icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

kesika
5. sep 2011

@castania jasné, vitaj medzi nami. Sme na tom asi podobne, aspoň s tými kontrolami 🙂

manamani1
5. sep 2011

@castania kedy si mala naposledy menstruaciu?

manamani1
5. sep 2011

@castania kedy si mala posl.menstr.?

manamani1
5. sep 2011

je aj zvysena teplota tehotensky priznak?

castania
6. sep 2011

@manamani1 naposledy došla mrcha 25.7. a potom už nič chvalabohu 🙂

castania
6. sep 2011

@kesika a v gestacnom vaku si mala zltu gulku? to uz je babatko nase 🙂 tak dufam, že bude len rásť do krásy 🙂 kedy mas ist znova k lekarke?

manamani1
6. sep 2011

@castania a kedy ukazal test pozit.vysledok?po kolkych dnoch meskania?

naty1987
6. sep 2011

dobre ranko tehulky
ale ste toho zase nakecali 😀
gratulacia k prvym nastevam u dr. a k srdieckam 🙂

@annia no mozes ho aj v lekarni kupit ale aj v niektorom detskom obchobchode ich maju

castania
6. sep 2011

@manamani1 mne sa ukazal este pred mrchou cca 4 dni 🙂

manamani1
6. sep 2011

@castania no tak potom ja som urcite neni🙂

castania
6. sep 2011

@manamani1 prečo? je to individualne, sestre ukazalo tyzden po meskani ..drzim palceky

manamani1
6. sep 2011

lebo naposledy som si robila,ked dva dni meskala,a test bol negativny☹((((((...dakujem

katie233
6. sep 2011

Ahojte 🙂. Tak, aj ja by som sa rada pridala. Dnes na teste krásna diaľnica. Zatiaľ sme opatrní v tešení sa. Ale snáď všetko dobre dopadne. Všetkým tehuľkám krásne tehuľkovanie 😉.

lenkalela
6. sep 2011

@katie233 gratulujem🙂 a kolko ste sa snazilkovali🙂

arieska
autor
6. sep 2011

@kikusa2111 drzim palceky 😒 ja som mala ciarky hned silne a to som si robila test na 3.den po vynechani menstruacie. to som uz naisto vedela, ze som v tom, lebo inokedy mi chodi menzes na den presne

arieska
autor
6. sep 2011

@mimi ja vitaminy neberiem. pri prvom som brala Maternu, ale len po pol tabletke kazdy druhy den. ked som chodila na predporodny kurz tak nam hovorila porodna asistentka, ze teraz sa maminky zbytocne prepchavaju vyzivovymi doplnkami a potom sa rodia velke deti, ktore maju problem vytlacit. moj maly mal 3650 g, takze tak akurat.

arieska
autor
6. sep 2011

@kesika nevymyslaj s potratom, vsetko dobre dopadne. nechcem pocut taketo reci 🙂

arieska
autor
6. sep 2011

baby, boli ste uz u MUDr? vidim, ze niektore ano. ja som sa ku tomu vobec este nedostala, snad tento tyzden v piatok 🙂

suzon78
6. sep 2011

@arieska aj sa som o tom počula,že keď sa zbytočne užíva veľa vitamínov, tak sú deti veľké, ale zase kyselinu listovú musí tehotná žena brať aj pred otehotnením aj počas tehotenstva ako prevencia proti rázštepu chrbtice a mnohým iným genetickým poruchám..ja som pri prvej dcérke brala calibrum baby plan a počas tehu, calibrum mami, ale len jednu tabletku, nie dve ako písali na letáčiku aj moja doktorka mi povedala, že to bohato stačí, keď sa matka zdravo stravuje..

arieska
autor
6. sep 2011

@suzon78 dakujem za radu, o tej kyseline listovej som nevedela. bezim do lekarne 🙂

suzon78
6. sep 2011

ja som práve dnes volala svojej doktorke, mám prísť v 8tt. Objednala ma na 23.9. urobia prvé kontrolné sono.

suzon78
6. sep 2011

@arieska ale tak máš zdravé prvé bábo a nič sa mu také neudialo a asi tiež si nebrala pri ňom kys. listovú...ale istota je gulomet, kúp si radšej ten calibrum baby plan, máš tam aj vit. C, predsa len žena má teraz oslabenú iminunitu a je to dobré ako prevencia proti chrípke a v prvom trimestri nie je žiadaná...

kesika
6. sep 2011

@castania Nie, bol tam len vak, robil mi spodné sono a ak to bolo skoro, tak tam ešte nemohol byť. Uvidíme o tie dva týždne 🙂

arieska
autor
6. sep 2011

@suzon78 super, dakujem, veru som vobec neuzivala nic okrem Materny. ok, idem na obed tak kupim 🙂

raa2
6. sep 2011

ahojte zienky, pridavam sa k Vam a prajem pekne tehulkovanie 🙂 Ja sa chystam k doktorke v pondelok, tak dufam ze bude vsetko v poriadku a uz bude aj srdiecko.

aly
6. sep 2011

Ahojte, tak som sa objednala k dr. idem tam 22.9. to by som mala byť už 8tt

suzon78
6. sep 2011

@aly tak sme na tom podobne 🙂 držím palčeky

aly
6. sep 2011

@suzon78 aj ja tebe, aj ty ideš v ten den?

aly
6. sep 2011

joj mam velky strach že mi povie dr. to iste čo pred rokom a to že tehotenstvo sa predčasne skončilo 😔

kepassa
6. sep 2011

ahojte buduce maminky, gratulujem vam 🙂 a zaroven dufam, ze sa k vam mozem po tichucku pridat, poslednu menstruaciu som mala 3.8 a dnes mi teda meska uz 6-ty den, akurat dnes som sa dovolala ku gynekologovi, dvihol mi a vraj sa nemusim ani objednavat a mam prist bud zajtra poobede alebo vo stvrtok rano, tak to necham na ten stvrtok a duuuuuufam, ze bude vsetko v poriadku, kedze sme pred pol rokom o babo prisli v 10 tt
to co bolo vsak musim hodit za hlavu a verit, ze tentokrat to dobre dopadne 🙂