Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@monula535 ani mne moc nechuti ale co uz musim sa nutit inak viem ze mi bude zle ale zas nie vzdy si to ustrazim ale na vikend asi ideme k priatovim rodicom a tam zas sa neda nejst 😀 😀 😀
@manamani1 ked to neni ako na ms tak super 🙂 a vela oddychuj ked ta brusko boli ale to urco prejde 🙂
@tinara23 jeeeeeeeeeeeeej to je naaadherneeeeeeeeeeeee ja si to chcem dat do albumu ale ako?????
@tinara23 toto je supeer 🙂
ahojte dievčatá.ja som mala poslednú menštráciu 30.7. z krvi mi vyšlo HCG 1330,no dúfam že nie dvojčatká 😀 ale tešíme sa moc na bábätko,naše prvé,vytúžené.ale ešte to pred rodinou a známymi trošku tajíme,predsta je len dost skoro. Na sone ho ešte nebolo vidno,ideme v utorok,to uz asi niečo bude vidno 🙂
Asi stretávam sama seba na WC, len neviem ci sa mam aj pozdravit 🙂 🙂 😀 😀 🙂 🙂 . Stale musim cikat, este ze mam kancelariu hned oproti WC 🙂 😉 😉 . Baby mate rovkaky problem?
@zuzka_zilina kedy si bola na sono?
@jaja018 tento utorok 6.09,aj na krv. Ty chodis na WC tolko cikat? ja tiez ,ale nejako hrozne moc nie,a nevolnosti vobec nemam.iba ked lezim,tak ma občas pichne v brušku,alebo ked si lahnem na bok,tak mi to občas zle urobí,ale inak uplne v pohode.ale bruško mam opuchnute..uz zvacsene.sa mi to zda celkom skoro 😝
caute baby, inak ja na WC velmi malo, vobec neviem, ci to je dobre, ci zle☹ vcera som zacala pocitovat prve nevolnosti, zatial je to len taka tazoba v zaludku a napinanie pri vareni.. surove maso nemozem ani len vidiet 😲
@tariah s tym surovym masom sme na tom podobne 😀 mne manzel nachysta vecer predtym ako budem varit maso 😀 😀
@zuzka_zilina ani ja nevolnosti nemam a ked lezim tak ma obcas pichne v brusku. Uz zvecsene brusko? to este nejde
tieto baby ste už pridané v súkromke - kepassa, castania, raa2, frukoleyla, lubica69, katie233, suzon78, monula535, naty1987, tinara23, teleranka, kaekole, aly, jaja018, adina7
@zuzka_zilina robil ti aj ine vysetrenia okrem sona?
@zuzka_zilina ahoj zuzka aj ja som mala poslednu menstruaciu 30.7. dneska som bola na gynde a objednal ma v stredu 14.9. na sono ze uz mozno nieco bude vidiet,krv mi ani nebrali
@lubica69 tak co ja viem tak clexane je ako prevencia a ma niekto hustu krv ludovo povedane je to n to riedenie vlastne to ze je to ako vyziva pre babo pocujem prvykrat no ale vsetko je mozne 🙂 uz som dlho zo skoly dneska som bola u doktora a mam prist v stredu na sono mozno uz nieco bude vidiet krv mi ani nebral a doma mam 3mesacne babo takze toto tehotenstvo je pre mna sok a vobec neviem jak to vstrebat ☹
Tak ja som sa prave vratila od Dr...a konecne bolo uz srdieckoooo, 🙂 Dr spokojna a ja sa vytesujem 🙂 Len podla sona nie som v 7 tt ale v 6tt. Nasadila mi Duphaston a femibion.A kontrola o styri tyzdne 🙂
ahojte babule, ja som tohtorocna majovka a doma mame uz 4 mesacne usmievave slniecko 🙂 ked si vas citam tak mi to ani nepride ze uz je tomu rok co som mala podobne "problemy" 🙂 vsetkym vam drzim palceky aby ste to dotiahli do uspesneho konca a uzivajte si tehotenstvo a gulate bruska 😉 🙂
Sú tu prvé nevoľnosti..bleeee☹((
Nie,uplne som v tom momente zabudla pytat aj foto 🙂 Ale nabuduce uz budem mat🙂 Pozeram ze uz aj Vam krasne bije srdiecko..gratulujem 🙂
Baby zatial som nebola u lekara ake vysetrenia ma cakaju?
@jaja018 mne spravil iba vaginalne sono a to bolo vsetko (popritom omrkol aj vajecniky 😀 )....potom ma objednal na krv aj to uz mam za sebou...a 17.10. na kontrolu, pokial bude vsetko OK aj s mocom 😀 Ak nie mam prist skor 🙂 Je pravda, ze pri synatorovi mi robil aj vysetrenie, lebo som nebola na rocnej prehliadke, ale teraz som to stihla este pred terminom pocatia 😀 😀 ale kazdy Dr. je iny 🙂
@aamonka Negativne ☹ Tak ale mrcha este neprisla tak uvidime..ale mam stale taky pocit ze asi skor ci neskor pride ☹ Neviem preco ale uz druhy den mi nieje tak zle ako predym a prsia ma bolia stale ale trosku menej. Nechcem mysliet na najhorsie ale dufam,ze sa nic zle nestalo. Tak ale ako si na tom ty? Mrcha este stale nic?
Musime mysliet pozitivne..takze drzim pasteee! 😉
@manamani1 dnes je prvy den-cakam ci pride mrcha..len test mi vysiel pozitivny uz pred dvomi dnami a dnes nic..a prsia ma uz boleli a aj na zvracanie mi bolo a teraz to nejako upadlo...tak ma to trosku naplasilo..tak ale snazim sa na to nemysliet....a to si si robila testy aj predtym? A este..ja som zacala citit tlak v podbrusku az dnes a to moze byt tiez naznak ze pride mrcha..tak nevieeem...uz som ale zvedava 😕

kuknite ako vyzerá vaša fazulka v brušku: http://babystrology.com/tickers/