Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Ahoj albao. Ja mam toho viac. Ale proti krvacaniu mam utrogestan 3x2mg a estrofem 3x2mg.
A u teba sa spinenie zastavilo?
uf silvi, tak to verim ze si sa vystrasila. no hlavne ze je vsetko v poriadku. tak len pekne oddychuj a nechaj sa obskakovat.
no ja som sa tesila ze mi zostanu take vacsie, ale ked som dokojila, tak este chvilu drzali tvar a potom sa pekne krasne vratili zase do velkosti lentiliek pod kobercom... ale mozno na druhy krat sa udrzia 😅
Tak mam to uz aj ja potvrdene. Minuly stvrtok to bolo 145 hcg z krvi. Akurat dnes ma tak boli brucho. Nieco ste tu spominali s magneziom. Na co to je dobre. To zabera aj na bolest? Ja beriem len calibrum babyplan..
magnezium je proti krcaom, ja beriem magne B6
sylvia: mne to same ustalo, ale na kontrole u lekara mi dal pre istotu 2xdenne duphaston. To by malo byt ako ten utrogestan myslim, proste progesteron 😉
luculele: ano, mne doktor predpisal GALVEX magnezium 500mg a ked ma boli brusko dam si jednu. Potvrdzujem, ze to zabera 😉
Tak utekam si aj ja kupit 🙂
luculele = gratulujeme 😉
Darjena - sa som i s mensimi prsiami spokojna, len niekedy, ked som na nakupoch a nemozem si casto vybrat kvoli postave, tak to ma vie rnastvat 🙂 Ale zase sa stane, ze si neico kupim, co mi i sedi 🙂 a zostanem spokojnejsia 🙂
No a moj mily mm, ze sa o mna bude starat 🙂 tak uvaril suprovsky obed a teraz spinka v obyvacke 😀 😀
silvi a v ktorom si tyzdni?? Ako velky bol plodovy vacok na sone?? Kup si aj scorutin, zastavuje spinenie, aj ja som ho brala, je to len ina forma vitaminu C.. brala som ho aj v predchadzajucom tehotenstve
dufam, ze spinenie rychlo prejde vela odychuj, pi tekutiny a najma s a nestresuj
hej duphaston je nieco ako utrogestan. Bud som uzivala D alebo U. V reprodukcnych centrach ale hned po emryo transfere davaju vzdy utrogestan.
ascorutin, pisem same preklepy
aj ja beriem utrogestan, vraj sa rychlejsie vstrebava a nenici pecen
mariadaniela - spinenie m inastastie ustalo. Ja mam i injekciu na riedenie krvi, tak neviem, ci by ten ascorutin bol vhodny. Ale uzivam femibion vitaminy a papam vela zeleninky. Ten utrogestan mam dost vysoke davky, tak ja verim, ze pomoze.
mariadaniela a ty si utrogestan davas peroralne alebo vaginalne?
mariadaniella - dnes sme prvy krat na sone nieco videli 🙂 Boli tam hned vaky dva 😀 😀 Ale nevieme, ci budu obaja vporiadku. jeden bol pekne ohraniceny a bola v nom i bodka 🙂 a druhy nebol az tak pekne ohraniceny. Tak uvidime v sobotu, ci sa i druhemu bude darit. Ja dufam, ze ano, a ze nenastanu dalsie komplikacie. Ich velkost bola 8,1mm, co zodopveda 5tt+4 a druhy meral 10mm, co zodopveda 5tt+5
ja ho beriem vaginalne, beriem ho 2X denne, , ja som krvacala , vlastne menstruovala, ale aj pri detoch som mala prvy mesiac menstruaciu, ale aj tak pre istotu mi ho napisal, Sa mi zda ze odkedy ho beriem mi je viac zle 🙄
zabudal som ze beries aj ine lieky, .. a nie je ti zle ??
ale to je nadherne 😵 Gratulujem
no drzim palceky, nech obidve fazulky krasne rastu a robia maminke len radost.
Inac aj moj manzel len spekuluje, ze by bolo fajn mat dvojicky 😀 , uz na nete pozera male autobusy.. no teda mne staci veru jedno babatko k mojim vytrznikom 😵
dakujem 🙂
Ja som bola cez vikend s jednym mesacnym babatkom a troska som sa zdesila, lebo skoro stale papal. potom odgrgnut, prebalit, ukludnit kojenim, potom pomasirovat, pokocikovat, ponosit, vyzliect , obliect a to je len jedno babatko, troska so msi nevedela predstavit, ako to budem stihat v takejto hektike s dvojickami 🙂 Ja som si doteraz myslela, ze babtka papaj utak kazde dve hodinky, vynimocne inak. A to vobec tak nie je 😕 😕 😀
sylvia: 😀 😀 😀 neboj, to zvladnes!!! Urcite, chce to len system 😉 Vsetky to nejak zvladneme 😵
luculele to magnézium je na ukľudnenie svalov a nervových tkanív také dačo je písané v návode, inak sa nesmú mliečne výrobky , pred použitím si návod prečítaj nech to nepapáš zbytočne
noo takže aj lekár potvrdil tehulkovstvo 🙂
ozi aký je termín na oznámenie v práci????
a inak zle sa necim, lebo sa snazim dost pravidelne jest, kazde dve hodinky si neico zobnem. Ale asi keby som to tak nerobila, tak by mi bolo zle. Skor ma vsetko velmi skoro unavi. A v brusku citim sem tam popichavanie alebo take naate brusko. Ale ked lezim a snazim sa poriadne oddychovat, tak je to vporiadku. A mam pocit, ze sa na WC asi prestahujem 🙂
albao 😉
sylvia počkaj a ty čakáš dvojičky??no wau ale úprimne, nechcela by tom. 😀 😀 😀
sylvi neboj urobíš si systém a bude to v pohodičke
silvi ak budu dvojicky, budes chvilu stresovat, ale rodina pomoze a potom si najdes system a pojde to. neskor budes spokojna ze sa ti spolu zahraju. aspon tak to ma moja znama. prvy rok ze bol hekticky, ale teraz ma pokoj. deti sa jej prebavia spolu. ale stresovaniu sa nevyhne nikto pri prvom babetku 😉
veela vela píšete a ked tu niesom pár hodín,tak nestíham vôbec nič. Ale gratulujem novým tehulkám a na gyndu idem až zajtra.
miyy a co ti to dnes nevyslo?
Stanuskaa, v predoslej praci nam hovorili, ze treba oznamit v praci cim skor, lebo potom ta mozu oslobodit od niektorych prac a takisto keby sa ti nieco stalo, tak ak budu vediet, ze si tehotna, tak z pravneho hladiska oni za teba beru zodpovednost..
stanuska: Gratulujem! A z krvi alebo zo sona? 😵
no kocky, ja by som sa velmi dvojickam tesila 🙂 Tiez si myslim, ze sa neskor spolu zahraju. Len dufam, ze vsetk obude vporiadku.

sylvia: ake lieky beries? Ja mam duphaston kvoli slebunkemu spineniu