Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
luculele: Tak to budeš asi ještě předemnou 😉
luculele: je nás tu hodně... to jaro funguje skvěle 😀
luculele:po krevních testech budeš mít jasno jako jáááá 😵 😵 😵 😵 ikdyž mi už něco bylo na UTZ 😀 😀
adrous: Já myslím, že by stašilo vynechat tak od cca 15-18 tt teď bych řekla, že slinivka ještě žádný zápřeh nemá 😉
No ale nebudu to pokoušet 😉
kin:to chápu že nechceš pokoušet.to já mám strach kvůli žlučníku,ale ten je už naštěstí venku 😀 😀 😀 první jsem řekla půjde žlučník a pak nějaké mimi 😀 😀 😅 abych nechytla zachvat v těhu jak anky ta to měla s kubíčkem 😢 ☹
Já kameny mám, ale nic mi to nedělá, mám je už strašně let
tobě už to ukazuje 7tt 😵 já si ještě 2 dny počkám na 5tt ale stejně to bude 4tt
Děvčata, já mám chronický zánět žlučníku, ale zatím nic... Mě se mnohdy stačí napít vody a už to jede... Doufám, že to v těhu nebude dělat problém...
kin a hani:já měla kameny ale před rokem první zachvat a pak mi byvalo zle a byla jsem šíleně nafoukla a byvalo mi zle takže 1x gastroskopie a 2x endoskopie a následně operace byla jsem ráda že je to všechno za mnou ☹ 😢
adrous: mě už taky chtěli pod kudlu, ale mám strach... musím zaklepat, ale rok mám klid...
já si řekla že pujdu prej je to hrozný když tě to v těhu chytne a je fakt že já měla problémy takže dohromady nebylo proč čekat 😅 😅
Tady jsem Vám fotla testíky... Ty // jsou velmi viditelné... 😀 https://www.modrykonik.cz/fotoblog/haniula/albu...
ahoj při neděli,
venku je krásně co,dopo jsme uklízeli kolem domu,ted malej spí,tak doufám že taky usnu bot se necítím úplně fit od žaludku
testíky máte tedy přímo výstavní,já na mamatest taky nedám dopustit-jen nevím může být druhá čárka tmavší než ta kontrolní nebo přibližně stejnej odstín je max-ptám se tak blbě protože doted byl vidět jasnej rozdíl a postup v tmavnutí,ale ted už se to zastavilo a netmavne,tak doufám,že je vše ok - no v úterý večer budu moudřejší,jdu ale až 16.40 - tak už aby to bylo
příjemný zbytek neděle
😉
Holky, tak venku je fakt nádherně. Dali jsme si na zahradu molitany a chrápali jako zabitý 😀 😀 😀
Kačenka ještě pořá spinká, Lukyn kouká na hokej tak jsem šla zkouknout koníka 😉
kin:jsem tu taky malej se vzbudil a nechtěl spinkat tak jsem si zalezla a byl s tátou,ale ta spoušť v obýváku když jsem přišla hrůza 😅 🙄
Janka, u prnvího jsem měla kolem 8tt šílené bolesti břicha - jak se roztahovala děloha. holky, co čekají 2. mimi říkají, že u druhého je všechno dřív. tak třeba to bylo ono. jinak k doktorovi jdu zítra a nevím, jestli jsem 5tt nebo 6tt, srdíčko tam asi ještě nebude.. jsem zvědavá, kdy mě pozve na další KO.
Luculele, ahojky, máš krásné příznaky, už tak´hle brzičko. tak u tebe to vypadá na Vodnáře 🙂 ty už jsi byla u doktora?
luci:no aby tě nepozval jak mě za měsíc ☹ 🙄
ahoj Verunko, tak jak jste si zaplavčili? my nádherně, byla to boží hodina 🙂 no kdo ví, jestli budem moct chodit dál od září..
holky, jste někdo u OZP? nevím, na co letos dávají příspěvek.
luci, bola som vo stvrtok minuly tyzden, lebo test mi ukazal pozit. Na ultrazvuku nebolo nic vidno, tak mi zobrali krv, a zajtra budem vediet hcg. Pozerala som aj horoskopy, ano bude to vodnar a co je tiez zaujimave, v cinskom horoskope tiger 😀
Luculele, vlastně máš termín tak na hranici, třeb a to bude malinko dřív a bude to kozoroh 🙂
Kozoroh je super - ti ktorych poznam su inteligentni a sarmantni..
Tak jsem na to koukala a my budeme kozorožátko 😀 😀 😀
Vodnář je sice kosek, ale, že bych u druhého dítěte přenášela... s tím nepočítám 😉
Kačenka byla 37tt 3d ale byla vyvolávaná.
já chtěla vodnáře nebo rybu tu jsem chtěla víc 😅 😀 😀
Ahoj maminky a buduce maminky, prajem Vam všetko najlepsie k dnesnemu sviatku .
Baby chcem sa vas spytat, aj vy ste tak hrozne unavene?? Lebo ja hej, to je asi jediny a hlavny priznak, stale by som len podriemkavala ako sova, som taka lenivaaaaaaa, no a samozrejme ma sem - tam tiez chytaju take chvilkove krce v podbrusku, ale bud si sadnem, alebo trochu zohnem a hned to prejde 😅
A inak som si pridavala uz aj nejake kociky do albumu, co sa mi teraz pacia, viem ze je to hrooozne zacasu,ale kociky bola vzdy moja slabosť 😀 😝
Baby , kuknite tento album, ta baba chodila na UTZ skoro kazdy tyzden, to vidim prvy krat, 😨 😀
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/lenkaafilip0...
Ozaj a kto ma na starosti tabulku?? 😉
dami:já taky šílená únava a když byl vzhůru tak jsem mu pustila poádku a spala jak zabita byla to děsná únava.Mám dost častý bolení zad a nevydržím dlouho stát ☹ 🙄
dami:na to album čumím jak puk 😀 😀 😀 týden po týdnu fotky břicha a týden po týdnu sono mimiška 😀 😀 😀 trošku závidím postavičku tak hubeňounka má jen bříško to bych taky chtěla,ale to zas budu muset vyběhat 😅 ☹
adrous, tak to som rada, ze niesom sama s tou unavou 😀
a k tomu albumu, co sa ta kocka fotila, tu postavu jej tiez zavidim, nikde nepriberala, len do bruska, to ja keby som sa teraz odfotila z profilu, tak vyzeram ako v 4 mesiaci 😀 😀 😀 😀

kin:já nato zapoměla 😅 😅 s tím cukrem.tak ja si dám občas 😅
luculele:gratuluji k // vítáme tě u nás 😵 😵