Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
andriss ak ta pobolieva podbrusko tak to neva ale ak viac tak skus sumaky magneziove..neviem ako je to s nejakymi tabletkami - netusim
a ja som bublinku nevidela a neuvidim tak skoro - az o dake 3 t 😉
lucie asi ta pobolieva z toho nosenia maleho lebo u seba som si vsimla ze ked sa trochu namaham tak citim...asi bude dobre mat kupenu vodu magneziu alebo tie sumaky pre pripad ze sa budete chciet ukludnit 🙂
Aha taki to děkuji za vysvětlení. Mě to píchání v podbříšku nijak nevadí, mám to stejně jen ráno po probuzení 😉
Bubu, asijo, udělám si zásoby... dnes mě to fakt přepadlo. a to jsem si zítra chtěla dělat potvrzovací test, fakt není třeba 🙂
no tak v tom pripade to urcite nebolo 8.4. uz sa nad tym radsej nejdem zamyslat 😒
teď koukám co jsem nepsala za blbost, to není hrubka 😅 zmáčkla jsem asi zároveň k a i 😉
mělo to byt tak to děkuji za vysvětlení
darjena: Neboj všechno bude určitě ok 😉
darjena ale je este mozne ked nad tym premyslam ze doky ti povedal ze si otehotnela pred 4 tyzdnami - to by teda sedelo zhruba na toho 8.4. ale uz tie tyzdne sa uvadzaju tak ako som spominala od poslednej menstruacie - cize napr to vysvetlim na mne - poslednu mentruaciu som mala 27.4., otehu som asi 10. 4. - co bolo o 2 tyzden od ms takze podla gynekologov som bola uz 2 tt aj ked este som nebola otehu len oni sa drzia tychto vypoctov kedze kazda zena moze mat ovulku roznu dobu v cykle ale oni to uz potom riesia podla sona ako sa vyvija a urcia podla toho TP 😉 vraj najpresnejsi ultrazvuk je v 12tt...a citala som vela bab co vedeli presne kedy otehu a dr.im aj tak povedal ze babo je o 2 tyz.mensie a nic sa nedeje...ved ono sa vyvija svojim tempom-treba mu verit 😉
prostě jsi měla jen pozdě ovulku 😉
jsem už taky cvok byla jsem si udělat další test 😀 samozřejmě beze změny čárka je, ale je slabá.
No už na to asi kašlu, kdybych chodila každý den do lékárny pro testy tak by si řekli, že jsem asi dobrý magor 😀 😀 😀
zkusím test v sobotu nebo neděli, snad už vyleze víc 😉
kinsli tak dobre 😵 😵 😵 neboj nic nie si magor-jednoducho neverime 😀 😝 ved aj ja som si chcela urobit test dnes lebo som bola presvedcena ze nemozem byt tehu 😒 v sobotu idem do roboty tak si kupim testy - hned urobim a dalsi necham na dalsie stresove obdobie 😀
tak nic zkusím to do alba z tohoto fakt není vidět nic ☹
kinsli a kedy mas mat ms?
neboj ciarocku vidno len je to fotene z dialky 😉
baby ved to je na hlavu ako sa to pocita...ja si teraz neviem spomenut ako mi to povdal, uz by ma len zaujimalo, ci v stvrtom tyzdni od oplodnenia a teda 6tom od poslednej ms ma byt vidno embryo alebo este nie.
no ono je to trochu take blbe lebo ved nie kazda zena ma ovu v strede cyklu ale tak prave vdaka utz to vedia upresnit 😉 neboj nic darjena - je zbytocne aby sa sa tym stresovala..nabuduce uvidis viac 🙂 srdiecko zacina byt cca v tom 7 tt ale boli pripady ze aj skor ale ak nebije v tom 9 tt tak uz je zle ale na to mi nemyslime a verime ze tu srdiecka budu bit o 106 😵
ach jaj. pri malej som sa takto nezamyslala. tam som ani nevedela ako to prislo a preslo. tento uvod som tusim ani nezachytila... niekedy vela rozmyslania fakt skodi. tak ja prechadzam na lahky mod s vyuzitim sivej kory mozkovej len na 75 percent. dobru noc dievcata a fazulky a bublinky 🙂
spravny pristup 😀 ja sa tiez snazim ale tento net je plny informacii a ja ci chcem alebo nie tak furt tukam do google tehu 😀 😀 😀 😀
dobru noc...ja este nejdem spat - ja som nocny tvor 😉
darjena: 😀 😀 😀 Obcas mam pocit, ze moja seda mozgova kora od zaciatku tehotenstva autmaticky prepla na 75% vykonnosti. Neviem si v hlave vypocitat ani zakladne veci - ci mam dost hotovosti alebo platiti kartou a podobne 😀 😀 Som mimo 😅
bubu,ahoooooooj , zasa sme sa nasli????? 😀 😀 😀
vitam nove snazilky, tak uz mam termin na sono, v utorok o 13 hodine 😀
damiana: uz som rozmyslala, ze kde sa flakas so svojimi // 😝 😀
mariadaniela: jej, tak to uz mozno mozno aj bude buchat srdiecko 😵 😵 😵
jeeeeej albao, no ahooooooooj , ako?????? 😵
damiana: Ja som tu taky prilepencek, ale baby ma schvalili, vsak ja neviem ci budem decembrova, ci januarova rodicka 😅 Inak mi doki predpisal magnezium na pobolievanie bruska, takze odvtedy sa uz citim vyborne 🙂 Teda okrem toho, ze moja plocha hrud nejak vyskakuje do sveta 😀
dobré ránko a Dam vitaj a pozerám,že sa tu stretávate staré známe. 😵 😵 😵 aj ja sa neviem dočkať toho sona. jááj zvedavá som strašne moc moc moc
miyya: ja som si to prve sono az tak neuzila, tak som bola vystrasena, ci tam mimi je, ze som sa ho 3 razy opytala, ci tam teda je mimi a zabudla som sa divat na bublinku 😀 A potom som tu bublinku spoznala podla toho ze tam dal nejake bodky, inak by som si ju nevsimla. Tak si to uzi viac nez ja, ja som umierala strachom a ked som sa spamatala doki uz skoncil 😀
albao: já jsem byla taky nervozní, ale bublinku jsem viděla... v po jdu na druhý ultrazvuk, tak by tam měla být už fazolka....aspoň doufám, že tam bude... jsem celá nervozní...

materna je vitamín tak isto ako calibrum