icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

miyya
autor
5. máj 2010

ahojte ja som bola dneska u pediatričky a ničč nestíham s malinkým.

Za paralen nestrestujem, čo sa má stať sa stane a už ma tolko báb uchlácholilo. poobede zavolám na gyndu a vybavím termín. Pokojnejšia budem, až ked uvidím na utz srdiečko.príznaky tehu už niesu žiadne.a ani mi nezačína byť zle,čo sa dívím. No uvidíme, každe tehotenstvo je iné.

Sylvia tak vitaaaj a ty si už 9tt to máš kedy termín??Ved to si decembrová. Ale bereme ťa do tímu. 😉 😉

miyya
autor
5. máj 2010

Alba myslím na teba dneska a silno držím palčeky.ale mám tucha,že bude všetko o.k. 😵 😵

Sylvi ja som tentokrát otehotnela na prvý šup. My sme neplánovali,ale na muža prišla v jeden večer slabá chvílka a za dva týždne ho skoro porazilo,že sa to takto hned podarilo. 😀 😀

mariadaniela
5. máj 2010

miya ,silvi nie je v 9 tyzdni, len pisala, ze uz bola tehotna ale najdllhsie sa babatko udrzalo do 9 tyzdna 😢 , myslim si, ze je teraz 5 tyzden, ak som dobre porozumela

miyya
autor
5. máj 2010

ahaaa 😵

olienka12
5. máj 2010

Ahojte januarovky,to uz ani nie je pravda,ze pred rokom o takomto case vo mne zacal rast novy zivot,sice sme to nepotiahli az do januara chybali nam 2 dni,ale tiez sme z januaroviek.
Drzim Vam vsetkym prsty nech mate bezproblemove tehulkovanie a vsetko dojde do najkrajsieho konca a budete sa tesit zo zdravych miminiek. 😀

jankakkk
5. máj 2010

ahoj lucka...neviem si si ma este pamatas z temy : Chtěla bych mít druhé miminko - Tvojartinko je rovnako narodeny ako moj syn a tiez som si minuly tyzden robila tehotensky test a vysielpozitivny. Takze teraz som v 5. tyzdni....najvacsia sranda bude ked sa nam aj druhe deti narodia v ten isty den...😉

jankakkk
5. máj 2010

pisem jak tatar - chcela som napisat : Tvoj Martinko...

albao
5. máj 2010

Ahojte babulky! Drzali ste palce vyyyyborne! 😵

V rychlosti napisem, lebo musim bezat. Vsetko je v poriadku!!!!!!!!! Teraz som 5tt+5, ale podla ultrazvuku 6tt+0, miminko ma 3.8mm. Aj sa mu zdala akcia srdiecka, ale este to nemoze potvrdit, este je skoro. A nasiel malicky hematom, zrejme ten zakrvacal. Upozornil ma, ze uplne kazde spinenie sa musi vysetrit, bud na pohotovost alebo k nemu. Tak ak sa vam to stane, nevahajte ako ja 😉

A zo zoznamu zakazanych veci am prekvapila "masaz" 😕 😀 Sranda ...

A dostala som duphaston 2x denne na podporu tehotenstva, aby som uz nekrvacala. A magnezium 500mg si mam dat v pripade, ze ma este bude niekedy boliet brusko. 😵

Jooooj, ja som ale stastna!!! 😉

Sylvia: vitaj! My sme planovali IVF, ale este sme skusili prirodzene a zadarilo sa. Vitaj medzi nami bojovnickami 😉

susann83
5. máj 2010

Ahojte babulky 🙂
vitajte nové tehulky

Albao, gratulujem, to je super, že si videla malinke 🙂
tak som zvedava, čo uvidim v pondelok.

Miyya, už si nerob starosti, mne sa zdá, že paralen sa môže v tehu.

Olienka, ďakujeme za povzbudive slova 🙂

miyya
autor
5. máj 2010

alba to je supeeeer,teším teším 😵 😵

mariadaniela
5. máj 2010

alba , super, tesim sa s tebou, ja idem az O 19 na vysetrenie, ale bez sona, na to ma objedna ako ho poznam tak najskor v 7-8 tyzdni koli srdiecku, 😉

albao
5. máj 2010

Dakujem dievcata! Vela som toho nevidela, len nejaku bublinku, ale doki videl lepsie 😀

mariadaniela: aj ja idem v 8tt na srdiecko, presne 17.5., tak snad nam vsetkym budu nase malinke srdiecka bit o dusu 😵

miyya
autor
5. máj 2010

no ja som dneska volala k doktorovi a pochválila som sa sestričke. No čo už. Dneska som sa mala ukázať,ale presunuli sme to na budúci týžden, na stredu. Tak hádam bude aj srdiečko. Mám príst skôr len ak sa mi niečo nebude zdať.Ale nič mi nie je až sa čudujem. Som zvedavá kedy mi začne byť zle. Pri prvom som nemohla ani čokoládu, vôbec mi nechutila.teraz ju papkám jedna radosť. 😵 😵
Ale nechutí mi neako jesť a mám chuť len na šaláty a ovocné misy. Do ostatného sa musím nútiť.

mariadaniela
5. máj 2010

miya, bud rada, z mas chut na zdrave veci, lebo ja nechapem co je so mnou, ale mam chut na same masko a salamiky, co inac vobec nejem a pocas predchadzajucich tehotenstiev som ich nemohla ako citit, tiez som bola vegetarian 😨 musim si davat pozor aby som takymto stylom vela nepribrala 😠 ...

lucie.krajcarova
5. máj 2010

Sylvi, ahoj 🙂
Albao, gratulace, to jsem ráda, že hematom nic neznamená. a o masážích vím. měla jsem jednu objednanou, bude tam muset jít manžel 😀

ahoj Janka, tak to je prima!!!! taky byste moc chtěli holčičku? jsou to ale náhodičky 😉 napíšeš mi kolik váží a měří váš klučík?

lucie.krajcarova
5. máj 2010

Miyya, takové chutě jsem měla u prnvího mimi, ted to mám jak MariaDaniela - takymám chuť na maso, včera jsem v deset večer hltala šunku 😀 mimi bude mít krev určitě po mně 🙂 první má A po manželovi (AB), takže býložravec 😀

albao
5. máj 2010

miyya: to mas dobre, to uz mozno zbadate srdiecko 😵 😵 😵 Tieto nase mini-fazulky rastu veeelmi rychlo a akzdy den znamena velku zmenu. Rastu ako z vody. Vsak an zaciatku 6tt ma miminko 2mm a na konci uz 4mm. 😅 To je parada, vsak? Dvojnasobok za jeden tyzden! Som z toho stale v soku 😝

Inak mne je stale divne, ze som nemala mrchu. 😀 Normalne je mi to divne, ze som tak dlho nemenstruovala 😅

A chute nemam ziadne zvalstne, chuti mi normalne ako vzdy 🙂

miyya
autor
5. máj 2010

no ja som si odvykla od menzesu. prestala som krámovať vo februári 2008 a začala som v oktobri 2009 😵 😵

lucie.krajcarova
5. máj 2010

Miyya, to máš jak já, měla jsem 18 měsíců pauzu!!! pak v lednu a pak už nic 🙂 za chvíli to budu počítat na roky 😀 ovšem nevím, co budu dělat s těma nakoupenýma vložkama a tamponama. teď z jiného soudku: taky se vaše děti zabaví nejvíc s věcmi, co nejsou hračky? u nás to jsou hrnce, příbory, plastové lahve, bedna na nakup, sáček..

albao
5. máj 2010

lucie: ale vsak to mas dobre! Staci im podsunut vysavac a mas povysavane 😀 😀 😀

jankakkk
5. máj 2010

lucka : poslednykrat sme boli na poradni 9.3. - vtedy mal nas Hugo 11,91 kg a 81 cm - teraz ma urcite viac, ale neviem kolko, lebo ho nemeriam a ani nevazim...inac najblizsie ideme na poradnu az 10.8. - to ho budu aj ockovat. A kolko vaz v ci a meria vas Martinko? A ano chceli by sme dievcatko, ale ked to nevyjde, tak nevadi - budeme sa tesit hlavne zdravemu babatku...aj ked dievcatko by nas velmi potesilo...😉
Vy ste sa uz objednali k lekarovi respektive uz ste u neho boli? Lebo jasa tam este len chzstam yavolat, abz ma niekedz o tzyden - dva objednali.

jankakkk
5. máj 2010

jaaaj zase som tam domotala nejake slovo - maly mi buchal po klavesnici...

zuzumajko
5. máj 2010

baby hlasim sa k vam 😀 i ked ja som vraj tak na prelome, ale skor myslim ze budem januarova rodicka 😀
Ako sa mate? My sme dnes boli na prvom ultrazvuku, krasna dutinka, mame 3,2 mm 5+6tt, tesime sa 😀

bakosko
5. máj 2010

zuzumajko gratulujem

albao
5. máj 2010

zuzumajko: aj ja som na prelome rokov 😉 Vitaj! A tiez som bola na ultrazvuku dnes, moja bublinka vyzera podla sona na 6tt + 0 dni, a podla kalendara by mala byt mladsia 5tt + 5 dni. 🙂

bakosko
5. máj 2010

albao ja to mam horšie ja si to neviem vyratat ja som po KETKU ale v pondelok mi asi doktorka už povie v ktorom tt som povedala že ak všetko dobre dopadne tak to bude koncam dec.a zač jan

albao
5. máj 2010

bakosko: ahaa, no to hej, to sa komplikovanejsie pocita 😉 Je nadherne ze sa tak bublinka uchytila. A je jedna? Alebo kolko si si dala mrazacikov?

andriss23
5. máj 2010

Ahojte !!! Aj ja som po KETe(20.4.).posledný menzes som mala 4.4.,kalkulačka mi vyrátala 4+3tt,a dátum pôrodu 8.1.
Tak sa silno modlím,aby sa to tentokrát udržalo,a konečne to vyšlo.
Gratulujem k malým bublinkám a všetkým držím palce. 😉

albao
5. máj 2010

andriss: jej nadhera! Drzim palce! 😵

darjena
5. máj 2010

albao skveleeee. ja som to tusila niekde v pate, ze bude vsetko ok 😉 normalne neviem ako dospim zajtrajsok. dufam ze aj ja uvidim svoju fazulku. my sme dneska s malou doobeda vypadli z domu a pred chvilou sme sa vratili. stravila som kraaaasny den u mamy. mohla som si v klude precitat noviny a v pokoji sa naobedovat. akurat mi nejak ten vyprazany syr nesadol a je mi blivno stale a nemozem nic zjest. alebo ze by to sposobovala fazulka??? 🙂 a sladkosti mi nastastie vobec nejdu na chut, z coho mam naramnu radost 😉

a vitam nove prirastky. nejaky plodny bol ten blaznivy april 😀