Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Majamat, ahoj, aj ja sa chystam zajtra k doktorivi, som len v piatom tyzdni, ale aspon na krv to staci na potvrdenie. Vsetko dobre
peach dakujem🙂 ja strašne moc sa teším nám sa luky podarila až po 6 rokoch snaženia tak som prepadla panike že to aj pri druhom bude trvať tak dlho terz sme sa snažili 5 mesiacov. 😉
Super, mi 4 mesiace, ale po vysadeni HAK (10rokov) takze super.
už nech to máme na papiery🙂
ahojte baby, nie kazdy gynekolog berie hned krv. vsak uvidime co ten moj. ja som vysadila HAK pred 3 mesiacmi a len tento posledny cyklus sme sa zacali snazit a asi to vyslo
majamat to je super že sa vám hned zadarilo 😉
aj ja sa tesim a zelam to vsetkym. ked som patrala po prejavoch tehotensva, tak som narazila na toto forum. vela som toho uz precitala a nez som ziskala aku - taku istotu, ze som tehulka, tak som na to stale myslela. bola som dost netrpezliva. neviem si predstavit, ze by som takto cakala roky
ty si na tom ako elise?
zatial mi zle nie je len som nafuknutá, trošku podráždená ale vychutnávam si to a aj budem lebo ked som otehotnela s lukym dozvedela som sa to až v 5 mesiaci ani zle mi nebývalo, ani nohy nepuchli, bruško také nijaké, len som špinila každý mesiamc a ja som si myslela že je to mrcha, mohla som o lukyho prísť. teraz si to chcem vychutnávať. taku kovovu chuť mám zatial no uvidím ako sa to rozbehne. 🙂
niekedy je to tazke zistit. telo sa sprava zakazdym inak. ja este dieta nemam, takze to nemozem porovnavat. mne zatial zle tiez nebyva a ani nemam divnu chut v ustach. jedine co sa u mna prejavilo je bolesti v podbrusku, zvacsili sa mi prsia a tiez bolia, ale kto by to rozoznal od PMS. neskor sa pridalo caste mocenie, nafuknute brucho a samozrejme meskajuca mrcha. teraz ma uz brucho boli menej, nastastie.
Ahojte, no ja mam podobne pocity ako ty majamat, tiez neviem rozlisit od PMS. Posledne dni jem strasne vela a neviem, ci od nervozity, alebo od tehotenstva. Okrem toho mam zapchu. Zajtra idem volat doktorke ohladom vysledkov krvy. Som z toho nervozna, ze co mi povie. Este nie som za vodou...
uz je neskoro a po dvoch nocnych som sa moc nevyspala. takze sa lucim a idem to dospat.
luculele, ja to chapem. aj ja som kazdy den cakala co nove sa objavy. a mala som pocit, ze som tehotna a zrejme som. nejdem to tvrdit na sto percent, ale mam prejavy a pozitivne testy. drz sa a zelam ti aby ti to rychlo ubehlo. tak a teraz uz ozaj idem do postele. nebudem trapit miminko
ahojte baby
vy ste teda pekne popisali a ked som chcela reagovat na vsetko tak teraz uz neviem co som vlastne chcela 😀
darjena-ta tvoja mala je bohovska-na tom som sa zbavila -aj ked tebe to smiesne asi nepride ale mam rada take betarske deti 😀
miya myslim ze ty si spominala vytok-pokial je bez pachu tak by to malo byt ok lebo v tehu byva casto vytok
inak vitam nove tehulky
no a ten utz - mna zas napadlo ze to bola sestricka uja gynekologa - ved mala 3D sono zo 6tt - to my sa nedostaneme este ani rad 😝
ja idem babulky az 31.5. ale rozmyslam ze zavolam a chcem sa vtriet lebo chcem ist na pn-bohuzial 12 h v praci je pre mna moc dlho-dnes som isla skapat (ale od nudy) ale aj tak som si vedela predstavit krajsie prezity den-napr.v postely 😀 😝
bubush:já jdem k lékaři až 1.6 a taky je to pro mě dlouhý 😅 😅
Ahojte, ja dneska bojujem. Muž nervozny ešte je doma, dneska strašne vynadal drobcovi.malý mu zhodil Notebook a odlomila sa mu obrazovka. TAk tu vládne teror...vrrr sme sa strašne povadili, lebo vraj malého rozmaznávam 😠 😠 😠 . No to neni pravda, ved nemôžem ho biť. On si to predstavuje, ale malinký aspon neni umrnčaný. Pekne posluchne. No môj muž nevidel rozmaznané decko. Nervy z neho mám, inokedy už ide do kanclu a teraz tu stále pobehuje. 🙄 🙄
dneska mi je trošku zle, ale je to v norme. úplne v pohodičke sa to dá zvládnuť. 😵 😵
Hani myslím na teba a rýchlo napíš ako bolo na gynde. 😉
no bubush to je vela aj na kona, že 12 h. ak to nezvládaš,tak mu brnkni. Ved gynekolog by to mal pochopiť.
Ahojko, ako sa mate? Tak som sa dnes vyhrala zase trosku... 😅 😀 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/mywiel/album...
Ahojte
vitam nove tehulky a prajem vsetko dobre.Mam sa strasne naladovo, placem pre prkotinky, som deprimovana..
inak neznasam vone a nezjem maso...
januarovky ktoreho januara mate termin?
tánicka ked klikneš na foto,tak ti to ukáze a pracuje sa na tabulke,ale ešte je nás v nej málinko. Tam bude celý zoznam a aj sa podla nej lepšie spoznáme. ak sa chceš pridať tak mi pošli do IP udaje.
treba tam meno - nick, bydliko, ved, meno dieťatka,ktoré je už domka, TP. zatial tieto udaje. 😉
pošli to na tuto IP Adresu. vo fotoblogu mám aj tabulku januaroviek. 😵
Miyya - no pekne , ale dakujeme ti za ukazku, ze ake situacie s detmi mozu nastat 🙂 nemyslim to samozrejme v zlom, ale je to realne zo zivota. A co tak niekedy na cely den nehat maleho muzovi, nech ho chvilu (ne)rozmaznava, a vyrazit si niekam von s kamaratkami? Ci take nerobite?
luculele dobry napad, ale to by manzel musel byt doma a nechodit do roboty... 😅 Cez vikendy zase chceme byt spolu ako rodinka tak vyrazit si iba ak s dietatom teda aspon v mojom pripade. 😅 Ale svokra mi ju strazi jedno poobedie do vecera kazdé dva tyzdne aj to je nieco. 😅
🙂 jj svokry su naj. Ta moja sa urcite potesi ked zisti, ze bude babka. Uz sa neviem dockat.. 😀
ja svoju nemôžem ani cítiť a malého naučila len hovadiny,tak téma svokra je u mna vrr 😠
No ja som rada, kedze zijem v zahranici tak aspon svokra pomoze, je ako moja druha mama. 😅 🙂
ale nie môj mužík neostáva s malým neako dlho sám.semtam idú spolu do obchodu alebo sa hrajú vonku,aby som mohla upratať.inak je to všetko na mne. Ale už sa zmierili a miško sa teraz krásne hrá sám pri gauči. ja vravím,že mám velmi dobré dieťa, ktoré sem tam nemá svoj den. 🙂
miyya: vsak je to len babatko 1.5 roka, to sa nemoze nijak posudzovat, ci dobre alebo zle 😵 Je to este malilinky drobcek 😉 Kazdy clovek ma obcas "padaci den", ked sa veci nedaria, aj miminka, aj dospeli 😉
Inak uz by som si priala aj nejake riadne tehotenske priznaky 😅 😀 Kebyze ma nebolia prsia a nie som vecer ospala, tak ma ani nenapadne, ze som tehulka 🙂

elise, ahoj, ja som na om podobne, mne dnes tiez druhy test potvrdil. Tak sa tesime. Gratulujem