icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

adrous
9. máj 2010

kinsli jsou vidět pěkně testíky 🙂 😉 😀 😀 😀

kinsli
9. máj 2010

albao: Super krásný 😵 😵 😵 počkám tak 2 dny a zkusím ten poslední 😉

kinsli
9. máj 2010

Ty jsi měla 14 DPO asi jako já 12 DPO, ale tobě to pak šlo rapidně nahoru 😉
Ale je fakt, že už jsem viděla testy co si holky dělaly třeba po 5 dnech a až takový rozdíl mezi nimi nebyl.

albao
9. máj 2010

kinsli: mne to rychlo stmavlo len preto, ze som pouzila potom prvy ranny moc a potom uz aj 10ku test. Inak by to tmavlo pomalsie 😉

kinsli
9. máj 2010

😉 počkám tak 3 dny a zkusím z ranní moči 10-ku

adrous
9. máj 2010

kin.dobrej nápad 😀 😀 držím pěsti 😵 😵 mě táta donesl oříškový krém pro mě a mimi 😀 😀 😀

kinsli
9. máj 2010

jéé to z ní lákavě 😵 😵 Já budu zase slintat u Lukášových rodičů na buchtou 😔 ale fakt u toho slintání zůstanu 😉
Od toho 30.4. co jsem začala špinit - to už mě trklo, že se mimi začíná usazovat 😀
jsem sladký neměla 😉

adrous
9. máj 2010

ty vůbec nejíš sladký nebo co 😲 😕

darjena
9. máj 2010

baby ja zase mimo temy. ale musim sa podelit my momentalne ficime na tomto. musim to malej pustat do zblbnutia. dokonca si to uz aj ja pospevujem:

https://www.youtube.com/watch?v=YtnrgtwnUrE
tanicka1976
9. máj 2010

Pekny den,

vitam nove mamicky a prajem vam vsetko dobre. 😉
Vidim, ze vam zacina byt uz zle..mna obcas napina , trpim nechutenstvom, proste by som ficala len na broskynach, bananoch
a jah. acidku. Vadi mi vona kavy , masa...

Citim tlaky v maternici. a som strasny naladovas a nemam chut na nic. a to dnes dcera vystupuje na den matiek🙂

tanicka1976
9. máj 2010

baby uz ste boli u DR, ?
videli srdiecko?
ja sa chystam a zaroven aj bojim ci bude vsetko ako ma 😒

adrous
9. máj 2010

tanicka:já jestě neviděla srdíčko 😅 🙄 mě to čeká až 1.6.to nevydržím mimi bude mít tak 9 tt takže si počkám ☹

albao
9. máj 2010

tanicka: aj ja mam obavy, na srdiecko idem 17.5. v 8tt, snad bude bit

adrous
9. máj 2010

albao:to jdeš dříve taky budu držet pěsti a´t je srdíčko ok moooooooc budu na tebe myslet 😵 😵 😵 😵

jankakkk
9. máj 2010

ahoje, pobolieva Vas podbrusko alebo nie? Mna doteraz nebolelo ale vcera ma zacalo trosku pichat nalavo - nie nejak extra silno, ale citim to. Obcas to pride a potom zasa odide. Neviem ci je to v poriadku. Dnes som 4tt+6 a k lekarovi som objednana tento tyzden vo stvrtok. Nie je to zavcasu? Kedy ste boli alebo sa este len chystate na 1. kontrolu k lekarovi? Asi sa zbytocne strachujem - teda dufam.

adrous
9. máj 2010

jankakkk:tak ja jsem taky dnes cítila lehké píchání taky vlevo nevím jestli děloha nebo co,ale zas to přestalo jak popisuješ 😵 😵

jankakkk
9. máj 2010

teraz ma zasa boli cele podbrusko...pytam sa preto, lebo toto je pre mna nieco nove - pri synovi som nemala ziadne tehu priznaky - iba okolo 10 tt mi trochu smrdelo maso - ale to trvalo len par dni. Bolesti som nemala ziadne. Asi sa uz moc sledujem...😉

jankakkk
9. máj 2010

a kedy ste boli alebosa este len chystate na 1. kontrolu k lekarovi? Ja idem tento stvrtok - to budem 6 tt - to srdiecko este asi nebude. Mama ma totiz zneistila, ze tam idem nejako skoro...

adrous
9. máj 2010

janka:já byla při vynechaní menzesu a to už byl test pozitivní 😵 😵 dr dělal ultrazvuk a už tam byl váček 😉 to jsem byla 4+4 tt a udělali mi krev na hcg a že si mám v pátek zavolat.krev byla pozitivní a po telefonu mi řekli že mě objednají na první testy a ve středu28.4 mi děla opět UTZ a už jsem vyděla jak se mimi vyvyjí a dr říkal,že roste a vše je v pořádku.u prvního lukyho jsem měla 2-3 dny velký křeče v podbřišku a bolest hlavy.

mariadaniela
9. máj 2010

ja som bola prvy krat u lekara teraz v stredu a 11.5 idem na sono, mohlo by uz byt vidiet aj srdiecko.Dnes mio je naozaj zle, napina ma, nie som schopna nic spravit toci sa mi hlava

haniula
9. máj 2010

Já neměla daleko si s tou záchodovou mísou potykat... Zítra jdu na kontrolu, tak jsem šíleně zvědavá, co tam uvidím... Jestli bude vše v pořádku... V jednom kuse mi trnou prsa a pobolívají bradavky, je mi zle od žaludku a papriku nemůžu ani cítit...

albao: já si dělala mamatest a ten mi vyjel i z večerní moči během pár vteřin... 😵

adrous
9. máj 2010

maria:tak pokud mužeš odpočívej a třeba si lehni ať mimi nabírá síly.mě taky bylo hloupé že kolikrat nestihnu uklidit,ale jsem hodně unavená,ale už si s tím nedělám hlavu prostě si tělo potřebuje oddechnout 🙂 😉

jankakkk
9. máj 2010

no, takto pojdem k lekarovi ako Ty mariadaniela...takze nebudem u lekarky za hlupu - ze co sa trepem tak zavcasu. Ste ma potesili baby...😉

adrous
9. máj 2010

janka:já byla trošku nedočkavá a chtěla jsem vědět na čem jsem ať se nenervuju 😅 😅

luculele
9. máj 2010

Ahojte, mozem sa pridat? Mala by som byt tehu 2. tyzden, takze neviem, ci to este zasahuje do januaroviek 🙂. Vcera bol den MS a nic, na tehu testoch dvakrat dve ciarky. Priznaky: mierne pobolievanie v podbrusku, vcera mama skavirla oskavrky, islo ma rozstrhnut od toho smradu (to neviem ci je priznak🙂, castejsie mocenie, prebudzanie sa v noci a lahsie sa unavim. Zajtra bude z krvi potvrdene mnozstvo hcg, takze som na ihlach 😒, pekny den prajem.

kinsli
9. máj 2010

Ahojky holky tak jsem opět online 😀 😀
Koupila jsem si magnézii tak snad pomůže 😉

adrous: Sladký fakt nééé jsme si s Kačenkou píchala, tak to si 100x rozmyslím než něco vezmu do pusy 😉

haniula
9. máj 2010

luculele: Vítej k nám!! A gratuluji!!! 😵 😵 😵

kinsli
9. máj 2010

luculele: Určitě patříš do Iedna, TP budeš mít 20-22 leden.
Jinak moc gratuluji k //

luculele
9. máj 2010

Dakujem, super ze je tu tolko s terminom v januari. Zda sa, ze sa na tom podpisuje jar 🙂 inac mozno som sa pomylila a je to treti tyzden. Fakt neviem, lebo sme to robili 21-22 april. Ale k oplodneniu prichadza o par dni neskor. S doktorkou sme o tom este nehovorili, lebo z ultrazvuku sa to zatial nepotvrdilo..