Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
hani: a ty si ktory tt? Uz pojdete v pondelok na srdiecko?
miyya: no ja som si myslela, ze mi da fotku, ale nedal 😒 Nabuduce si uz vypytam! 😝
albao: na srdíčko je trochu brzo. jsem na konci 4.tt, v po začínám 5.tt, srdíčko by mělo být vidět až o týden či dva později, pokud bude vše ok...
hani: ahaaa, jasne, tak ides na bublinku 😵 😵 😵
Ted už by tam měla být fazolka...
PM byla 22.3., otěhotněla jse kolem 3.4., já vím, že se to počítá trochu jinak... Podle menses jsem v 6.tt., podle oplodnění v 4.tt... počítám-li to správně...
Hani tak to si v 7 tt , t. j. 6t+4 dni. 😵 😵 ráta to s 28 dnovým cyklom. to by si už mala vidieť na utz srdiečko
Dáma já jsem z toho tak zmatená, jak se to počítá... na gyndě mi řekl, že je to 4.tt od oplodnění, byla jsem tam ted v pondělí... vy my tu říkáte zas něco jiného... já jsem z toho úplně v ... 😖
hani: jej, tak to si este predo mnou 😉 To uz bude pekne miminko, tak okolo 6mm velke 😵
Fakt?? Já jsem z toho zmatená!!!!!!!!! Pomoc!!!!!!! Každý mi říká něco jiného... 😨
hani: no 4tt stare miminko je vlastne 6tt, lebo sa to vacsinou pocita od poslednej MS 😉
Aha!! Ted už je mi to trošku jasné... Pak Vám určitě napíšu, co jsem viděla na ultrazvuku...
ahoj kočky, je to t trochu zamotané, že jo? problém je v tom, že se těhu počítá od prvního dne menstruace. jen mě u prnvího broučka to počítali rovnou podle stáří plodu - protože jsem měla ovulaci zpožděnou o 14 dní. Takže Myyia, třeba je to i tvůj případ, vůbec o tom nepochybuj 🙂
Je zo hotová matematická olympiáda 😀 . A to jsem měla z matiky dvojku... A ted si ani neumím spočítat, jak dlouho jsem těhotná... Jsem strašně zvědavá, co tam uvidím... Vytasil na Vás doktor taky nějaký papír s platbama?? Mě se málem podlomili kolena, protože to dohromady dávalo zhruba 5000kč.... Je to normální??
hani: co? Ake platby? Ja platim rocny pausal 50 eur. A este sa plati pausal 50 eur starostlivost v tehotenstve, ale to po mne este nepytali ...
albao: No bylo v tom zahrnuto vyšetření na vady, fotky z ultrazvuku na cd i na fotopapír, video z ultrazvuku, zjištění pohlaví atd... A říkal tomu nadstandart... Jinak prý pojišťovna hradí jen 3 ultrazvuky a pak jsou další za 500kč... Nevím, co si mám o tom myslet...
hani: aha, no neviem, ja video z ultrazvuku urcite nedostanem. To uz zalezi na tebe, ci chces zmenit lekara alebo zaplatit.
Já se spíše poradím se sestřičkou... S ní se vždy dá rozumě domluvit... Jsem totiž na pracáku, nebot mi v březnu neprodloužila smlouvu šéfka a těch penízku ted moc není... Děvčata já jdu něco doma udělat... Večer máme návštěvu... Takže zatím papa...
ahojte baby 🙂
dami som rada ze si k nam zavitala a ci chceme alebo nie - my sa furt niekde stretneme 😀
hani tam si pisala ze chcu od teba 5000 a potom 500 kc - tak kolko lebo 5000 je vela 😕
vidim ze su tu problemy s matikou 😀 a albi ty si spominala ze ti funguje na 75% ta seda kora 😀 ...s tymi peniazmi...no tak mi hovor - ja som isla predvcerom nakupit si v hypermarkete len take blbosticky a pri pokladni zistim ze ved ja mam len mobil a kluce 😀 😀 😀 tak toto sa mi este nestalo 😀 😀 😀 ale ja tam v okoli robim tak ma poznali a mohla som si odbehnut-no a zas minule som nabrala do sacku 10 rozkov a pri pokladni som drzo ze 8 (lebo som bola presvedcena ze som ich zobrala tolko) a pani preratala 😅 juuuj hanba na 100 rokov-som sa hanbila ako pes lebo ja som tak pekne nahlas hovorila ze mam 8 roztekov a vsetci naokolo kukali ako ma pokladnicka opravuje 😀 😀 😀 esteze ma fakt poznaju a zacala sa smiat ze to sa stava...
inak pekny den -- ak tu mame nejake moniky tak vsetko naj k dnesnym meninam 😵
a co dnes mate baby v plane?
tak ja platím v tehu za poradnu 2 eura. žiadne paušálne poplatky a nič iné. Tak som natom ešte dobre.
Bubush tak ty si sa teda riadne pomotala v tom obchode. 😀 😀
miyya a to za kazdu poradnu 2 e? ja som zvedava co u nas ... asi je to vsade ine 🤐 uvidime
Som teraz pozerala ten kalendárik´,že aké pohlavie by to malo byť. Pri prvom to sedelo na chlapca a teraz mi vychádza dievčatko.hahaha je to blbosť,ale mohlo by to vyjsť. 😵 😵
dala som si kalendárik do albumu január 2011 pre tie čo nevedia o čom točím 😵 😵
miyya: a tu ti co vychadza? http://www.jasanek.webpark.cz/plzak.html
bubush: 😀 😀 😀 tak v tom chaoseni nie som sama. Aj ked som minule varila, tak som polovicu veci zabudla pridat. 😅
miyya: tak ja mam v tej tvojej tabulke dievcatko, a ako na potvoru mi u Plzaka hodilo "?" (inak Plzak je na 80%). Ale kamaratka mi vyvestila otehotnenie v Aprili a dievcatko - to prve jej sadlo, tak verim aj v to druhe 😵
kukla som - mne vychadza tiez dievcatko 😵 😵 😵 ale velmi neverim na toto...ale niekde som pocula ze to nema byt vek matky tak ako to pozname my ale nejaky lunarny vek ci aky...neviem presne len nejako inak sa to vraj rata.. 😕 neviem co je pravdy uz na tom
ale dievcatko by som brala 😉
albi a tam mi vychadza chlapec
Ahoj kocky, dnes to vyzera na krasny den 🙂 S tymi peniazkami si nerobte starosti, dolezite je, aby boli babatka vporiadku. 🙂 Verte mi, ze toto su tak male sumy oproti tomu, co dievcata davaju v centrach reprodukcie. Takze sa teste, ze mat babatko je pre Vas take lacne. Ja by som sa na Vasom mieste tesila. 😉 Radsej Vam ani nebudem pisat, kolko sme uz my investovali, lebo by ste sa zhrozili a v takychto krasnych zaciatkoch tehulkovania, Vam nebudem pisat sokove informacie 🙂
haha aj tam mi vyšlo dievčatko a aj ja si myslím,že to bude dievčatko.Teda ak všetko dobre dopadne. Už od začiatku mám taký pocit a aj pri malom som mala ten pocit 😵 😵
😀 😀 mne vysli X = x-čata, ? = nelze předpovědět , to by bolo uzasne. No tak ,teraz sa nebudem vediet dockat UZ.

Alba jaaaj ty si tam bola riadne v strese. No uvidíme ale mne vzdy dá aj fotečku. 😵 😵