Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@gwenni jáááj tak dobre... 😒 😒 😒 to som nevedela, to je iné, ja som teraz myslela májovky 🙂!!!
@helenka333 môže sa to aj tak urobiť 🙂 ja súhlasím, tiež nemusí celé mesto u nás o mne hovoriť, že som zase tehu 🙂 ale chcela by som sa s niekým o tom rozprávať 🙂
@gwenni presne tak, neviem ako sa to robí, kto by mal záujem založiť témičku ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
@gwenni 🙂
@helenka333 už máme súkromnú skupinu tak kto sa chce pridať ??
preco sa vytvorila nova tema tehulky maj 2012 a nezamkla sa tato? to sa neda?a ked sa vytvorila nova uz, tak preco sme do nej neni pozvane vsetky?ci nechcete aby sme tam boli vsetky?
@lenkalela nova tema sa vytvorila????? ani som nevedela
šup sem s linkom na novú témičku
@lenkalela aj ja sa chcem pridat ke tej sukromnej skupine
@katuskaaa29 no aj ja ,ved ja som si myslela ze kocky daju zamknut nasu uz otvorenu temu ,alebo ze ked spravia novu tak nas pozvu vsetky:(
babeny pozerám,že ste založili ďalšiu uzatvorenú skupinu májovie 2012, https://www.modrykonik.sk/forum/buduce-mamicky-s-terminom-porodu-v-rovnakom-obdobi/porod-v-maji-2012/ toto je tá prvá, bolo by fajn mať jednu nie niekoľko
Ja osobne som s touto skupinou spokojná,bolo by dobre keby sa zachovala....
Kočky novú sukromnú skupinu založeina gwenni jej napíšte, viem že bola táto dobrá, ale zato nemusí cele slovensko vidieť čo si píšeme, preto je lepšie byť v tej súkromnej🙂. pa
preco je dalsia sukromka????????? ☹ ved sa pridajte k nam 😉
pls hodte mi do IP linka na sukromku, thanks
@helenka333 nevedela si o sukromke??Ved ta uz je davno zalozena napis Lubici ona Ta s radostou prida,budeme sa tesit 😉 😉 😉 😉 😉 😵 😵 😵
@boise
@helenka333 babulky tu je nasa sukromka

@helenka333 moja zlatá to je ok že ty nevieš...to my sme chodili na fórum tehotenska kalkulačka, tam to bolo také viac rodinné, tam sme každá poznala každú nech bola s hocijakej témy, ale niekto sa nám postaral že celý server zavýril a padlo celé fórum a už sa nedalo tam písať tak jedna z nás s TK založila tu MK súkromnú skupinu KALKULKY a tam sú viac menej všetky zo starého fóra...