Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
sylvia: 😵 jej, to by bola nadhera!
susan: ja nemam ziadne priznaky okrem prs a pobolievania bruska obcas ... 😉
albao, tak sme na tom rovnako 🙂
v pondelok mam termin o 19:10 😅 a dufam, ze nieco pekne uvidim 😵
albi, ty si bola teraz na UTZ 5tt+5 podla dni, ze? videla si uz malinke?
babule urobila som nám tabulku,ale ešte som ju sem nedala. 😵
miyya aku?
susan: ano videla - bublinku a v nej "nieco", co malo 3.8 mm a o 8 mesiacov to budem kocikovat 😀 Ale kebyze to doktorko nevybodkuje na monitore, asi by som si ani nevsimla 😅
miyya: jej, skveleee 😵 sup sem s nou!
Albi, veru po silvestri to bude 100-násobne oslavy :D
už nech sme aspoň v polke 🙂
jeej tabulku 😵 budeme mat tabulku, ja sa tak tesiiim
susann tak hcg pekne stupa 😉 a pridavam sa k tym co nic nie je 😕 obcas sa bojim ci som ozaj tehu...ale zajtra budu presne 2 tyzdne co mi meska ms 😉 takze cely 6tt
sussan blahoezlamn , pekne ti stupa hcg
bubush, aky mas termin??
ani mne nic nie je, stale cakam na priznaky a nic...len brusko ma pobolieva
maria ako tak kukam na teba tak rovnaky den 😵 😵 😵
Bubu, mne to vracanie veľmi nechýba, ale keď treba, aj to budem, len aby malinkemu bolo dobre.
Tiež som sa nad tým zamyslala, či sa mi to tehu len nesniva 🙂 Ale v noci neviem spať, a to som niekde čítala, že je to tiež priznak tehu 🙂))
takze sme boli zhruba v rovnaky cas na spravnom mieste 😀 😀 😀
maria presne aj ja furt rano sa zobudim a cakam ci ma nieco boli, ci mi je z niecoho zle a cely den cakam ci to uz pride a zatial nic
no ved a ked mi bude zle tak budem nadavat ze mi je zle 😝 lenze teraz keby mi bolo trochu zle tak uz tak viac verim ze som tehu takto sa mi to furt nezda 😀
Maria ďakujem 🙂
to som ja miyya,tak tabulka je. potom mi tam nahádzte udaje a prípadne dalšie nápady na tento nick.a dalej ma aj upozornujte na brušká. neviem aký fotoalbum januaroviek urobíme prvý. či prvý utz,alebo počkáme na koniec trimester a šupneme tam brušká??je to na vás babulky. 😵
teraz pozerám že je to trošku rozmazané,ale opravíme. 🙂
miyya: uz som ti poslala IP 🙂
aj ja 😉
je to mile 😵
joj, raz budeme mat take brusko 😵
ok tak večer doplním,teraz idem variť a upratať čo tu zatial môj synček nastváral 🙂
Ahojte maminy,
všetkým vám prajem krásne a bezproblémové tehulkovanie...Ja som januárovka 2010 😉 A nechce sa mi veriť, že je tu už téma budúcoročná. Užívajte plnými dúškami lebo tehu preletí závratnou rýchlosťou ... A my už máme 4 mesiace 🙂 Všetky sa držte 😉 🙂 😉
marushka: dakujeme!!! Krasne mena deticiek 😵
Marushka dakujemeeee
miyya krásna tabuľka 🙂 už aj ti píšem
píšte, dievčatá mne je dneska strašne zle. som unavená a žalúdok mám ako na vode. 😖 😖 taak už to aj u mna asi začalo. nevolnosti fujky fuj a nervozita. dneska mi vadí všetko a som podráždená. Budú mať doma somnou radosti 😀 😀
miyya: fiha, uz? U mna nic 😅
wow uz januarovky?? 🙂 tak vam vsetkym gratulujem 😉 ja som z decembroviek... nech sa nam dobre tehulkuje!! 😵
miya, podrazdena som aj, lietam tu ako furia 😠 , to som bola aj pri malom, ako nejaka jezibaba 😀 , ale snazim sa ovladat
pozerala somm cinsky kalendar,, vychadza mi chlapcek, ja by som rada dievcatko, ale je mi to vlastne fuk, len nech je bobak zdravucky
tak tak maria...no mne sa tak nič nechce. čakám muža,nech mi pomôže s krpcom a mala prísť sestra a vykašlala sa na nás. Ja aj z domu robím,tak niekedy neviem čo skôr. 😝 😝
mne dnes maleho vzala svokra, mladsia decra je na narodeninovej oslave aj tam prespi a starsia ma u nas kamaratku a bude u nas spat, dom s a otriasa hip-hop hudbou 😎
ja si teraz popijam kapucinko a o chvilu idem do zahradky sadit si kvety. Poobede som si chvilu pospala. Miya je viem co je to robit z domu, aj ja som tak robila, to mi kazdy vravel, ved si doma... to sa da... no jasne, tym ze som robial z domu, tak kazdy odo mna cakal vsteky domace prace teple obedy, a urobene papiere 😝

Ahojte 😵 😵 😵 😵
prajem pekny slnecny dnik
dobre vela ste toho popisali od rana!
Tie vypocty tehotenstva su dobre komplikovane, kym som na to ja dosla, tiez to trvalo 😀
co sa tyka toho platenia v ambulancii, ja platim pri kazdej navsteva dost, ale potom mi to poistovna vrati, teda aspon takych 90%
mate uz nejake priznaky? lebo ja fakt nic, len dnes mi nejak rano nechutilo..
aaaaaaa mam vysledok z krvi, HCG je 1616,2 😵 😵 v pondelok bolo 332, tak by to malo byt ok, ze?
miyya, co si sm dala tabulku s pohlavim babätka, vychadza mi chlapec, aj podla toho druheho, a teoreticky aj podla ovulky, ale to si nie som ista 😝 ale chcela som dievcatko prve 😝
no nevadi, hlavne nech su nase bublinky a fazulky zdravucke 😵 😵