Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
bubush: U nás to ví moji rodiče, od mojeho rodiče a moje nej kámošky a ségra a už se to domáklo pár dalších lidí, ale nevím odkud... 😉 Nevydržela jsem to! A to pondělní ultrazvuk bude rozhodující...
bubush: Byla!! Jsem ve 4.týdnu. V pondělí druhý ultrazvuk, jestli se začlo mimi vyvíjet...
😀 no aspon nebudem mat vyciky ked sa prekecnem, nie som sama, co ma problem to utajit 😵
Samozřejmě!! Takovou sladkou novinku!! 😉
😀 😀 😀 ved to baby
ja ked som zbadala tie // tak som nevedela co robit komu volat...chcela som vytocit vsetky cisla v telefone a oznamit im 😀 😀 😀
aj ja som bola na tom podobne 😀 😀 😀
rano som test pokazila, tak som druhy zobrala so sebou do prace. a pred obedom som urobila, dala do skrinky, rychlo som sa najedla, kukla a skoro som spadla z noh a rychlo som volala muzovi
Já jsem seděla na vaně a říkala si to nemůže být pravda po tolika planých poplaších a pak mi to pan doktor potvrdil a ono je to skutečnost... Sice je to takové rizikové, protože tam bylo vidět jen kulaté vajíčko... Ale i tak ten výraz na mamčiné tváři, když jsem ji oslovila "ahoj,babi", nezapomenu nikdy 😀 !!!
😀 😀 a ja som maminke blahozelala k meninam a potom jej povedala, ze mam este jeden darcek ... a ona od dojatia slzila, ze to je najkrasi darcek 😵
jaaaaaj, baby ani nevravte, ako rada by som to mamke aj svokre povedala. tie by sa tesiliiiii 😵 😵 😵
ale este musime vydrzat 🤐
hani, tak som to aj ja vzdy planovala, ze "ahoj babi" 😀
susann: ja som musela maminke, viem ze by to chcela vediet a ze bude stat pri mne. Utorkovu paniku drzala so mnou 😀 A preziva to so mnou 😵 Vie to aj otec a brat, ale to su chlapi, oni to az tak neprezivaju. A svokrovcov mam tiez velmi rada, ale im poviem az po srdiecku 🙂
Taťka je taky chlap a skákal radostí, jak malá jarda u stromečku, že bude dědkem... Ségra mě málem uškrtila radostí a všichni mi drží palečky a podporují mě. Maminka mi dokonce schrastila látkové pleny...
jeeej krasne baby 😵 😵 😵
ja mojej mamine sem tam poviem starka ale preto ze 1 vnuca ma tak keby som jej to teraz tak jej to ani nedojde..uz len ak ze dvojnasobna starka 😀
ale ake mile pribehy mame kazda
susan ze v robote a potom // - a kolegovia si nic nevsimli? ci robis nejako tak ze tam nik nieje?
aj ti hani-na vani...nieco podobne aj ja-odohravalo sa to v kupelni a test po namoceni som hodila na pracku a odstupila meter a nechcela som sa nan pozriet lebo som sa bala vysledku 😀 a len tak bokom som jednym ockom smirovala a zrazu druha ciarka....coze?!?! druha ciarka?? nie to nemoze byt pravda a uz som bola vysmiata ako leco a do dnes sa to nezmenilo 😀 😀 😀 😀
Já ho namočila, nechala na skříňce a nějak jsem si na něj mvzpomněla až za 5 minut a tam byly //. Volala jsem manžela, at honem nakluše... Brečeli jsme tam nad ním dva 😉 .
hani 😵 😵 😵 romantikus
že jo!! a to byla teprve sobotu... málem jsem se nedočkala pondělka a pak klusalana gyndu pro potvrzení!!
Já se ozvu zase zítra. Opatrujte se!!
pa pa...ale aj tak si sa dockala dokyho skoro 😉
Bubsh, nikto si to nevšimol, bola som veľmi nenapadna, len som bola vysmiata ako slniecko 🙂
akurad prvá to vedela šéfka, lebo robím na operacke a to v tehu nemôžem byt, tak som ju od radosti vystiskala a išla ďalej pracovať 🙂
ale už to určite tusia, lebo nič mi nebolo minuly týždeň vo štvrtok a zrazu som v piatok nedosla... Ale nevadí, poviem im keď bude všetko ok
susann: noo, asi tusia, ale vsak aspon maju zabavu 😀 Som zvedava, kolko mi povedia "Ja som to vedel/a", ked oznamime tehu. To bude po srdiecku, cize v 8tt, uz by si mohli viaceri vsimnut 🙂
aha a tu je aka tichota 🤐 juuuj ake steniatka ukazuju v spravach 😉
haniula: Brečeli radostí, to je tak krásný 😵 😵 😵
Já jsem zrovna dnes říkala, že jsme nějak bez emocí. Tak mi přítel říkal, že čeká až se to fakt potvrdí 😀
NO a mě to ještě moc ani nedocvaklo 😀
Jinak u nás to vím jen já , přítel a kamarádka 😉 Jinak chceme říct až po 12tt.
tedy holkám na koníku už od pořádně přesvědčivého testu s // Zatím ji mám ještě dost světlou 😉
Ale já jsem fakt jen 3tt+2d. Takže to je jasný to si ještě musím tak 4 dny na pořádný testík počkat 😉
Co se týká nevolností tak ráno mám pouze píchání v podbříšku a přes den mi tedy trochu špatně je, ale když se najím tak ok 😉
Holky chtěla jsem se zeptat proč berete magnézko?? Já jsem ho brala u Kačenky jen asi týden a to když jsem měla svalové křeče.
kinsli - to magnezko zvyknu odporucat pri tvrdnuti bruska-teda pokial ja viem a co som ja spominala ja som vcera pila vodu Magnezia ale to som si vobec neuvedomila ze je to ono a asi z toho som vobec nepocitovala nic - podbrusko vobec ani trochu nepobolievalo 😉
bubush: Vím, že proti tvrdnutí bříška, ale to tvrdne třeba po 30tt, ale né snad na 5tt-6tt jako jsme my 😀
to ještě nemá tvrdnout co 😀 😀 😀 😀
holky to mi teď přišlo na email 😀 😀 😀 😀
Manžel vleze do postele a zašeptá něžně a vášnivě do ucha své manželce #
jsem bez trenek # # # A žena mu odpoví: # # # Nech mě spát .. Zejtra ti
# # jedny vyperu # #
ahojteee. tak ja uz som uplne kludna. uplne v poho to moze byt 4 tt, lebo som nasla kalendar a tak mi to vychazda, ze k inkriminovanemu pocatiu mohlo s vysokou pravdepodobnostou dojst 8.4. pri nasom udobrovacom sexe 😝 pretoze skor som urcite nemala ovulku a to by aj vychadzalo. ale ma ten doktor domylil riadne.
vitam haniulu v nasom sirokom kolektive. sme na tom asi rovnako 4 tyzdnovky. 😉
u nas to vie uz skoro cela rodina a nejake kamosky, ja som proste neschopna nieco utajit. preto vzdy ludom hovorim, aby mi ani velke tajomstva nezverovali, lebo za seba nerucim 😀
kinsli, ja som pochopila ze to magnezko sa teraz uziva proti krcom v podbruzku... teraz fakt nema co tvrdnut. a ten for bol doooost dobry, som sa pobavila 😀 😀
Ahojte tehulky !!!!
To mi teda trvalo.než som vás dočítala 😀 .
Baby,čo by ste mi poradili?Mám si spraviť krv zajtra,alebo mám počkať do pondelka?Povedali mi,že o týždeň,t.j.pondelok,ale ja to už nevydržíííím 😀 😀 😀 .Ak HCG stúpa malo by to byť vidieť už aj zajtra,nie?
A čo sa týka toho magnézia,môžem si ho nasadiť aj sama? Občas mám bolesti v podbrušku a mám dilemu,či je to rozťahovanie maternice,alebo sa telo snaží vypudiť "votrelca" 😒
Prsia ma bolia len keď som v pohybe,občas si ich omakám,či sú ešte citlivé 😅 .Už mi z toho všetkého zašibáva 😀 😀 😀 Ja už dlhšie beriem Femibion 800,kys.listovú + lieky čo mi dali v centre.
A na ultrazvuk mám prísť o tri týždne,ak stúpne to hcg. Väčšina z vás ste už svoje bublinky videli,a ja nič.To čakanie a neistota je strašná. Ale úúúúúúsmev 🙂
Holky, taky beru vitamíny - calibrum babyplan a listovku. a souhlasím s magnezií, že tlumí bolesti.. škoda že ji nemám doma. dnes mě opravdu bolí břicho. a bud to je od nošení malého nebo od stažených džínů... byli jsm ena návštěvě, tak nešlo si je sundat 😀 holky, co to je materna???
kinsli 😀 😀 😀
darjena no ak si otehu toho 8.4. tak si uz v 6 tt lebo to sa rata od posl.ms a nie od oplodnenia

presne tak 🙂
moja mamina len tak zistila ze je tehotna, aj so mnou aj s bratom, ze jej prestalo chutit fajcit 😝