Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@teleranka Ku kočíku môžem napísať podobnú ódu ako darinkazv, akurát na X-lander 🙂 Ale poznám veľa mamičiek, čo vyberali kočík naozaj starostlivo, draho ho zaplatili a dieťatko v ňom nechcelo byť a chcelo spať len na rukách,resp. v nosítku alebo šatke 🙂 Takže by som povedala, že výbava pre dieťatko nie je až taká dôležitá. Samozrejme, že niekedy vyššia investícia zabezpečí bábätku istý konfort, ale v konečnom dôsledku sa bábo vyspí aj v tom najobyčajnejšom kočíku z druhej ruky.
Ja dnes zisťujem, koľko zbytočností som si pokúpila, ale vtedy som si proste myslela, že ich nutne potrebujem. A hlavne... tým potrebám pre bábo sa ťažko odoláva 😀
@teleranka a tento kočiarik stojí cca 300eur. keď kúpiš aj s autosedačkou, tak ho máš komplet za 350eur. a máš k tomu nánožníky na obe časti, tašku na rukoväť, moskytiéru (to je sieťka na kočík proti hmyzu), pláštenku. posielam ti link na video o tom kočiariku
a majú ho asi v každom netovom obchode. stačí ti dať do googla camarello q12. nejdem ti dávať linky, lebo by ich tu bolo veľa. ja som si ho ale vyhliadla u nás v obchode. preto som ním taká očarená, lebo som si ho aj vyskúšala osobne 🙂 🙂
@teleranka Napr. klasickú zavinovačku, do ktorej sa bábo nedalo poriadne zavinúť 😀 Stále mala ruky vonku a budilo ju to. Až v štvrtom mesiaci som ju skúsila zavinúť inak, do obyčajnej deky a malá krásne spala. Akurát už mala režim spánku narušený natoľko, že nespí poriadne do dnešného dňa 😒
Zajtra má moja princezná dva roky 🙂
ano robila,po meskani uz 4ty den,dnes som test opakovala-negativny☹((...ale dnes mam prve pocity,take blbe, po obede mi vsetko islo hore hrdlom,aj ked som nezvracala. podla teba?
@manamani1 Prepáč, že sa do toho miešam, ale občas sa tehotenské príznaky dajú vsugerovať. Ja som minulý mesiac bola presvedčená ,že som na 100% tehotná. Všetky pocity som mala ako pri prvom tehu, akurát testy boli stále negatívne. MS som mávala pravidelnú a teraz proste 6 dní meškala. Bolo to veľké sklamanie, ale hneď ďalší mesiac to vyšlo 🙂
@kesika nic, ved v pohode,ked si napises nazor. Zle mi bolo fakt.Lenze som prvy mesiac bez antikoncepcie, v poradni mi pisali ze je vacsia sanca,no ja tak viem,ze aj preto mi moze meskat ms.Pocitala si si aktivne plodne dni a take,alebo ste mali nechraneny styk a prislo to spontanne?
@manamani1 No.. ono to bolo tak,že ja som síce počítala, ale zrejme som mala posunutú ovulku, lebo sme boli spolu len raz a aj to na nejaký 16-ty deň, kedy už by som plodné dni nemala mať.
Dokonca som si kúpila ovulačné testy, lebo som bola presvedčená, že tento mesiac nič a že od budúceho to začnem sledovať 😀 A 21€ je v šuplíku. A dúfam, že tam aj zostanú
Mate skusenosti s Woman secret "BABY" testom?
@teleranka ahojky, malo som to aj pri prvej dcére, ale o čosi neskôr, nie tak hneď na začiatku, bola nízko na spodku maternice zahniezdená, strašne mi vtedy vadilo aj cestovanie autom, lebo som cítila každí výmoľ a teraz to začínam cítiť opäť, je to dosť nepríjemné, ale na tie bolesti podbruška sa opýtam doktorke a potom ti napíšem....s provou dcérou som bola na rizikovom, mala som hematómy, ale to s tou bolesťou podbruška nesúviselo.
@manamani1 ten je slabý. ak môžem, poradím ti mamatest. tie sú dva v balení a stojí 3,5eura balenie. a je najcitlivejší. mne ukázal // na 8DPO. mne vyšli dva mamatersty pozitívne, potom následne na to dva woman a dva rapid clear negatívne. no nedalo mi to a pár dní na to som znovu skúsila mamatesty a tie boli zas pozitívne. no už so silnejšou druhou čiarkou 😉

Ahojte dievčatá
Ako sa máte?
My máme dnes potvrdené tehu z krvičky 😀 😀 😀
Zajtra k dokimu po liečiky 🙂 a asi ani injekcijky nás neminú Ale to neva Vydržíme 😀
@teleranka nebojkaj moja Kľud Do toho sa dostaneš časom čo a aako a zistíš čo ti najviac vyhovuje
Ja som mala pri Sebastiánkovi asi 10 kočíkov 😀 😀 😀 😅