Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
dami: teda ja tiez pozeram na to album a to vsetko 3D ultrazvuk, ved to muselo stat desne prachy. podla mna gyndos je bud otec, alebo stary otec 😉 ale je to uzasne. a tiez sa pridavam do klubu tych co o takej postave v tehu mozu len snivat. ja som pribrala asi aj do usi 😉 a teraz uz tiez vyeram tak nejako neforemne...
dar, aj ja si myslim, ze to bolo protekcne 3D UTZ vysetrenie, ved u nas stoji okolo 16 eur, a neviem si predstavit to platit kazdy tyzden 😅 cisty bankrot nasej rodiny 😀
dami:u nás v česku se platí 500 kč v tom 28 týdnu 😅 🙄 takže taky by to byl bankrot i u nás😀 😀
damiana: já jsem dneska prospala celý den, a usínám zas... jsem strašně ospalá, unavená a nic se mi nechce...
tak to muselo být protekční, nebo byla hodně při penězích!!
hanul , tak to som rada, ze aj ty patris medzi nas "lenive ospalky" , ja som si uz zacinala mysliet, ze si to len namyslam, ale uz som kludnejsia, ked viem, ze niesom sama 😀 😉
dami:ty z těch dalších ospalcu máš ale radost,že by škodolibou 😀 😀 😀 😀 holky mě to tak pomalu utíká do tý kontroly ☹ 😅
Kdo by neměl... Manžel jen nevěřícně koukal a pak mě o půl sedmé vytáhl na procházku, ať se jen doma neválím... Chlap, no... Nechápe, že být těhotná je strašná práce 😀 ...
haniula:to jo říkam manžovi to není jen splodit 😀 😀 😀 víš čím procházím ty moje hormony a stavy a nálady 😀 😀 a říka mi to neznám a jsem rád 😀 😀 máme to holt težký že 😀
hani, no no, to si pekne napisala, byt tehotna, je teda riadna makacka, a treba oddychovat, ja keby som nemala 5 rocneho syna, tak asi ma z postele nevytiahne nikto, iba pocit smadu a hladu a chtenie na WC 😀 😀 😀
jojo holky, přesně tak 😀 😀 😀 hlad, žízeň a wc... prospat se dosyta... a zítra musím vstávat na gyndu... jaj...doufám, že vstanu...
ahojte tak ja som mala tieto dva dni frmol,tak som ani nemala čas sém mrknúť. Tam mna práve začalo bolieť bruško a pichá ma v boku a schytala som výtok,tak dúfam,že to je o.k. Výtok je také biely ale bez zápachu. Ja som dosť zmätená,lebo ja mám v poslednej dobe veelmi vela energie. S Miškom som chcela len spať,spať a teraz to neni vôbec také hrozné.
no asi aj ja tam pôjdem poobede. Neviem,či už bude vidieť srdiečko,ale drbem nato. Musím vidieť fazulku aj ked sa neviem čo bude diať. nejde mi totiž dohlavy kde mám tie tehu príznaky.
miyya kazde tehotenstvo je ine, ja som tiez pri Tomaskovy srsala energiou, a do 2.mesiac ami nic nebolo, potom trochu pachy, nechute na jedlo, a asi za mesiac som bola zasa fit, a toto citim hnes od zaciatku 😀
miyvy: já jsem pozvaná... taky se těším na fazolku... ráno jsem málem objímala mísu po snídani, ale zaspala jsem to.... 😀
😀 😀
holky,ale víte co já mam průjem a dělali mi stěry,ale jelikož se neozvali tak je to virové.sestra říkala,že to má půl olomouce tak nevím jestli si mám nato něco brát nebo to nechat tak. 😅
kohani, miyya, tak nech vam tie fazulky zajtra pekne zakyvaju na UTZ 😉 , potom dajte vediet, co a ako 😵
miyya, a dosla ti IP na nicku januarovky ???? 😉
adrous: dej si originál coca-colu, borůvky, hořkou čokoládu a banány... to ti pomůže...
lopezka:malá je kouzelná 😵 😵 😵 doufám že nám všem se splní přání a v lednu budem ty své drobečky u sebe 😵 😵 😵
baby tak vam zavidim ze uvidite fazulkyyy... ja idem az 20.5. a vlecie sa to neskutocneeee. a unavena uz tak nie som. minuly tyzden to bolo na nevydrzanie, ale zase je pravda ze som si poobede schrupla vyse hodinky... ti chlapi to nepochopia. ten moj len machruje ake ma zasluhy, ze bude svojich plavcov vyvazat, lebo dvakrat prekonal moj syndrom PCO - nazval sa PCO killer. ale ten zbytok je na mne, ale to uz nie je podstatne 😀
lopezka mala je uzasna a tie vlasyyyy 🙂
haniula:díky něco zkusím 😅 😀 😀
Dam dostala,ale zmením tabulku až koncom týždna, lebo zbytočne to budem upravovať kvôli dvom údajom.Babule čakajú na prvý návštevu na gynde a potom skôr pošlu údaje. tak potom to naraz dopíšem.ale ako sa poznám,tak možno aj skôr. nechcem to ešte tak skoro neustále obnovovať na stránke. 😉 😉
Dámy, končím a zítra poreferuji, jak to na gyndě dopadlo... Snad už něco uvidím.... Dobrou noc!!
hej Hani a aj šupni fotečku.som zvedavá. Ja pôjdem na gyndu tak okolo štvrtej.tak mne sa bude den vliecť pomalinky
taak zatial je nás 7 v tabulke,tak šup šup dalšie nech mám čo nahadzovať. 😵 😵
ahoj, ja budem mozno dalsia do tabulky, ale cakam este na potvrdenie od gynekologa. zajtra sa k nemu chystam, ale neviem ci to nebude este skoro. zajtra zacinam 6 tyzden
ahojte babulky možno k vám budem patriť aj ja pred chvílou som si našla // tak ešte jeden test spravím a uvidíme a potom ak znova vyjdu // sa budem tešiť na potvrdenie tehotenstva 🙂 🙂

dami:tak to jsme na tom stejně já mam 2 pneumatiky no doufám že to pak nějak po druhém mimi vycvičím jinak říkam manžovi že snad pujdu zmenšit poprsí a pak liposukci 😀 😀 😀 😀 poprsí chci zmenšit ze zdravotních důvodu protože měbolí záda 🙄 😨