Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
kinsli jsou vidět pěkně testíky 🙂 😉 😀 😀 😀
albao: Super krásný 😵 😵 😵 počkám tak 2 dny a zkusím ten poslední 😉
Ty jsi měla 14 DPO asi jako já 12 DPO, ale tobě to pak šlo rapidně nahoru 😉
Ale je fakt, že už jsem viděla testy co si holky dělaly třeba po 5 dnech a až takový rozdíl mezi nimi nebyl.
kinsli: mne to rychlo stmavlo len preto, ze som pouzila potom prvy ranny moc a potom uz aj 10ku test. Inak by to tmavlo pomalsie 😉
😉 počkám tak 3 dny a zkusím z ranní moči 10-ku
kin.dobrej nápad 😀 😀 držím pěsti 😵 😵 mě táta donesl oříškový krém pro mě a mimi 😀 😀 😀
jéé to z ní lákavě 😵 😵 Já budu zase slintat u Lukášových rodičů na buchtou 😔 ale fakt u toho slintání zůstanu 😉
Od toho 30.4. co jsem začala špinit - to už mě trklo, že se mimi začíná usazovat 😀
jsem sladký neměla 😉
ty vůbec nejíš sladký nebo co 😲 😕
baby ja zase mimo temy. ale musim sa podelit my momentalne ficime na tomto. musim to malej pustat do zblbnutia. dokonca si to uz aj ja pospevujem:
https://www.youtube.com/watch?v=YtnrgtwnUrEPekny den,
vitam nove mamicky a prajem vam vsetko dobre. 😉
Vidim, ze vam zacina byt uz zle..mna obcas napina , trpim nechutenstvom, proste by som ficala len na broskynach, bananoch
a jah. acidku. Vadi mi vona kavy , masa...
Citim tlaky v maternici. a som strasny naladovas a nemam chut na nic. a to dnes dcera vystupuje na den matiek🙂
baby uz ste boli u DR, ?
videli srdiecko?
ja sa chystam a zaroven aj bojim ci bude vsetko ako ma 😒
tanicka:já jestě neviděla srdíčko 😅 🙄 mě to čeká až 1.6.to nevydržím mimi bude mít tak 9 tt takže si počkám ☹
tanicka: aj ja mam obavy, na srdiecko idem 17.5. v 8tt, snad bude bit
albao:to jdeš dříve taky budu držet pěsti a´t je srdíčko ok moooooooc budu na tebe myslet 😵 😵 😵 😵
ahoje, pobolieva Vas podbrusko alebo nie? Mna doteraz nebolelo ale vcera ma zacalo trosku pichat nalavo - nie nejak extra silno, ale citim to. Obcas to pride a potom zasa odide. Neviem ci je to v poriadku. Dnes som 4tt+6 a k lekarovi som objednana tento tyzden vo stvrtok. Nie je to zavcasu? Kedy ste boli alebo sa este len chystate na 1. kontrolu k lekarovi? Asi sa zbytocne strachujem - teda dufam.
jankakkk:tak ja jsem taky dnes cítila lehké píchání taky vlevo nevím jestli děloha nebo co,ale zas to přestalo jak popisuješ 😵 😵
teraz ma zasa boli cele podbrusko...pytam sa preto, lebo toto je pre mna nieco nove - pri synovi som nemala ziadne tehu priznaky - iba okolo 10 tt mi trochu smrdelo maso - ale to trvalo len par dni. Bolesti som nemala ziadne. Asi sa uz moc sledujem...😉
a kedy ste boli alebosa este len chystate na 1. kontrolu k lekarovi? Ja idem tento stvrtok - to budem 6 tt - to srdiecko este asi nebude. Mama ma totiz zneistila, ze tam idem nejako skoro...
janka:já byla při vynechaní menzesu a to už byl test pozitivní 😵 😵 dr dělal ultrazvuk a už tam byl váček 😉 to jsem byla 4+4 tt a udělali mi krev na hcg a že si mám v pátek zavolat.krev byla pozitivní a po telefonu mi řekli že mě objednají na první testy a ve středu28.4 mi děla opět UTZ a už jsem vyděla jak se mimi vyvyjí a dr říkal,že roste a vše je v pořádku.u prvního lukyho jsem měla 2-3 dny velký křeče v podbřišku a bolest hlavy.
ja som bola prvy krat u lekara teraz v stredu a 11.5 idem na sono, mohlo by uz byt vidiet aj srdiecko.Dnes mio je naozaj zle, napina ma, nie som schopna nic spravit toci sa mi hlava
Já neměla daleko si s tou záchodovou mísou potykat... Zítra jdu na kontrolu, tak jsem šíleně zvědavá, co tam uvidím... Jestli bude vše v pořádku... V jednom kuse mi trnou prsa a pobolívají bradavky, je mi zle od žaludku a papriku nemůžu ani cítit...
albao: já si dělala mamatest a ten mi vyjel i z večerní moči během pár vteřin... 😵
maria:tak pokud mužeš odpočívej a třeba si lehni ať mimi nabírá síly.mě taky bylo hloupé že kolikrat nestihnu uklidit,ale jsem hodně unavená,ale už si s tím nedělám hlavu prostě si tělo potřebuje oddechnout 🙂 😉
no, takto pojdem k lekarovi ako Ty mariadaniela...takze nebudem u lekarky za hlupu - ze co sa trepem tak zavcasu. Ste ma potesili baby...😉
janka:já byla trošku nedočkavá a chtěla jsem vědět na čem jsem ať se nenervuju 😅 😅
Ahojte, mozem sa pridat? Mala by som byt tehu 2. tyzden, takze neviem, ci to este zasahuje do januaroviek 🙂. Vcera bol den MS a nic, na tehu testoch dvakrat dve ciarky. Priznaky: mierne pobolievanie v podbrusku, vcera mama skavirla oskavrky, islo ma rozstrhnut od toho smradu (to neviem ci je priznak🙂, castejsie mocenie, prebudzanie sa v noci a lahsie sa unavim. Zajtra bude z krvi potvrdene mnozstvo hcg, takze som na ihlach 😒, pekny den prajem.
Ahojky holky tak jsem opět online 😀 😀
Koupila jsem si magnézii tak snad pomůže 😉
adrous: Sladký fakt nééé jsme si s Kačenkou píchala, tak to si 100x rozmyslím než něco vezmu do pusy 😉
luculele: Vítej k nám!! A gratuluji!!! 😵 😵 😵
luculele: Určitě patříš do Iedna, TP budeš mít 20-22 leden.
Jinak moc gratuluji k //
Dakujem, super ze je tu tolko s terminom v januari. Zda sa, ze sa na tom podpisuje jar 🙂 inac mozno som sa pomylila a je to treti tyzden. Fakt neviem, lebo sme to robili 21-22 april. Ale k oplodneniu prichadza o par dni neskor. S doktorkou sme o tom este nehovorili, lebo z ultrazvuku sa to zatial nepotvrdilo..

kinsli: kuk: https://www.modrykonik.sk/fotoblog/albao/album/... 😵