icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

darjena
10. máj 2010

stanuska ja som to oznamila v praci az ked som mala knizku.

sylvia21
10. máj 2010

Stanuska ,to asi zalezi na tom, ako sa citis a ako narocnu pracu mas. Najdolezitejsie je, aby ste boli vporiadku. Co Ti odporuca lekar?

haniula
10. máj 2010

sakriš! Nebyla jsem tu pár minut a už dvě stránky popsané... Přeju všem novým maminkám pevné zdraví a žaludek 😀 ... Já už odpočívám na gauči a uvažuji, že si i zdřímnu...

albao
10. máj 2010

hani: 😀 joj, neprevokuj! Ja sa v praci musim tavrit, ze sa mi nehcce spat 😅 Ale na desat minut by som si schrupla 🙂

haniula
10. máj 2010

juuuu... super! už je nás víc... nebudem se bát vlka nic...

majamat
10. máj 2010

ahoj, ja som bola dnes na gynde a urobil mi SONO. vacok 7,6 mm. tyzden 5+1tt, mam uz aj knizku a dalsiu kontrolu az 16. 6. embryo vo vacku este nevidel. teraz musim cakat viac ako mesiac.

stanuskaa
10. máj 2010

noo v bani nerobím tak myslím že ma od ničoho neoslobodia 🙂 počkáme na tehu knižku 🙂

majamat
10. máj 2010

ten termin mi vypocital nejak zle, ked mi zobrazuje len 5 tt
ozaj, len nedavno som poslala IP a uz som v tabulke. januarovky ty si ale rychla.

bubush
10. máj 2010

kraasna tabulecka 😵
takze mame v teme dvojicky? super-patri sa mat aj dvojicky 😀 😝
inak sa pridavam do klubu "lentilkovoprsnatych" - ten vyraz si pamatam dodnes ked mi o rok starsi sused povedal co chcem s tymi lentilkami pod kobercami - na chvilu ma to odrovnalo ale v dospelosti uz na to kaslem a push upky dokazu zazraky 😀 😀 😀 az na to ked ich nosite dlhu dobu tak pekne klamete okolie a minule bola u mna kamoska a ja bez podprdy len tielko - tak na mna hladela "ze kde mas prsia?" 😢 😀 😀 😀 ved som jej vzdy hovorila ze nemam ziadne 😝

bubush
10. máj 2010

maja a ty uz mas tehu knizku? to bolo po protekcii??? 😕

majamat
10. máj 2010

stanuskaa, robis nocne? od nocnich mozes byt oslobodena. ja nocne robim a na poslednych som bola dost unavena, takze tuto moznost celkom vitam.

majamat
10. máj 2010

nie nemam protekciu. tiez som si myslela, ze mi ju hned neda, ale dal.

bubush
10. máj 2010

fiha tak nocne by ma zabili

bubush
10. máj 2010

jeeej a ako vyzera ta knizka? je taka ruzova s babatkom?

bubush
10. máj 2010

dufam ze som ta neurazila s tou protekciou-nemyslela som to v zlom len ze vacsinou davaju neskor tak ze ci ti doky nie je nejaky znami 😉

majamat
10. máj 2010

je ruzova s babatkom. je to vlasne len obal a mam tam este nejake brozurky. este som to dokladnejsie nepozerala

albao
10. máj 2010

bubush: 😀 som na tom podobne! Este niekedy v puberte ma to deprimovalo, ale teraz mam MM ktoremu sa moje lentilky pacia 😵 A zial bude si musiet zvyknut, ze su a budu vacsie a uz nebudu len jeho 😅 😀 😀

majamat
10. máj 2010

bubush, ten doktor mal dobru naladu, ale zda sa mi aj za normalnych okolnosti celkom fajn. trochu si posrandoval - so sibalskym usmevom na tvari mi povedal, ze mam co som chcela. ako keby som dostala nejaky trest v podobe tehotenstva

kinsli
10. máj 2010

Ahojky holky tak jdu na pokec 😉

kinsli
10. máj 2010

Dočítat nestíhám, mrzí mě to ale než bych přečetla 2 strany tak vy další napíšete 😀 😀

majamat
10. máj 2010

ja lentilky nemam a teraz ked su moje prsia vacsie, nemozem ani poriadne zrychlit krok, lebo sa mi natriasaju. mam kamosku, ktora mala lentilky a pocas tehotenstva sa jej celkom slusne zvacsili. vtedy zistila co je o mat pod krkom lapac omrviniek a jedla, ktore vam padne na prsia. najhorsie je ked sa zaspinite niecim tekutym, napr. roztopena zmrzlina

bubush
10. máj 2010

kinsli tak tie dve str.co si neprecitala tak sme sa bavili o prsiach 😉

bubush
10. máj 2010

maja 😀 😀 😀

majamat
10. máj 2010

ja som tiez chcela vsetko docitat, ale to sa neda. je toho vela

kinsli
10. máj 2010

O prsách?? 😀 😀 😀

majamat
10. máj 2010

ozaj, ked sme sa uz bavili o tej teho. knizke, ked som vosla k sestricke a povedala som jej, ze mi meska mrcha a mam pozit. tehot. test, uz mi zacala knizku vypisovat a to ma este ani doktor nevidel. davaju ju nejak moc rychlo

kinsli
10. máj 2010

No tak to je super já se vždycky když se vrátím z práce někoho zeptám o čem se dopoledne psalo 😀 😀 😀
Tak s prsami já faktr nic nemám 😀 😀 😀
Jinak na kontrolu jdu 3.6.

kinsli
10. máj 2010

U nás se dává Knížka až na 12tt

kinsli
10. máj 2010

Za hodinu letím ke kadeřnici, pak jedeme na večeři a pak jedeme do kina na mamas - papas