Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
je aj zvysena teplota tehotensky priznak?
lebo naposledy som si robila,ked dva dni meskala,a test bol negativny☹((((((...dakujem
Ahojte 🙂. Tak, aj ja by som sa rada pridala. Dnes na teste krásna diaľnica. Zatiaľ sme opatrní v tešení sa. Ale snáď všetko dobre dopadne. Všetkým tehuľkám krásne tehuľkovanie 😉.
@kikusa2111 drzim palceky 😒 ja som mala ciarky hned silne a to som si robila test na 3.den po vynechani menstruacie. to som uz naisto vedela, ze som v tom, lebo inokedy mi chodi menzes na den presne
@mimi ja vitaminy neberiem. pri prvom som brala Maternu, ale len po pol tabletke kazdy druhy den. ked som chodila na predporodny kurz tak nam hovorila porodna asistentka, ze teraz sa maminky zbytocne prepchavaju vyzivovymi doplnkami a potom sa rodia velke deti, ktore maju problem vytlacit. moj maly mal 3650 g, takze tak akurat.
baby, boli ste uz u MUDr? vidim, ze niektore ano. ja som sa ku tomu vobec este nedostala, snad tento tyzden v piatok 🙂
@arieska aj sa som o tom počula,že keď sa zbytočne užíva veľa vitamínov, tak sú deti veľké, ale zase kyselinu listovú musí tehotná žena brať aj pred otehotnením aj počas tehotenstva ako prevencia proti rázštepu chrbtice a mnohým iným genetickým poruchám..ja som pri prvej dcérke brala calibrum baby plan a počas tehu, calibrum mami, ale len jednu tabletku, nie dve ako písali na letáčiku aj moja doktorka mi povedala, že to bohato stačí, keď sa matka zdravo stravuje..
ja som práve dnes volala svojej doktorke, mám prísť v 8tt. Objednala ma na 23.9. urobia prvé kontrolné sono.
@arieska ale tak máš zdravé prvé bábo a nič sa mu také neudialo a asi tiež si nebrala pri ňom kys. listovú...ale istota je gulomet, kúp si radšej ten calibrum baby plan, máš tam aj vit. C, predsa len žena má teraz oslabenú iminunitu a je to dobré ako prevencia proti chrípke a v prvom trimestri nie je žiadaná...
ahojte zienky, pridavam sa k Vam a prajem pekne tehulkovanie 🙂 Ja sa chystam k doktorke v pondelok, tak dufam ze bude vsetko v poriadku a uz bude aj srdiecko.
Ahojte, tak som sa objednala k dr. idem tam 22.9. to by som mala byť už 8tt
joj mam velky strach že mi povie dr. to iste čo pred rokom a to že tehotenstvo sa predčasne skončilo 😔
ahojte buduce maminky, gratulujem vam 🙂 a zaroven dufam, ze sa k vam mozem po tichucku pridat, poslednu menstruaciu som mala 3.8 a dnes mi teda meska uz 6-ty den, akurat dnes som sa dovolala ku gynekologovi, dvihol mi a vraj sa nemusim ani objednavat a mam prist bud zajtra poobede alebo vo stvrtok rano, tak to necham na ten stvrtok a duuuuuufam, ze bude vsetko v poriadku, kedze sme pred pol rokom o babo prisli v 10 tt
to co bolo vsak musim hodit za hlavu a verit, ze tentokrat to dobre dopadne 🙂

@castania jasné, vitaj medzi nami. Sme na tom asi podobne, aspoň s tými kontrolami 🙂