to s tym vinkom? ak hej tak dobre to zachranil 😉
jeeezis a mne minule kolegyna ze si nemam akurat ms 😕 tak som sa tak nejako vykrucala ze nieee, ved este mam cas a potom som si uvedomila ze mi sme tri kolegyne a mame naraz ms 😲 juuuj dufam ze si to nedaju dokopy

susann83
6. máj 2010

bubush z toho si nic nerob, kolko bab fajci cele tehotenstvo a maju zdrave babatka
to uz si velmi dobre urobila, ze si prestala a tvoj drahy sa tiez snazi obmedzit v tvojej pritomnosti 🙂

bubush
6. máj 2010

hej hej...fajcenie bol moj velky problem tak som hrda na seba-zatial 😉 lebo od kedy snazilkujeme tak som chcela prestat ale bola som slaboch a tak som sa bala ze ked budem tehu ze nezvladnem ale ako som zbadala // tak prisiel taky priliv lasky ze ciga mi k tomu nepasuje 😉